İçeriğe Yönlendir

2006 Öncesi Ve 2007 Sonrası C Max Arasinda Fark Varmı.

Hami Erışık

Recommended Posts

Hami Erışık

Arkadaşlar; Bir sitede eski tip şeffaf plexiglass cam rüzgarlı ğı buldum, ben yeni tip siyahları

ısevmiyorum . satıcı plexiglastan üretilme olanı 2007 ve sonrası cmax a uygun oldugunu, 2006 ya uymayacagini soyledi.

Gercekten bilerekmi konuşmuş, yoksa bol krseden sallıyormu.saygilar.

Yorum bağlantısı

C-Max, ilk 2004 te piyasaya çıktı. İlk kasanın 2007 dahil olmak üzere satışı var. 2007 de aynı zamanda makyajlı kasası çıktı. 2007 de hem eski kasa, hemde makyajlı kasa satıldı. Ama 2007 lerin büyük çoğunluğu eski kasadır. Ancak kapılarda bir değişme yok diye biliyorum. Yani o cam rüzgarlığı hem eski kasalara hemde makyajlı kasalara uyar tahminen.

Eren kardeşim görürse daha doğru cevabı verebilir.

...

Lumberjaaaaakkkk.....

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

bende öyle tahmin ediyorum, makyajli kasada belki ön farlar için kaput çamurluklar ve iç plastik aksam diye düşünüyorum. tesekkurler kerem bey.

C-Max, ilk 2004 te piyasaya çıktı. İlk kasanın 2007 dahil olmak üzere satışı var. 2007 de aynı zamanda makyajlı kasası çıktı. 2007 de hem eski kasa, hemde makyajlı kasa satıldı. Ama 2007 lerin büyük çoğunluğu eski kasadır. Ancak kapılarda bir değişme yok diye biliyorum. Yani o cam rüzgarlığı hem eski kasalara hemde makyajlı kasalara uyar tahminen.

Eren kardeşim görürse daha doğru cevabı verebilir.

Lumberjaaaaakkkk.....

lumberjak; Odun kesen kimse.Bizdeki tabiri:Oduncuuuuuuuuu

Yorum bağlantısı

bende öyle tahmin ediyorum, makyajli kasada belki ön farlar için kaput çamurluklar ve iç plastik aksam diye düşünüyorum. tesekkurler kerem bey.

lumberjak; Odun kesen kimse.Bizdeki tabiri:Oduncuuuuuuuuu

Anlam (içerik) olarak değilde, markanın reklamında ima edilen süper kahraman anlamında yazdım. :fiuw: Yanlış olmasın.  :)

Yorum bağlantısı

Anlam (içerik) olarak değilde, markanın reklamında ima edilen süper kahraman anlamında yazdım. :fiuw: Yanlış olmasın.  :)

cık cık cık kaş göz arası adama odun demişsin. :biggrin:  :p

Yorum bağlantısı

cık cık cık kaş göz arası adama odun demişsin. :biggrin:  :p

Cık cık cık..  :i-ih: Odun değil abi, oduncu.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı

2004-2011 arası cmaxların kasası aynıdır. 2011 de yeni kasada vardır. 2004-2010 daha kesin tabir olur. Kısaca bırakın 2007 ile 2006 arasını, 2004 le 2010 arasında bile fark yoktur. ( cam rüzgarlığı için konuşuyorum )

Yorum bağlantısı

2004-2011 arası cmaxların kasası aynıdır. 2011 de yeni kasada vardır. 2004-2010 daha kesin tabir olur. Kısaca bırakın 2007 ile 2006 arasını, 2004 le 2010 arasında bile fark yoktur. ( cam rüzgarlığı için konuşuyorum )

Lumberjack is back!  :D  :bravo:  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...