Sami Demirpaz 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Motor olarak aynı ama sanjımandan dolayı kısılmış araba. Dsg için adam bg düşürmüş ise ona yazılım yapmaktan korkarım ben.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Motor olarak aynı ama sanjımandan dolayı kısılmış araba. Dsg için adam bg düşürmüş ise ona yazılım yapmaktan korkarım ben.. Skoda kendisi yapmış . Garanti dahilinde , 2000€ civarı galiba Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Skoda kendisi yapmış . Garanti dahilinde , 2000€ civarı galiba Ecufast yapmış okudum abi oyüzden.. 2000 Euro şuan zaten 5600 tl yapıyor. 5.000 TL de olası arızalar için alıyor Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Ecufast yapmış okudum abi oyüzden.. 2000 Euro şuan zaten 5600 tl yapıyor. 5.000 TL de olası arızalar için alıyor Pisikolojik olarak garantili ama 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 http://www.otokokpit.com/2014-yeni-skoda-rapid-spaceback-1-6-tdi-dsg-inceleme/ ''Yünceler skoda, bu otomobile birde ecufast yazılımı (140 bg 320 nm tork), krom egzoz ucu, ön tampon eki ve spor yay uygulamış. Sonuç ise rengi ile ilgi odağı olup gaza bastığınız an koltuğa yapıştıran bir otomobil ortaya çıkmış. Gerçi bu inceleme birazda modifiyeli otomobil köşesi gibi oldu ama bu detayları aktarmamam haksızlık olurdu.'' Linkte'ki test konusundan bir alıntı Adamlar 140 hp yapmış arabayı ali abi bi tane rapid var 500 nm tork lu beygiri aklımda değil sedan ama Yorum bağlantısı
Mert Ender 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Şekli, tasarımı çok güzel bu modelin, TR için de çok uygun. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 hayırlı olsun Ali, kazasız belasız kullanın. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Amma gaz aldım, hanım sakın haa dedi kızdı, ülem naapsakta alsak acaba, aslında gönlümde Okti var, ama buda güzelmiş 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Amma gaz aldım, hanım sakın haa dedi kızdı, ülem naapsakta alsak acaba, aslında gönlümde Okti var, ama buda güzelmiş Al abi al , bir dahamı gelecez dünya'ya Kaç litre yaktığı değil ama deponun hala cumartesinden beri full cizgisinde durması çok hoşuma gitti Ufacık olmasına rağmen 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Boşuna dememişler son sözü hanımlar söyler diye Yanlış. Kocalar söyler! "Peki karıcım" hayırlı olsun, güzel araba Abi yaşıyor musun sen ya Nasılsın 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Yanlış. Kocalar söyler! "Peki karıcım" Abi yaşıyor musun sen ya Nasılsın Yaşıyom yav daha yeni göksellerle bubluştum herkes yaşıyon mu diyo 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Yanlış. Kocalar söyler! "Peki karıcım" Abi yaşıyor musun sen ya Nasılsın "Peki karıcım" ikna yeteneğim iyidir hanımda beni kırmaz ama Sonuç= vee Boşuna dememişler son sözü hanımlar söyler diye Son söz +1 yalnız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Al abi al , bir dahamı gelecez dünya'ya Kaç litre yaktığı değil ama deponun hala cumartesinden beri full cizgisinde durması çok hoşuma gitti Ufacık olmasına rağmen Bir dahamı geleceğiz olayı zaten bitirdi beni Az önce almışken tam olsun denim ve sıfır Mondi selective tıkabasa dolu edişına baktım... Yeni Selective 2.0TDCi 163PS PowerShift A/T SW 150.325 Tl. + ilaveler 165 kaaat= o parayı etmez kesinlikle ve über saçma bu arabayı bu fiyata ve sıfır almak, direk bakmaz olaydım dedim . O marka bu marka derken peco 308 baktım, fiyat uçuk, araba güzel gibi ama bu tip araçtan sıkıldım artık, citroende model yok, renode model yok, fiat aynen, vw kazık ve Golf dışında almam zaten, audi vs. bütçeyi aştı, kia vs. de Skoda ya göre cazip değil. Ha Yetide var Suv da, hemde kaşkaydan daha cazip, ama yerine Okti alınabilir... Sonuç olarak beni idare edecek yeteri kadar seri 0 araçlara bakınca; dizel şart bu arada. Suv da yeni kaşkay (pahalı), Yeti binekte Skoda dışında f/p olarak sıfır araba bulamadım, Skoda harbi güzel oldu artık. Güç yetse direk Süperb alırıdım (mondide değil) sonra sıralı gidiyoruz, Okti ve Rapid, az zorlasam Okti alırım ama borca çok girmek istemiyorum, Rapid baya hoşuma gitti, motor güzel, donanım güzel, içte fazla şatafat yok ama genelde güzel, ciddi ciddi kafama takıldı,Aralık gelsin, xenon farlısıda çıksın, anında bana en yakın bayinin olduğu yere Tekirdağ sefer düzenlemek farz oldu sanırım, birde bineyim içine ne hissedeceğim bakalım, ön elemeden geçti, bindiğimde ne hissedeceğim o kaldı sadece ha birde ahnıma karşı son sözü söylemek, işte en büyük meselede bu Tekirdağ da ekipten olanlar araba varmı bakarlarmı acep bu arada yakıt nasıl, benim fiesta full depo ile 130 km yaptıktan sonra bile hala full de de 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 bu arada yakıt nasıl, benim fiesta full depo ile 130 km yaptıktan sonra bile hala full de de Abi bizim araba 120 km'de şuan , ve full depo Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Ali abi dediğin arabayı ilana koymuşlar. Yazılım var yazmamış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-spaceback-1.6-tdi-dsg-plus-style-plusdinamik-plus-paket-plus17-jant-185914751/detay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Abi bizim araba 120 km'de şuan , ve full depo Aaaa desene aynı fiesta Ali abi dediğin arabayı ilana koymuşlar. Yazılım var yazmamış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-spaceback-1.6-tdi-dsg-plus-style-plusdinamik-plus-paket-plus17-jant-185914751/detay Şanzıman yolcu, alınmaaaaz. Hemde Tekirdağ, gidip bakayım diyordum, test sürüşü yaptırırlarmı acep, dsg yi bir zorliyim bakalım bana dayanacakmı Bu arada stil ve dinamik pakette ne, cam tavan alınca zaten tavan-spoyler+bagaj siyah olmuyormu, bu nasıl iş. 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Ali abi dediğin arabayı ilana koymuşlar. Yazılım var yazmamış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-spaceback-1.6-tdi-dsg-plus-style-plusdinamik-plus-paket-plus17-jant-185914751/detay Bu araç 4-5 aydır ilana girip çıkıyor ne iş anlamadım Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Bu araç 4-5 aydır ilana girip çıkıyor ne iş anlamadım Satıldığı yer yetkili Skoda Bayii abi. Ters bir durum olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Bu araç 4-5 aydır ilana girip çıkıyor ne iş anlamadım dsg li araca aşırı yüklenilmiş, ben olsam bakmazdım bile, 8 sene kullanamayacağım kesin, sebeblerden biri bu sanırım. Satıldığı yer yetkili Skoda Bayii abi. Ters bir durum olacağını sanmıyorum. Aha yakalandın, o satıcıya bir araştırma gezisine çıkman mümkünmü acaba, benden önce sen araştır, gelince datlılar benden Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Satıldığı yer yetkili Skoda Bayii abi. Ters bir durum olacağını sanmıyorum. Skoda forumunda birisi bunun resimlerini paylaştı falan sonra servise satıldı sanırım..68-69 gibi rakamlar yazdılar önce, yemedi galiba Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Abi bizim araba 120 km'de şuan , ve full depo Depo kaç litre ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 dsg li araca aşırı yüklenilmiş, ben olsam bakmazdım bile, 8 sene kullanamayacağım kesin, sebeblerden biri bu sanırım. Aha yakalandın, o satıcıya bir araştırma gezisine çıkman mümkünmü acaba, benden önce sen araştır, gelince datlılar benden Yarın oraya çok yakın olmasa da yakınlarına gideceğim. Ama ne Dsg den anlarım. Ne nereye bakmak gerektiğinden. Şöyle alıcı gibi bakarım. Olmadı ararım seni, ne istiyorsan bakarız abim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Depo kaç litre ? 55 ve o yakıt ile normal, 43 lükle ben 130 falan gidiyorum sonra düşmeye başlıyor, tabiki ibre inmez, diesel bu Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Test etmiştim bu tip bi spacebackten, koltuk yan destekleri ,bagaj ,arka diz mesafesi iyi fakat dsg+90 hp kısmını hiç beğenmedim. Şunuda ekleyim S modunda kullandım aracı ..1.4 tsi dsg bulup test edemedim bi türlü 14 Kasım 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts