Mert Can Üzger 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Kredi kartı isteme durumu standart bir prosedür haline geldi. Firmaların %99 'u kredi kartı istiyor. Boş senet imzalatılan günleri unutmayın 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Allianz farkı Merso'ya arkadan çarptıklarında ikame araç istediğimi söyledim, Allianz sigortadan bana atanmış hasar danışmanı aradı, Furkan bey, aracınız üst sınıf ama poliçenizde ekonomi sınıfı araç istemişsiniz bu sebeple otomatik ama A sınıfı bir araç verebiliyoruz maalesef dedi. Bende problem değil benim için araç sadece araç 3-4 gün ne olacak dedim. Nissan Micra 1.2 Otomatik ESP li aracı iş yerime kadar getirip, süre bittiğinde iş yerimden gelip aldılar. Ekleme kredi kartı bilgilerimi aldılar, bende sanal kartınkini verdim Bu tip durumlar için kullanılabilir Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Hatırladığım iki defa ikame araç kiraladik, Transporter aracımızda 4 gün hyundai era verdier, forda da 4 gün ople korsa, ikisinde de 300tl karttan para çekildi teslim ettiğimizde ertesi ay hesap kesiminde karta iade yapıldı. mantıklı bence garipsenecek bir durum yok, Sahtekarlık yapacakları bir durum yok, sonuçta bankaya bu ücret karşılığında hizmet almadım dediğiniz zaman iptal ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Kazadan ziyade trafik cezaları için kredi kartı isteniyor. Çekecekleri tutarı nakit olarak alıp onuda tutabilirler araç tesliminde iade edilmek üzere. Nakit teklif ettik kabul etmediler 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Kredi kartı olayı evet mantık dışı da volkswagen touareg veya pheaton felan mi kullanıyorsunuz ? Klasik bir aile aracı yani ne bekliyordunuz ki ? Ünlü bir sunucunun jipimle giderken otobüsteki insanları görünce ağlıyorum gibi bi açıklaması vardı ona benzemis. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) Poliçe yaptırırken detaylara çok dikkat etmek gerek. Örneğin pert durumunda ikame araç verilmiyor ama temiznatlara pert dahil ifadesi yazıldıysa alıyorsunuz. Yine genelde 7 gün verilir, benim aracım pert olduğu halde 15 gün ikame almıştım anadolu sigortadan. Karttan çekim yapılmadı sadece numaraları alındı. 20 Kasım 2014 tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yavuz Duran 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 İnsanları kredi kartı kullanmaya mecbur ediyorlar saçmalık bu Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Kredi kartı olayı evet mantık dışı da volkswagen touareg veya pheaton felan mi kullanıyorsunuz ? Klasik bir aile aracı yani ne bekliyordunuz ki ? Ünlü bir sunucunun jipimle giderken otobüsteki insanları görünce ağlıyorum gibi bi açıklaması vardı ona benzemis. Vw ile Hyundai bir mi ? En azından Focus ya da benzeri bir araç olabilirdi.İşten dolayı biraz prestij lazım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) Vw ile Hyundai bir mi ? En azından Focus ya da benzeri bir araç olabilirdi.İşten dolayı biraz prestij lazım. Modelden modele gore degisebilir. I40a bindin mi mesela?Vw de parasina gore muamele var. Sinifinin en pahali orta segmentaraclari onda herhalde. 24 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rahmi Nural 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Gecen ay ikame aldigim otomatik hyundai era icinde benden kendi adima kredi karti istediler.500 TL provizyon aldilar.( Benzin canavari..) Kredi kartim olmasaydi yada baska birinin karti olsa idi sorularim kesinlikle arac veremeyiz diyerek noktalandi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts