İçeriğe Yönlendir

Marşpiyel Düzeltme Hk

Enes Ayan

Recommended Posts

Enes Ayan

Merhabalar dün gece talihsiz bir olay yaşadım. Kimseyi kınamamak lazım hep derdim ya şu marşpiyeli nasıl sürtmeyi beceriyorlar diye dün gece günde 4 kez geçtiğim yerden dönerken sürttüm. Yanlış yoldan çıkan bir naylonun dikkatimi dağıtması yüzünden oldu ya neyse :) Sizlerden ricam bu aşamadan sonra ne yapayım. Her gördüğümde canım sıkılıyor. Tamir olur mu olursa nasıl yaptırayım. Maliyet olarak ne tutar nasıl bir tamir işlemi uygulanır ? Birde Ankara'ya yakınım tanıdık usta varmı bu işlerde uzman.

yA8LCvg.jpg?1

u2Lf6K0.jpg?1

yBuoxXq.jpg?1 

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

geçmiş olsun, Allah büyüğünden esirgesin, ufak bir şey fazla maliyet olmadan düzeltilip boyanır iyi bir ustayla hal olur canını sıkacak bir şey değil ben düzelttirmezdim bile... daha geniş bilgiyi forumda bulursun vardı daha önce açılmış konu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Enes çok fazla birşey yok kaportacılar düzeltir .. Çok maliyetli bir iş değil ..

Yada bir marşpiyel tak st falan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş
(düzenlendi)

geçmiş olsun hocam bu kadarcık şeyden bişey olmaz  :nazar:  boncuğu niyetine olsun buda  ;) benim arabada da vardı buna benzer hatta bundan da derin herhangi bi yerini sökmeden dıştan kaynaklı çekmeyle çekip yarın boya yapıverdiler 100 tl ye rahat hallderler kanaatindeyim

tarihinde Davut Turmuş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Benim aracimin kine en uygun 250 tl fiyat aldım sizinki çok az bendeki baya bir içerde sizinki daha uygun olur kanısındayım.

bf28a6796b2b1d5829c6579e6d8ad983.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Terzi
(düzenlendi)

Geçmiş olsun,

Arabamı alırken kaportada beni rahatsız eden tek şey, sağ tarafta marşpiyelde sizinkinden daha derin ve biraz daha uzun ezik mevcut idi ve arabayı alınca ilk yapacağım iş bu eziği tamir ettirmek olarak düşünüyordum, arabayı aldıktan sonra hiç rahatsızlık duymamaya başladım. (Aracıma karşı titiz biri olmama rağmen) Şimdi ezik marspiyelimle mutluyum :)

Sözün özü, sizinki ciddi bir ezik değil, bir kac güne kalmaz alışırsınız.

tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Resimlerden gorundugu uzere cizik metale kadar inmis. Eger bu sekilde birakirsaniz ilerde kufleme yapar. Yukarida arkadaslarin dedigi gibi macun ve boya ile problemsiz hallolur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Geçmiş olsun. Çok önemli bir şey değil ama bir an önce yapmak daha faydalı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Geçmiş olsun.

Baktıkça can sıkıcı bir görüntü. Aynı şey benim de başıma gelmişti :)

Oto King de orijinalden ayırt edilemeyecek şekilde yaptırmıştım.

Düzeltildikten sonra pürtüklü  poliüretan kaplamayı da yapıp ondan sonra boyamışlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan
(düzenlendi)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sakınılan göze çöp batıyor gerçekten   :)

Boyayı kaldırmış bazı bölgelerde ve alt taraflara doğru arka ile birleşme var gözüme de takılıyor halledeyim diyorum. Araba söz konusu olunca çok pimpirikli oluyorum  galiba :) Şimdi tamir olayında macun çekecekler ve boya olacak  yanlış anlamadıysam. Lokal boya bire bir tutar değil mi ?   En çok takıldığım noktalardan biri bu 

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adem Kaya
(düzenlendi)

Geçmiş olsun 100\150 TL ye iyi bir ustanız varsa yaptırabilirsiniz.Ben daha kötüsünü 200 TL ye bir ay önce

yaptırdım.

tarihinde Adem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, düzeltme vs. yada sadece boyatıp üzerine orjinal plastik marşbiyel takarak daha spor görünüm elde edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Lokal boya bire bir tutar değil mi ?   En çok takıldığım noktalardan biri bu 

Boyayi karistiran adam isinden anliyorsa hic bir sikinti olmaz. Yakin gecmiste basima kaza gelmisti. Camurluga lokal boya atildi. Boya atilan yeri bulamiyorum bile.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Geçmiş olsun 100\150 TL ye iyi bir ustanız varsa yaptırabilirsiniz.Ben daha kötüsünü 200 TL ye bir ay önce

yaptırdım.

Teşekkür ederim. Acaba bu işlem ne kadar sürüyor. Bir günde halledebilirler mi ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Teşekkür ederim. Acaba bu işlem ne kadar sürüyor. Bir günde halledebilirler mi ?

İşleri yoksa evet, boya hemen kurumaz ama onun içinde çare var, enfaruj ısıtıcıları var, hemen kuruturlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy
d739ce27bc076629af1607ccfc2894e4.jpg bizde böyle çizikler ve altta cokuk vardı.170 tl yaptirdik tertemiz oldu.Kafaniza takmayın bence[emoji4]
Yorum bağlantısı
Adem Kaya

Benim arabayı iki günde yaptılar bir günde yapılan macun+astar+boya+vernik+pasta  ve cilanın   sağlıklı olabileceğini 

sanmıyorum.Tekrar geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Enes Ayan

Bu gün buradaki sanayiye gittim 200 lira düzeltmek için 100 lirada boya toplamda 300 lira istedi bana çok geldi. Biraz fazla değil mi ?

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Bu gün buradaki sanayiye gittim 200 lira düzeltmek için 100 lirada boya toplamda 300 lira istedi bana çok geldi. Biraz fazla değil mi ?

Kaporta boya işlem fiyatları gayet saçma olabiliyor bazen.Örneğin komple boyaya 1400-1500 lira isteyen bir usta,sadece bir çamurluğu boyamaya 200 lira isteyebiliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...