İçeriğe Yönlendir

Aracıma Modifiye Öneriler

kadir emin civelek

Recommended Posts

kadir emin civelek

S.a abilerim kardeşlerim . Fiesta aracımı yeni aldım ve ufak tefek modifiye yapmak istiyorum. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

As st spoylerdan başlayıp jant lastik bi-xenon far 3.5 yay app plaka zaten araca sınıf atlatacaktır

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
M.Cihad Çakır

fotograf atmasini bi beceremedim .s

selamun aleykum.. ben de 2003 beyaz dizel fiesta aldım ıkı ay once kadar. ufak tefek başlatyıp arabamı özelleştirmek istiyorum. neler tavsıye edersiniz. resimlerle cevap verirsenız cok daha ıyı olur.

Yorum bağlantısı
Şükrü Kocakaplan

mrb,2008 fiesta 1.4 tdci sahıbıyım 3haftadır,aracım suan cok sevdirdi kendini ve bişeyler yapmak istiyorum yüksek bütceler harcamadan,M.CİHAD ÇAKIR arkadaşım ben jant kapaklarını söküp güzelce temizledim,double teyp aldım ama bağlatmadım daha,detaylı iç temizlik ve sonrasında orjınal paspas aldım fiesta için,şimdilik bunlar ama yaptıkca yazarım buraya bilgi amaçlı

selamun aleykum.. ben de 2003 beyaz dizel fiesta aldım ıkı ay once kadar. ufak tefek başlatyıp arabamı özelleştirmek istiyorum. neler tavsıye edersiniz. resimlerle cevap verirsenız cok daha ıyı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli
(düzenlendi)

1)st spoiler

2)sis farı nikelajı

3)Kısa/uzun far (tercihen bosch plus 90 performans ampul diğer iki seçenek philips veya osram)

4)park ampulleri beyaz led (tercihen photon)

5)nikelajlı ön panjur (ghia)

6)jantlar çelik değilse çelik jant (orijinal çelikse tavsiyem elleme)

7)nikelaj kapı kolları (tavsiye edilir)

8)nikelaj kapı çıtası (zevke bağlı)

9)spor kısa anten

10)cam filmi (4 cam 1 numara siyah) benimkinde arka cam orijinalin de filmli

11)silecekler değişmesi gerekiyorsa (tercihen bosch marka)

12)fıskiyeler (focus püskürtmeli fıskiye)

13)paçalık veya tozluk (hyundai era paçalığı oluyor) önce arabanın renginde boyat sonra tak.

14)arka tekerlere sahte disk

15)ön kaliperleri kırmızıya boyat

16)koltukları kılıfla

17)ön koltukların arasına kol dayama

18)tavan lambası beyaz led (tercihen photon)

19)arka plaka lambaları 8 li beyaz led

20)bagaj lambası 8 li beyaz led

21)koltuk altlarına led (tercihen gün ışığı)

22)vites kolu ve körüğünü değiştir (benim topuzun rakamları ışıklı körük suni deri)

23)torpido kaplama

24)havuzlu paspas (hem içine hemde bagaja)

25)arabanın anahtarını sustalı yaptır.

26)plakalar app (benimkisi kesik fransız)

ben bu saydıklarımın çoğunu yaptırdım.havalar ısınınca kalanları yapacağım.

tarihinde Ahmet Kaleli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
M.Cihad Çakır

mrb,2008 fiesta 1.4 tdci sahıbıyım 3haftadır,aracım suan cok sevdirdi kendini ve bişeyler yapmak istiyorum yüksek bütceler harcamadan,M.CİHAD ÇAKIR arkadaşım ben jant kapaklarını söküp güzelce temizledim,double teyp aldım ama bağlatmadım daha,detaylı iç temizlik ve sonrasında orjınal paspas aldım fiesta için,şimdilik bunlar ama yaptıkca yazarım buraya bilgi amaçlı

teşekkurler. ben daha birsey yapamadım.. resım atarsanız fıkır de olabılır bana cok tesekkurler..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...