İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Aracı , Skoda Rapid Spaceback 1,6Tdı Dsg

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Ali çok güzel araba gerçekten güle güle kullanın... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

hayırlı olsun güle güle kullanın fakat o sigara o canım sıfır araçta içilmesin lütfen hatta o sigara hiç hiç hiç içilmesin please :superman:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necati Dur
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. Golf'ten daha geniş değil uzun. Polo'dan 1-2 cm geniş. Diz mesafesi çok başarılı. A3'ü anımsatıyor zaten tasarımcıları aynı diye biliyorum

tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun. Golf'ten daha geniş değil uzun. Polo'dan 1-2 cm geniş. Diz mesafesi çok başarılı. A3'ü anımsatıyor zaten tasarımcıları aynı diye biliyorum

Sağolun ,

Skoda forumlarında okuduğum kadarı ile Jetta ile aynı bantta üretiliyor , rapid .

Cumartesi gördük inceledik.

Rakamların böyle yüksek olduğu bu günlerde, alınabilecek tek araç.

Kazasız belasız kullanın kardeşim.

Aynen abi , doğru dedin . Şuan piyasadaki fiyatı ile rakipleri arasında ey uygunu ve en sağlamı diyebiliriz .

Ali'cim hayırlı olsun, Rapid çok güzel bir tercih olmuş. Ben de Cupra'yı Altur'dan aldım. Skoda bayilğini yeni aldılar ve çok iyi fiyat veriyorlar. Buna da bebek koltuğu almak istersen e-bebek'te 2. El satışı var uygun fiyata.

Sağol abi , gerçekten güzel indirim yaptılar . Bebek koltuğu şuan için var abi zamanında h.b'dadan isofix'li almıştım .

hayırlı olsun güle güle kullanın fakat o sigara o canım sıfır araçta içilmesin lütfen hatta o sigara hiç hiç hiç içilmesin please :superman:

Teşekkürler . Yok daha içilmedi içinde :) Bu cümleyi kurduğunuza göre , uzun süre sigara içip bırakmış birisiniz :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sağolun ,

Skoda forumlarında okuduğum kadarı ile Jetta ile aynı bantta üretiliyor , rapid .

Üfürmüşler. Rapid A05 PQ25 platformundan, Jetta PQ35 platformundan geliştirildi.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Üfürmüşler. Rapid A05 PQ25 platformundan, Jetta PQ35 platformundan geliştirildi.

Nerede yazıyor , banada göndersene elimde olsun .

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Eyvallah kardeşim . Skodacıların yalancısıyım işte :)

Listede jetta da var altta ama o Çin ve Hindistan versiyonu, kafa karıştırmasın.

Mk4 Kasa Golf ile aynı büyüklükte 6r Polo, Rapid, Toledo

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Dikkatli bakmamış olabilirmisin , kardeşim :)

Sanki aynı bant gibi görünüyor .

"New A05+"

Listede jetta da var altta ama o Çin ve Hindistan versiyonu, kafa karıştırmasın.

Mk4 Kasa Golf ile aynı büyüklükte 6r Polo, Rapid, Toledo

Jetta mı?  jetta işte :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dikkatli bakmamış olabilirmisin , kardeşim :)

Sanki aynı bant gibi görünüyor .

"New A05+"

Çin Jettası o, Çin de üretim yapılan Jettalar o.

1bb9f354b36ede5874eb3bc33c7ae5d7.jpgc9073662c66bb45146cea967546442e4.jpge90d25e31b6a2280ed0688d0b66fc2b4.jpg

Bu listede Rapid var mı?

Octavia ile Jetta aynı üretim, kafayı karıştıran Vw Vento ve Çin üretimi. Rapid=Vento

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_A_platform

PQ35 e bak.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Hayırlı olsun Ali Abi , amcamda manueli var , şaşırtıcı derecede az yakıyordu. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Çin Jettası o, Çin de üretim yapılan Jettalar o.

Bu listede Rapid var mı?

Octavia ile Jetta aynı üretim, kafayı karıştıran Vw Vento ve Çin üretimi. Rapid=Vento

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_A_platform

PQ35 e bak.

Var veya yok boşver sabah sabah , uğraşma böyle şeylerle ;)

Ama benim gözümde jetta bundan alt sınıf :)

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Çok güzel bir araç gerçekten zımba gibi :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Konuyu şimdi gördün çok güzel valla.İşin garip tarafı hb olanı ile defa gördüm ben.yakıt olarak fabrika verişi değil de kullanıcı tüketimini görmek lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Konuyu şimdi gördün çok güzel valla.İşin garip tarafı hb olanı ile defa gördüm ben.yakıt olarak fabrika verişi değil de kullanıcı tüketimini görmek lazım

Sağol abi , kullanıcı tüketimi zaten :) Video'da var adam annesini almış İzmir'e oradan'da çeşmeye gidiyor sonrada aynı yolu geri dönüyor 1300 km :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Var veya yok boşver sabah sabah , uğraşma böyle şeylerle ;)

Ama benim gözümde jetta bundan alt sınıf :)

Vw Golf ten başlar oradada biter, neyi tartışıyorsunuz kardeşim  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...