Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Depo kaç litre ? 55lt galiba . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Yarın oraya çok yakın olmasa da yakınlarına gideceğim. Ama ne Dsg den anlarım. Ne nereye bakmak gerektiğinden. Şöyle alıcı gibi bakarım. Olmadı ararım seni, ne istiyorsan bakarız abim. Vallahi olur, dsg ye bakma, 90 hp ve dsg kurtarmaz zaten, 105 olsaydı tamam ama patlar o dsg Nasıl diyim, içine bindiğinde ferahmı, konsol sert plastik ama işçlik iyiymiş, insanı rahatsız ediyormu, fiestadan uzun ama en olarak daha rahat edermiyim mesela, gözümde canlandıramadım arabayı, Audi A3 sportback boyutlarında sanırım, az daha darmış, a3 boyutlarında yada yakınmı mesala, birde bakınca seni rahatsız eden gözüne batan biryeri varmı? Bu arada xenon far ve navigasyonlu teyp olmazsa olmaz, varmıdır? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Ali abi dediğin arabayı ilana koymuşlar. Yazılım var yazmamış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-spaceback-1.6-tdi-dsg-plus-style-plusdinamik-plus-paket-plus17-jant-185914751/detay Test yazısındaki resimler'de teyp'te farklıydı . Araba yükselmiş gibi . 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 55 ve o yakıt ile normal, 43 lükle ben 130 falan gidiyorum sonra düşmeye başlıyor, tabiki ibre inmez, diesel bu 55lt galiba . Benim araba şehiriçinde her çeyrekde 100 km yapıyor, şehir dışında 125 km 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Test yazısındaki resimler'de teyp'te farklıydı . Araba yükselmiş gibi . Ona birşeyler olmuş, servis düzene sokmuş gibi geldi bana, hayatta almazdım şahsen. 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Araç C segmentine göz kırpıyor hacim anlamında 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Benim araba şehiriçin her çeyrekde 100 km yapıyor, şehir dışında 125 km Bitmişsin sen, ben çeyrekle şehir içinde 200km. altına hayatta düşmem, şehir İzmir-Ankara-Balıkesir bu arada, İstanbul u bilmem Bursa dada sanırım aynı şeyi yakarım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Vallahi olur, dsg ye bakma, 90 hp ve dsg kurtarmaz zaten, 105 olsaydı tamam ama patlar o dsg Nasıl diyim, içine bindiğinde ferahmı, konsol sert plastik ama işçlik iyiymiş, insanı rahatsız ediyormu, fiestadan uzun ama en olarak daha rahat edermiyim mesela, gözümde canlandıramadım arabayı, Audi A3 sportback boyutlarında sanırım, az daha darmış, a3 boyutlarında yada yakınmı mesala, birde bakınca seni rahatsız eden gözüne batan biryeri varmı? Bu arada xenon far ve navigasyonlu teyp olmazsa olmaz, varmıdır? Abi bunları direkt Ali ye sorsana.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Araç C segmentine göz kırpıyor hacim anlamında Peki yalıtım ve süspansiyonu kıyaslarsak, yalıtımı Mondi ile ve Focus 3 le kıyaslarsak mesela, süspansiyon zaten lokum gigiymiş, fiesta dan çok iyi bu net. Bu soru Ali adaşımada gelsin, hemde Mondi kullanıcısı zaten Abi bunları direkt Ali ye sorsana.. Hakaten yahuu, sen yinede bakarsın artık 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Peki yalıtım ve süspansiyonu kıyaslarsak, yalıtımı Mondi ile ve Focus 3 le kıyaslarsak mesela, süspansiyon zaten lokum gigiymiş, fiesta dan çok iyi bu net. Hakaten yahuu, sen yinede bakarsın artık Test parkuru çok kısaydı,konfor ve tokluk hissi c maxtan iyiydi ..Güç Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Test parkuru çok kısaydı,konfor ve tokluk hissi c maxtan iyiydi ..Güç konfor ve tokluğa inanırım, cmax ı direk eleme sebeblerimden biriydi, halbuki heveste etmiştim, Ford =sadece mondi selective şuan. Güç ona da inanırım, 90 hp ve dsg, araba 1200 küsür kilo, direk hantal diyebilirim, 105 hp ve manuel idare eder sanırım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Bitmişsin sen, ben çeyrekle şehir içinde 200km. altına hayatta düşmem, şehir İzmir-Ankara-Balıkesir bu arada, İstanbul u bilmem Bursa dada sanırım aynı şeyi yakarım. Naylonla aynı güzergahta 4.2 4.5 yakıyorum fiesta ile 7.5 - 8 arası değişiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Valla bana , güzel geldi . O kadar senedir otomatik ve yüksek hacimli araç kullanıyorum . Bence beygirine ve hacmine göre gayet iyi ... Ataklık ve yokuş çıkması bana yetti . Sonuçta bu araç ekonomi ve şehir içi kullanım amaçlı bir araç . Bence vites ve 90hp bu araca yetiyor ... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Evet ya manuel 105 hp yada 1.4 tsi 122 memnun eder ancak.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 konfor ve tokluğa inanırım, cmax ı direk eleme sebeblerimden biriydi, halbuki heveste etmiştim, Ford =sadece mondi selective şuan. Güç ona da inanırım, 90 hp ve dsg, araba 1200 küsür kilo, direk hantal diyebilirim, 105 hp ve manuel idare eder sanırım. Belli bir yaştan sonra otomatik araba bakmak lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Valla bana , güzel geldi . O kadar senedir otomatik ve yüksek hacimli araç kullanıyorum . Bence beygirine ve hacmine göre gayet iyi ... Ataklık ve yokuş çıkması bana yetti . Sonuçta bu araç ekonomi ve şehir içi kullanım amaçlı bir araç . Bence vites ve 90hp bu araca yetiyor ... Uzun yol için ne dersin, 105 hp manuel araç, biraz fazla gibi ama Mondi ye kıyasla yalıtım, yolda gidiş ve konfor nasıl peki? Belli bir yaştan sonra otomatik araba bakmak lazım Sende bunu diyorsan beni zaten Merso kurtarırda şuan o kadarına cesaret edemem açıkcası. 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Valla bana , güzel geldi . O kadar senedir otomatik ve yüksek hacimli araç kullanıyorum . Bence beygirine ve hacmine göre gayet iyi ... Ataklık ve yokuş çıkması bana yetti . Sonuçta bu araç ekonomi ve şehir içi kullanım amaçlı bir araç . Bence vites ve 90hp bu araca yetiyor ... Yetme konusu biraz göreceli bu aracın 1.2 atmosferik olanı da var fiyatı 40 küsür gibi..Belkide oda bazılarına yetiyordur..güle güle kullanın bu arada 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) a3 e göre kıyaslayabilsek ebad olayı gözümde çözülecek. 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Uzun yol için ne dersin, 105 hp manuel araç, biraz fazla gibi ama Mondi ye kıyasla yalıtım, yolda gidiş ve konfor nasıl peki? Sende bunu diyorsan beni zaten Merso kurtarırda şuan o kadarına cesaret edemem açıkcası. Abi uzun yol için birşey diyemem , daha çıkmadım yola . Ama mondeo ile kıyaslayacaksak eğer , yalıtım güzel mesela motor sesi aynı seviyede . Amortisörler fazla yumuşak değil , yani yoldaki bozukllukları biraz hissettiriyor . Bu da ince yanak lastikten dolayı diye düşünüyorum . Yol tutuşu oldukça hoşuma gitti hb olmasına rağmen virajda çizgiden çıkmıyor ... Koltuğu mondeonun koltuğu kadar rahat değil zaten o bir mondeo değil Test etmedim ama , a3 çok az daha enlemesine geniş galiba . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Abi uzun yol için birşey diyemem , daha çıkmadım yola . Ama mondeo ile kıyaslayacaksak eğer , yalıtım güzel mesela motor sesi aynı seviyede . Amortisörler fazla yumuşak değil , yani yoldaki bozukllukları biraz hissettiriyor . Bu da ince yanak lastikten dolayı diye düşünüyorum . Yol tutuşu oldukça hoşuma gitti hb olmasına rağmen virajda çizgiden çıkmıyor ... Koltuğu mondeonun koltuğu kadar rahat değil zaten o bir mondeo değil Hımm yakın olması bile yeter, bu sınıf ve bu fiyata sıfır araba için güzel vallahi, fiesta yı direk darma duman eder, sanırım buna geçersem baya fark hissederim ne dersin? motor 105 hp. ile üzmez, sollamada rahat ettirsin yeter, zaten derdim tokat değil, olsa forda zaten bakmazdım hele komediye bak sıfır 1.5 tdci fiesta (75 hp.) 52.300 tl. Rapid varken saçmalığın dik alası gibi geldi bana, zaten fiesta mk6.5 la bitmiştir bu arada 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Birde elegance donanımda hız sabitleyici ,kararan ayna ,far sensörü olsaydı iyi olurdu.Taktik çalışıyor skoda bunları da koysa konsoluda yumuşak malzeme yapsa octavia yı zora sokar..segmenti farklı olsada Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Birde elegance donanımda hız sabitleyici ,kararan ayna ,far sensörü olsaydı iyi olurdu.Taktik çalışıyor skoda bunları da koysa konsoluda yumuşak malzeme yapsa octavia yı zora sokar..segmenti farklı olsada konsol vinlesk olsa çok iyi olurdu, elegance da hız sabitleyici zaten var diye biliyorum, kararan ayna far sensörü önemsiz zaten, onlar süse girer, adaptive xenon olsa iş değişir tabii... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Birde elegance donanımda hız sabitleyici ,kararan ayna ,far sensörü olsaydı iyi olurdu.Taktik çalışıyor skoda bunları da koysa konsoluda yumuşak malzeme yapsa octavia yı zora sokar..segmenti farklı olsada Hız sabitleyi var elegance modelde . Kararan ayna olmaması çok kötüymüş , hakkatten . 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Ali abi boyutlar c sınıfına yakınmış ama araç b sınıfı içine yerleştirilmiş. Ben ilk mesajdaki resimlere bakınca aracı c sınıfı sandım boyutlar gayet iyi. Bakalım gözüm dönüp Ali abinin bulduğu koşullarda düz vites bulursam acımam alırım. Annemlere kalırsa direk alacaklarda çok onları işin içine sokmak istemiyorum Koşulda buluruz sanırım, biz düz şanzıman alacağız, 5 bin düş, yerine zenon+cam tavan+teyp koyacağız, 60 a alırız elegance 1.6 tdi 105 hp manuel diye umut ediyorum, daha inermi bilmem, takasa versem fiestayı ne derler acaba, zarar kesin sanırım. Bu arada Okti Combi 1.6 tdi manueli de 74 kaada alırız rahatça, olayda biter ama 10 kaat fark var, bir de rapidden tokat yemek var, zira kilo avantajıyla tokatlar aslında bunu istiyorum ama malum bütçe 14 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Ali abi 1.6 Tdi kullan hayran kalacaksın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts