İçeriğe Yönlendir

Sync Media Ve Klima Sorunu

Mehmet Can Yıldırım
Çözüme git Korhan Şenörer tarafından,

Recommended Posts

Mehmet Can Yıldırım

Sağol Korhan abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bahadır Yavuz

Sync i ayarlardan resetleyip telefondaki bt cihazlarından sync i kaldırıp tekrar eleştirmek bazen durumu düzeltiyor. Hem Windows Phone hem de android cihazlarında aynı sorunu yaşamıştım. Bazen önce farklı bir cihaz eşleştirip sonra kendi cihazımı eleştirdiğimde de sorun düzelebiliyor. Olmazsa çözüm yazılım güncellemede serviste.

Yorum bağlantısı
  • 9 yıl sonra...
Tuncay Fırat
Mehmet Can Yıldırım yazdı:

Merhabalar. Öncelikle 2013 model titanyum x paket , Tekno paket, güvenlik paket, Sony müzik sistemine sahip olan fiesta alarak aranıza Katılıyorum. Bildiğiniz üzere sync özelliğiyle telefonunuzu araçla eşleştirerek telefon konuşmalarınızı msjlarınızı ve daha bir çok faaliyeti sesli komutlarla ulaşabiliyorsunuz. Burada beceremediğim tek nokta telefondaki müziklerimi Bluetooth özelliğiyle araç hoparlöründen dinleyemiyorum. Telefon araçla eşleştirildi konuşma falan yapabiliyorum lakin sync media kısmıma gelip telefondaki Müzikleri dinleyemiyorum -telefondan da sync i seçiyorum ki araç hoparlörünü kullansın diye -

Ikinci mesele, Aracın kontağını çevirdiğimde klimanın olduğu göğüs kısmından gıcırtılar geliyor sanki içerden kapaklar Açılıyor kapanıyor .bu durum aracı kapattıktan bir kaç dakika sonrada oluyor .

Bu iki sorunum hakkında bilgisi olan abilerim varsa yardımcı olmalarını beklerim teşekkürler iyi forumlar.

Bende de 2013 model Fiseta Titanyum var. Aynı sony ses sistemli. Bluetooth ile bağlanıyorum konuşma yapabiliyorum ama müzik dinleyemiyorum. Aynı şekilde USB bellek taktığımda da Flash belleğin ışığı yanıp sönüyor ama ekranda hiçbir şey değişmiyor ve ordaki şarkıları da dinleyemiyorum. Çözümünü bilen varsa çok dua ederim valla kaç haftadır uğraşıyorum. Yapamadım. Şimdiden Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...