Onur İçen 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Arkadaslar ses sistemi doseyecegim benim onceden kalma bir anfi var sierra 1500 luk dort cikis ayriyatan bas cikisi da var resmini de atarim binlik paynir bufur var iki adedde 600 luk paynir var bunlari taktiracam ama bagaj bufuru yerine diyorum 600 ler i arka cam altina on hoporlor capini bilmiyorum ne alsam arka kapiya uygun bas varmi bagaj bufurunu kullanmak istemiyorum Yorum bağlantısı
Hasen Kara 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Şurada işinize yarayacak birşeyler olabilir... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/169402-kap%C4%B1-ii-hoparl246leri/?hl=hoparl%C3%B6r#entry557542 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 600 luk dedikleriniz oval mi oluyor v bagaj basi demisiniz onsuz olmaz camin oraya gore bufur yoktur Yorum bağlantısı
Onur İçen 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 600 luk dedikleriniz oval mi oluyor v bagaj basi demisiniz onsuz olmaz camin oraya gore bufur yoktur Hayir abi yubarlak degil bagaj bufuru kattim zaman sesin daha i girebilmesi icin arkadan delik acilmasi gerek dedi usta Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Hayir abi yubarlak degil bagaj bufuru kattim zaman sesin daha i girebilmesi icin arkadan delik acilmasi gerek dedi usta allah allah ilk defa duyuyorum benim aracta sedan arabanın içinde duramıyorum şaşırdım açıkcası Yorum bağlantısı
Onur İçen 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Vala oyle soyledi usta 13 cm capinda delik acalim ve hoporlor kapagi takariz bagaj daki ses i gelir dedi kesmesek dedim i gelmez dedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 bagajdaki sub woofer için, arka şapkalıkta delik açılma teklifini hiç duymamıştım Yorum bağlantısı
Onur İçen 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Sapkalik degil abi arka koltun arkasinda arka cam in oldu yer yanlis anlasilma var benden sanirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 orası şapkalık denenyerdir. sub dan zaten ses, hoparlör den gelir gibi gibi gelmez ses az ise başka bir sorun olmalı. sub u duymak için hopalör gibi göle görür konumda olması gerekemz Yorum bağlantısı
Emrah ÇILGIN 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Vala oyle soyledi usta 13 cm capinda delik acalim ve hoporlor kapagi takariz bagaj daki ses i gelir dedi kesmesek dedim i gelmez dedi Onu diyen usta müzik sistemci değilde oto elektrikçi falan heralde böyle bi saçmalık olmaz.Bırakın delik olmamasını arka koltukların arkası komple sac i,le kaplı olan bagaj kısmı tamamen yalıtılmış aaraçta bile (clio symbol mkII ler gibi) bagaja konan subwooferdan yeterince bass sesi alınır hoparlör mü koyucakta bagajdan içeri ses gelmeine çalışıyor subwoofer ile basınç gelicek..Siz subwooferı kullanmamak için arka kapılardaki hoparlör yerlerine uyacak ebatta subwoofer alıp kapılara subwoofer koymayı düşünüyorsunuz birde herhalde ama hem kapıya takılacak subwooferdan bagaja konandaki gişbi bir bass alınmaz hem de kapılara izolasyon yapılmadan bırakın bassı normal bir hoparlörden bile zaten iyi ses alınmaz siz arka pandizota (şapkalık denen yer) oval hoparlörlerinizi taktırın bagajada basınızı koyun güzel güzel dinleyin ama o ustaya taktırmayın herkes işini yapsın doğru düzgün bi oto müzik sistemcisine bağlatın 1 Yorum bağlantısı
Onur İçen 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Onu diyen usta müzik sistemci değilde oto elektrikçi falan heralde böyle bi saçmalık olmaz.Bırakın delik olmamasını arka koltukların arkası komple sac i,le kaplı olan bagaj kısmı tamamen yalıtılmış aaraçta bile (clio symbol mkII ler gibi) bagaja konan subwooferdan yeterince bass sesi alınır hoparlör mü koyucakta bagajdan içeri ses gelmeine çalışıyor subwoofer ile basınç gelicek..Siz subwooferı kullanmamak için arka kapılardaki hoparlör yerlerine uyacak ebatta subwoofer alıp kapılara subwoofer koymayı düşünüyorsunuz birde herhalde ama hem kapıya takılacak subwooferdan bagaja konandaki gişbi bir bass alınmaz hem de kapılara izolasyon yapılmadan bırakın bassı normal bir hoparlörden bile zaten iyi ses alınmaz siz arka pandizota (şapkalık denen yer) oval hoparlörlerinizi taktırın bagajada basınızı koyun güzel güzel dinleyin ama o ustaya taktırmayın herkes işini yapsın doğru düzgün bi oto müzik sistemcisine bağlatın Anladim abi arti eksiyi ogrenen elektirikci oluyor ya Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 şu ön kapı ve arka kapıların hoparlör kalıplarını A4 kağıdında yada başka bir formatta yok mu hiç elinde olan arkadaş bi kalıp çıkartamaz mı? sitede hiç denk gelmedi de illla kapılarımı sökelim ustalar gözünüzü sevem bi şablon atın. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 Anlaşılan elinde 5x7" hoparlör olan yok iş yine bize kaldı neyse yapmaya çalışırız bizde. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Yav ön arka kapılardaki hoparlörleri çıkarsak, dıştan delik açsak ve 4 tane oval hoparlör taksak olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 hoparlörün hava almadan montajı nasıl sağlanacak? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 hoparlörün hava almadan montajı nasıl sağlanacak?Çağlar hocam şöyle burda bir arkadaş dıştan takmıştı zannedersem 16"hoparlör. Benimde aklıma 6x9 ebatları geldi 16" dıştan takılırsa 6x9 da takılabilir diye.Ön ve arka kapı larda görünen hoparlör yerlerini önce söküp kalıba göre kesmek sonra delik olarak kapılara tekrar takıp herşey bittikten sonra hoparlörleri yeryerine oturtup orjinal kapaklarını üzerlerine takmak gibi mesela. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 selim abi hepsiburada.com'da 5x7 hoparlörler var Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 selim abi hepsiburada.com'da 5x7 hoparlörler varPahalı be Erayım onun yerine 6x9 hoparlör daha manüıklı geliyor artık şimdiki hoparlörler de fena değil hatta 5x7 den daha iyi gibi geliyor bana ama yinede 16" de yapılabilir bilmiyorum şu sıralar cüzdan tıkır tıkır ediyor bomboş elimizi cebimize atmaya korkuyoz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 kesip biçmeye girince 20 cm takardım uyğraştığıma değsin diye. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Butce konusuna pek bisey diyemem abi ama emin ol 70 100 liraya pioneer cakma 6x9 alacagina ordan 120kusur liraya 5x7 alpinleri alsan hic basin agrimaz ne kesme bicmeyle oturtmayla ugrasirsin ki onlari yaparken uydurma bisey olacagindan ilerde tikirti cikartip cikartmama konusunda kesin bi durum olmayacak.. Hemde alpinler gercekten guzel bende de var onlardan forumdan Suat abiden almistim gayet guzel tonlama ve tizleri mevcut karar yine de senin abicim saygi duyarim nacizane fikrimi belirttim Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Bakıyorum bekliyorum sabrediyorum maddiyat biraz şu sıralar sıkıntı yapınca resim atacam teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tolgahan Mert 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Herkese Merhaba; Forumda ilk sorum olacak, Mondeo MK2 98 model ön ve arka kapı hoparlör ebatları nedir? Ovalmi yoksa yuvarlak tip midir? Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Herkese Merhaba; Forumda ilk sorum olacak, Mondeo MK2 98 model ön ve arka kapı hoparlör ebatları nedir? Ovalmi yoksa yuvarlak tip midir? Şimdiden teşekkürler merhaba konunun ilk sayfasindaki 2. mesajda aradığınız sorunun cevabı yer almaktadir. lütfen araştırıp soru soralım Yorum bağlantısı
Recommended Posts