İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Aracı , Skoda Rapid Spaceback 1,6Tdı Dsg

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Mahmut Sayar

Liste fiyatı 62,400 tl idi . 36 ay vade ile kasko , trafik hepsi dahil 60 bin 97 tl'ye geldi . 2015'de fiyatlara %15 zam gelecekmiş .

Aracın tümüne mi 36 ay vade yapıldı?

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Abi hayirli olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hayırlı uğurlu olsun, inceleme imkanım olmuştu. Güzel bir araç. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Son zamanlarda sıfırını alacağım diyebildiğim tek araç.Güle güle kullanın  :)

:nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

23 bin peşin verdik .

Kampanya bitmiş sanırım bugün aradım böyle bir kampanya olmadığı söylendi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ali abi hayirli olsun Kazasız belasız güle güle kullan Maşallah :nazar:  :nazar:

Bi-xneon farkı kaç tl idi ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ali abi hayirli olsun Kazasız belasız güle güle kullan Maşallah :nazar::nazar:

Bi-xneon farkı kaç tl idi ?

Sağol kardeşim , 1900 tl idi galiba ama ellerinde sadece bu vardı. Bi-xenon'lu almak için Şubat'ı bekliycektik galiba oda zamlı olacakmış galiba.

Kampanya bitmiş sanırım bugün aradım böyle bir kampanya olmadığı söylendi.

Kampanya olup olmadığını bilmiyorum bize sunulan araç ve fiyat bu şekildeydi bizde kabul ettik [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sağol kardeşim , 1900 tl idi galiba ama ellerinde sadece bu vardı. Bi-xenon'lu almak için Şubat'ı bekliycektik galiba oda zamlı olacakmış galiba.

Anladim abi, o zaman 1.000tl ye dışardan bi-xneon yapmak daha mantıklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Anladim abi, o zaman 1.000tl ye dışardan bi-xneon yapmak daha mantıklı.

Olabilir aslında ama , az kullanılacak araba şuan için birşey düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Kampanya olup olmadığını bilmiyorum bize sunulan araç ve fiyat bu şekildeydi bizde kabul ettik [emoji4]

Anladım abi hayırlı olsun gayet güzel tercih 1.6 DSG Rapid'de daha az yakar, Jetta ile ort. 120 km hızla 1200 km çok yaptım. 1300 yapılabilir bence :)

Ben de 2. Elde istediğim bir araç bulamadım bu tür bir kampanya bakıyorum, hangi bayiden aldınız yarın orayla görüşeyim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlısı olsun güle güle kullanın  :nazar:

Bende aradım Istanbuldaki bayiyi. Şu an ellerinde araç yok ancak aralık ayında opsiyonlu yani cam tavanlı araçlar gelecekmiş. Liste fiyatının direk 2 bin tl altını söylediler. Kasko ve sigorta hariçmiş. Ayrıca sıfır faizli 36 aylık kredi hakkında soru sormayı unutmuşum. Internet sitesinde krediye 1,02 faiz uygulanır diye bir ibare vardı. Ali abiyle aynı koşulları yakalasam bende gşrerim bu kampanyaya:)

Seni kesmez kardeş, boşa bakma 1.6 dizellere, daha güçlü seri birşeylere bak sen, ahanda bu anca kurtarır mesela  :p

berderow-pixology-skoda-octavia_rs_003.j

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Cumartesi gördük inceledik.

Rakamların böyle yüksek olduğu bu günlerde, alınabilecek tek araç.

Kazasız belasız kullanın kardeşim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ali'cim hayırlı olsun, Rapid çok güzel bir tercih olmuş. Ben de Cupra'yı Altur'dan aldım. Skoda bayilğini yeni aldılar ve çok iyi fiyat veriyorlar. Buna da bebek koltuğu almak istersen e-bebek'te 2. El satışı var uygun fiyata.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...