Mahmut Sayar 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Her sene sonu artan araç alma isteği bu yıl da meyvesini Golf olarak verdi. Çevremdekilerin gaz vermesi de etkili oldu sanırım. Neyse araç Golf 1.2 TSI comfortline donanım manuel vites, liste fiyatı 58.600 yapılan indirim %4 kampanya, artı %2 bayi indirimiyle beraber %6 olacak ve araç 55.000'e gelecek. Bu paraya alabileceğim araçları araştırdım ve en makulu yine bu geldi. Araçta ışık görüş paketi mevcut 460 TL ve metalik renk (tungsten gri) 1.100 TL ile 56.500'e aracı 24 saat opsiyonladım. Türkiye'de çoğu bayiyi aradım manuel araç yok gibi bir şey. Yarın saat 15'e kadar son kararı vereceğim, araçta sürüş konfor paketi olmaması dezavantaj, keza renk olarak beyaz isterken bu renk olması da biraz düşündürüyor beni. CC sonradan eklenebiliyormuş, park sensörü de aynı şekilde ışık paketse sonradan eklenemiyor, içinde olması güzel bir şey. Bu araç alınır mı, 1,6 TDI DSG Jetta serüvenim güzeldi 78'e aldığım aracı 83'e verince bedava deneyim yaşamış oldum. Golf bagaj kapasitesi düşük lakin iç kalitesi comfortline'da dahi highline Jetta'dan güzel geldi. Sİz olsanız bu paraya alır mıydınız, almazsanız ne alırdınız merak ediyorum? Aslında beyaz renk, cam tavan, bi-xenon, 17" jant, sürüş paketli bir araç da var Kayseri'de fakat %6 indirimiyle 63.700'e geliyor bu paraya da 1,2 DSG alınabiliyor. Çok güzel bir kombinasyon lakin 1.2 TSI manuel bir arabaya 63,700... Yarına kadar bir karar vereceğiz bakalım. Bu arada tungsten gri şu oluyor: Comfortline bu kadar tatlı olmayacak tabi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 78 e alıp 83 e vermekmi yahu nasıl bir milletiz biz, golf 1.2 de bu dediğin olmaz sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Sıfır fiyatı 90'ı görmüştü abi, tabi bence de pahalı aldım, pahalı sattım. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Işık görüş paketi bi xenon mu ? Led stop da dahil mi ? Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Yok Sami Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü var sadece. Bu arada iki aracı da opsiyonladım az evvel. 1. araç; Manuel 1.2 TSI - Tungsten gri - Işık görüş paket: 56500 2. araç; Manuel 1.2 TSI - Beyaz - Bi-Xenon/Led gündüz farı - Cam Tavan - 17" Highline jant - Sürüş Konfor Paket: 63.700 Arada 7.200 TL fark var donanımlar ise toplamda 9100 tutuyor, bayi opsiyonlara da %6 uyguluyor. Sizce bu iki araç arasında hangisi alınır? Yorum bağlantısı
Burak Birinci 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ben 1.2 tsı dan ford dizele geçmeyi düşünüyorum hocam benzine para vermek zoruma gidio eğer çok fazla aracı kullanacaksanız tavsiye etmem ara sıra garajda durur binerim diyosanız almanızı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Bende şuan araç alma arifesindeyim, doğuşla görüştüm %4 yapıyor ve 1 ay sıra bekletiyor. 1 ay beklemeye razıyım fakat %2 lik + indirimi nereden aldığınızı sorabilir miyim? 55.000 güzel rakam Ben 1.2 tsı dan ford dizele geçmeyi düşünüyorum hocam benzine para vermek zoruma gidio eğer çok fazla aracı kullanacaksanız tavsiye etmem ara sıra garajda durur binerim diyosanız almanızı tavsiye ederim 1.2 tsi Leon'un Golf'ten biraz daha az yaktığını okumuştum, yakıt ortalama ve hız bilgilerinizi paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Karar sizin derim. Bi xenon ve cam tavan olayı güzel. Sürüş konfor neyi içeriyor abi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Benzinli araç? Bu zamanda? Bu paraya? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Karar sizin derim. Bi xenon ve cam tavan olayı güzel. Sürüş konfor neyi içeriyor abi ? Park sensoru ve cruise control iceriyor + 1500 TL Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Önceden Ankara dışında olduğum için yıllık 15 bin km üzerine çıkıyordum artık 10 bini geçmem çok zor bunun da 5'bini ş. i.çi 5 bin ş.dışı, dizel Golf gereksiz pahalı. Sürüş konfor hız sabitleyici ve park sensörü sadece. Dizelde ortalama 1000 km yapıyordum 55 lt yakıtla, benzinde 50 lt ile 700 km beni tatmin eder. Eray bu indirimi 2 bayi yaptı, İstanbul Uzay'da bir araç var beyaz renk 55.500'e bıraktı, %2 olayı biraz karşıdakinin insafı ve senin konuşmana bağlı. Ankara Eskihisar'da Miraç Bey var %2 yapıyor ama manuel yok DSG düşünürseniz bana yaptığını söyleyin %6 yapacaktır tabi araç varsa, şu an araç bulmak zor. Konya bayiinde kırmızı ve gri var %1 yapıyor. Tabi bunlar telefon ile yapılan indirimler ben daha çok gidebileceğim yerleri aradım Benzinli araç? Bu zamanda? Bu paraya? Bu paraya tavsiyen ne olur Sani? Clio 4 dizele 55 fiyat verdi, Leon benzinliye 53. 60'ın altında dizel yok gibi bir şey. Benzinli araç ve bu paraya tespitin doğru lakin "bu zamanda" işi bozuyor Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) Önceden Ankara dışında olduğum için yıllık 15 bin km üzerine çıkıyordum artık 10 bini geçmem çok zor bunun da 5'bini ş. i.çi 5 bin ş.dışı, dizel Golf gereksiz pahalı. Sürüş konfor hız sabitleyici ve park sensörü sadece. Dizelde ortalama 1000 km yapıyordum 55 lt yakıtla, benzinde 50 lt ile 700 km beni tatmin eder. Eray bu indirimi 2 bayi yaptı, İstanbul Uzay'da bir araç var beyaz renk 55.500'e bıraktı, %2 olayı biraz karşıdakinin insafı ve senin konuşmana bağlı. Ankara Eskihisar'da Miraç Bey var %2 yapıyor ama manuel yok DSG düşünürseniz bana yaptığını söyleyin %6 yapacaktır tabi araç varsa, şu an araç bulmak zor. Konya bayiinde kırmızı ve gri var %1 yapıyor. Tabi bunlar telefon ile yapılan indirimler ben daha çok gidebileceğim yerleri aradım Ikinci el 1.2 tsi lara bile 56-57 istiyorlar, aralik ayinda kota tutturma muhabbetine biraz daha indirim yakalanabilir mi sence? Bizim kurum araclarini kiralayan firmadan bir arkadasla gorustum, dogustan surekli arac aldigini ve iskonto yaptirabilecegini soyledi, en kisa zamanda haber verecek. Dogus Seat a gittim kampanya fiyati uzerinden hic indirim yapmadilar, kizip ciktim bendeLeon 1.2 tsi style 49.900 e dustu bu arada, bilgin olsun 18 Kasım 2014 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Golf 7 alinacaksa yani bu araca karar kilindiysa ,Ben olsam 2. Aracı alırdım.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Bu paraya tavsiyen ne olur Sani? Clio 4 dizele 55 fiyat verdi, Leon benzinliye 53. 60'ın altında dizel yok gibi bir şey. Benzinli araç ve bu paraya tespitin doğru lakin "bu zamanda" işi bozuyor Golf için konuşursak ikinci eli muhtemelen sıfırından pahalıdır. Ben olsam 10-15bin km'de ikinci el bakarım. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Hayırlı olsun Mahmut bey. Ben de sizinle aynı durumdayım. 1.2 tsi manuel beyaz comfortline sürüş konfor + ışık paketli bir Golf 7'ye kaparo verdim. Bana en son 57.800 fiyat verdiler. %2 bayi indirimini bana yapmamışlar. Yarın bir daha konuşup biraz daha indirim isteyeyim. Bir de şu Bi-xenon olan araç ledli afsli olandan mı? Bir başka merak ettiğim hususta çift kademeli bagaj olayı. 17 jantta bu özellik var mı? Tam boy stepne de stepneyi çıkararak bagajı büyütmek mümkün mü? Yorum bağlantısı
Altan Berkman 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 bence dizel 2 el bakın ben şahsen öyle yaptım ve çok ama çok memnunum hatta boşline paketini aldım yani midline plus Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Vallahi 60 kaada bende gaza geldim ama bakınca çok geldi, o paraya 2.0 tdci Mondi varken Golfe hemde boş ve 1.2 tsi almazdım şahsen, başka araba olmazmı Mahmut bey? 2 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 bence dizel 2 el bakın ben şahsen öyle yaptım ve çok ama çok memnunum hatta boşline paketini aldım yani midline plus Altan bey günlük 10 gidiş 10 geliş 20 km yol yapacak araç. Dizel motor ısınana kadar çok yakıyor zaten. Yıllık 10bin km anca yapar. Sırf koltukları için comfortline alırım. Golf comfortline, 2013 Elegance Octavia'mdan iç mekan olarak çok daha şık. O yüzden 1.2 tsi comfortline bana mantıklı geldi. 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 haklısınız Olcay bey benim arkadaşımda vardı comfortline gerçekten güzeldi satma nedeni ise ön konsoldaki piano black çercevesi aracı sıfır almıştı ve tam bir ayda konsolda komple kılcal çizikler oluştu,ki kullandığı temizlik malzemeleri kaliteli idi bende onu göz önüne bulundurarak boşline almayı karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 haklısınız Olcay bey benim arkadaşımda vardı comfortline gerçekten güzeldi satma nedeni ise ön konsoldaki piano black çercevesi aracı sıfır almıştı ve tam bir ayda konsolda komple kılcal çizikler oluştu,ki kullandığı temizlik malzemeleri kaliteli idi bende onu göz önüne bulundurarak boşline almayı karar verdim Altan bey siz bagajı derinleştirmek için bir çalışma yaptınız mı? Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Ikinci el 1.2 tsi lara bile 56-57 istiyorlar, aralik ayinda kota tutturma muhabbetine biraz daha indirim yakalanabilir mi sence? Bizim kurum araclarini kiralayan firmadan bir arkadasla gorustum, dogustan surekli arac aldigini ve iskonto yaptirabilecegini soyledi, en kisa zamanda haber verecek. Dogus Seat a gittim kampanya fiyati uzerinden hic indirim yapmadilar, kizip ciktim bende Leon 1.2 tsi style 49.900 e dustu bu arada, bilgin olsun Valla VW'e kızıyordum ama Ankara'da Akbak Renault-Hyundai, Skoda, Seat nereye gittiysem ilgi alaka sıfır, VW için de böyle bayiler var ama bugün 20 bayi aradım genel kanım biraz daha iyiler. 2. El 2014 Golf'ler sıfırdan pahalı bana kalırsa yeni yılda liste fiyatı üzerinden %2-3 zam gelebilir, şu an için %6 iyi oran. Yorum bağlantısı
Altan Berkman 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) Altan bey siz bagajı derinleştirmek için bir çalışma yaptınız mı? yok daha yapmadım ama yapmayı düşünüyorum yani sadece ince stepne almam gerekiyor arkadaşımın aracında ince stepne vardı (orjinal) 18 Kasım 2014 tarihinde Altan Berkman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 yok daha yapmadım ama yapmayı düşünüyorum yani sadece ince stepne almam gerekiyor arkadaşımın aracında ince stepne vardı (orjinal) Tam boy stepneyi bagajdan çıkarsam, başka hiçbir uygulama yapmadan bagaj zemini en alta geçiyor mu? Yorum bağlantısı
Altan Berkman 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Tam boy stepneyi bagajdan çıkarsam, başka hiçbir uygulama yapmadan bagaj zemini en alta geçiyor mu? Olcay bey sadece ince stepne almanız yeterli olacaktır başka uygulama yapmanıza gerek yoktur zaten stepnenin yeri boş kalıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts