Reha Demirbaş 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Aracınız çok hoş iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Maşallah Ali abi Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Maşallah toprağım.Eski mondeoculardan kim kaldı [emoji1]hamza hakketten kimse kalmadı. Sen sattın ben sattım, ali de sattı. Forumda nerdeyse mondeocu kalmadı. Ne yapsak Tekrar mı alsak. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 hamza hakketten kimse kalmadı. Sen sattın ben sattım, ali de sattı. Forumda nerdeyse mondeocu kalmadı. Ne yapsak Tekrar mı alsak. Eskisi gibi olur mu ki abi..Hasan Basri hocamda sattı.Harbiden kimse kalmamış .mk4 cülerin nesli azalıyor [emoji1] Bizdeki duruyor hala, napsak bizde mi satsak ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Mart 2016 Yazar Paylaş 4 Mart 2016 Aklımın bir ucunda hala Mondeo var , km yükselince takıntım olmasa bile elden çıkartmış bulundum . Rapid çok güzel hakikaten , yakıt olarak bir depo ile ortalama şehir içi 700 km yol gidiyor . Ama bir mondeo değil Bugün ilan verdim malum siteye bakalım kısmet , satılırsa yaza kadar gene Mondeo alma durumum olacak . 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 (düzenlendi) En son 3. ayda yazmışım buraya . İlanı koyduğum anda 2-3 alıcısı çıktı hatta 60 binden koydum ve o parayı bile verdiler : Ancak bu sefer'de satıp ne alıcam sıfır bu endişesi oluştu ve ilandan kaldırdım .15 bin km oldu alalı maşallah sorun yok , şuan için ara ara kaşıntım tutuyor satsam'mı diye ama kıyamıyorum 24 Mayıs 2016 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Ahhh birde cam tavanı olsa Güvenlik açısından bu daha iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 satıp ne alacan can alıcı soru ? satma Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 satıp ne alacan can alıcı soru ? satma Satmıycam ki zaten 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Ahhh birde cam tavanı olsa Duster almıyor musun sen? N'apcan cam tavanı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Duster almıyor musun sen? N'apcan cam tavanı? Adam evlenmek istiyor, bekar kalmak istemiyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Adam evlenmek istiyor, bekar kalmak istemiyor Bekarlık sultanlıktır. Aaaaah ah, nerede herşeyiöver abimiz. O ne güzel fotoş'lar yapıyordu 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 4 gün ailemin yanına gittim sonra dedim ki iyiki onlardan uzaktayım. Her gün evlilik üstüne annemin fikirlerini dinledim. Onun kızı şurada git tanış yok şu kız nişanlısından ayrılmış. Kafam kaldırmıyor artık... Merak etme evlenince de bitmiyor. Bu sefer torun ilgileri başlıyor birden bire. Ondan sonra ''ikinciyi yapmıyor musunuz'' Bu böyle sürüp gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Satabilme ihtimali ile sorunsuz arac kullanip, alinabilecek araclari inceleyip almamak en guzel donemdir:) Rapid, keyifli arac, aksam evde satmaya karar verirsin sabah direksiyona binip ise giderken yok satilmaz bu arac dersin. Eve geldiginde bir ilanlarla bakalim diyerek 2 saat yine beyin firtinasi ile gecen vakitler. En az 2 sene daha kullanirsin, o arada mk5'ler ucuzlar. Illa ki alacagim dersen Cem Bey'in araci alabilecek cesarette sayili fordseverden birisin gozumde Ali Bey:) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Satabilme ihtimali ile sorunsuz arac kullanip, alinabilecek araclari inceleyip almamak en guzel donemdir:) Rapid, keyifli arac, aksam evde satmaya karar verirsin sabah direksiyona binip ise giderken yok satilmaz bu arac dersin. Eve geldiginde bir ilanlarla bakalim diyerek 2 saat yine beyin firtinasi ile gecen vakitler. En az 2 sene daha kullanirsin, o arada mk5'ler ucuzlar. Illa ki alacagim dersen Cem Bey'in araci alabilecek cesarette sayili fordseverden birisin gozumde Ali Bey:) Saygilarimla. Abi dediklerinin altına imzamı atarım Resmen düşüncelerimi yazıya dökmüşsün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts