Enes Ayan 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Merhabalar aracımın tavanında güneş yanığı sonucu beyazlamalar mevcut. Aracın rengi siyah olduğu için tavanı siyah kaplatmaya karar verdim. Folyonun aracın boyasına zararı olur mu ? Ömrü ne kadardır ? Aynı rek tonunu yakalayabilirler mi yoksa araçta folyo sırıtır mı ? Bunun iyisi kötüsü varmıdır ? Daha önce yaptıran varsa bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Kaplama için kaliteli bir marka seçin. Yaptırmadan evvel tavanın orjinal halini fotoğraflayın. Hatta imkan varsa boya ölçüm cihazı ile ölçüm yapılırken videoya kaydedin. Yarın satmak istediğinizde takla atmış ya da tavan boyalı muamelesi görmeyin. Kalitesiz folyo ve işçilik boyaya zarar verir. Aynı ton tutturmak neredeyse imkansız. Ya araç komple kaplanacak ya da siyah karbon kaplanacak. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Merhabalar aracımın tavanında güneş yanığı sonucu beyazlamalar mevcut. Aracın rengi siyah olduğu için tavanı siyah kaplatmaya karar verdim. Folyonun aracın boyasına zararı olur mu ? Ömrü ne kadardır ? Aynı rek tonunu yakalayabilirler mi yoksa araçta folyo sırıtır mı ? Bunun iyisi kötüsü varmıdır ? Daha önce yaptıran varsa bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Enes bey Ankarada kaplamanın en iyisi gmg garage firmasıdır. Sadece aracı gösterin isteklerinizi anlatır zaten birebir tutturamazlarsa bile en yakınını bulurlar.Yanlız tavanda güneş yanıkları olduğu için folyoyu daha sonra çıkartmak isterseniz en kalitelisinde bile sökerken boya kalkmaları yaşayabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Vernik yanıklı araca folyo kaplattırdığınızda, folyo sökülürken kalan vernik soyulan deri gibi çıkacak tavandan. Zaten kusursuz bi işçilik istiyorsanız folyo kaplanmadan evvel araç sanki boyaya hazırlanıyor gibi hazırlanmalıdır. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 Renk tutar malzemeden cok iscilik onemli. Ankaradaysaniz bir yer tavsiye edebilirim. Ben fiestamda 3 yil sorunsuz binmistim sonra da araci satmistim. Tavsiyenizi alabilirim Anakra ya yakınım. Enes bey Ankarada kaplamanın en iyisi gmg garage firmasıdır. Sadece aracı gösterin isteklerinizi anlatır zaten birebir tutturamazlarsa bile en yakınını bulurlar.Yanlız tavanda güneş yanıkları olduğu için folyoyu daha sonra çıkartmak isterseniz en kalitelisinde bile sökerken boya kalkmaları yaşayabilirsiniz. Boyada daha fazla zarar olmasın diye yaptırayım diyordum . Daha önce aşğıdaki konuda resimleri var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256990-bu-lekeler-nas%C4%B1l-%C3%A7%C4%B1kar/ Vernik yanıklı araca folyo kaplattırdığınızda, folyo sökülürken kalan vernik soyulan deri gibi çıkacak tavandan. Zaten kusursuz bi işçilik istiyorsanız folyo kaplanmadan evvel araç sanki boyaya hazırlanıyor gibi hazırlanmalıdır. O zaman daha kötü bir görünüm olacaktır. Kararsız kaldım. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 Enes pasta cila ile gitmedimi ? Pasta ciladan sonra çok az kalmıştı. Hatta görünmüyordu bile bir ay sonra eski halini aldı, bende anlamadım. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Merhaba. Oracal 970 serisi parlak folyolar ile kaplama yapabilirsiniz. Son derece kaliteli bir folyodur. Her 2 yüzü koruyucu film kaplıdır. Uygulama sonrası filmleri söktürürsünüz. Komple aracın tavanı kaplanacağı için renk farkı belli olmayabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Folyonun aracın boyasına zararı olur mu ?- Boya zaten zarar görmüş. Her halükarda sökülmek istendiğinde bu zarar artar. Ömrü ne kadardır ?- Ömür, malzeme kalitesi ve sizin kullanım koşullarınızla alakalıdır. Basınçlı su tutar, sürekli güneş altında bırakır yada kalitesiz bir malzeme kullanılırsa 3-5 ayda gider. Yoksa ben 1 sene kullanmıştım ve bir sorun yaşamadım. Aynı rek tonunu yakalayabilirler mi yoksa araçta folyo sırıtır mı ?- Aynı tonu yakalayamazlar. Parlak yada karbon görünümlü folyo kullanılabilir. Güzel durur. Bunun iyisi kötüsü varmıdır ?- Var. Kaliteli, 250-300 liraya da kaplanır, kalitesiz 50 liraya da. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Pasta ciladan sonra çok az kalmıştı. Hatta görünmüyordu bile bir ay sonra eski halini aldı, bende anlamadım. Enes bey ankarada yazdığım firmanın adresi internette mevcut siteleri var zaten 250-300 tl tahmini rakamlara hallettirirsiniz parlak folyo çokda güzel durur benim düşüncem. Artmasınıda engeller lekelerin. Boyanızın kalkacağınızı düşünmüyorum daha sonra. Yorum bağlantısı
Recommended Posts