İçeriğe Yönlendir

Focus Tit-X Ön Panjur Modifiyesi

Hakan Çelik

Recommended Posts

Hakan Çelik

Herkese merhaba, Focus'larda ST ön tamponla birlikte gelen bal peteği ızgaraları çok beğeniyorum, fakat ST tampon takma gibi bir fikrim yok, orijinalin nikelajlı formunu seviyorum. Dün Photoshop'ta kendi aracımın üstündeki panjurları bal peteği olarak değiştirip bir bakayım dedim, aynı zamanda hoş gözüktüğünü düşündüğüm kırmızı şeriti de denedim, sonuçlar aşağıda

Orijinal hali: 

d3GoZ1A.jpg

Photosop'ta yaptığım:

cIuDm6L.jpg

Sizce nasıl duruyor? Bu modifiyeyi gerçekleştirmek istiyorum ama orijinal tampon ölçülerinde bal peteği ızgara bulabilir miyim, veya yaptırabilir miyim? Kırmızı şerit olarak ne kullanmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut
(düzenlendi)

Herşeyden önce o plakalık ve plakalardan kurtul. :good1: App şart .Aracın maşallahı var  :nazar:

tarihinde Onur Bulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Panjuru boşverin arabanın maşallahı var renk çok güzel  :)  :nazar:  :nazar:

tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut
(düzenlendi)

Ayrıca bilgilerde Focus ghia diye girilmiş 2006 bu araç Titanium x   :unsure2: Güncelleyin isterseniz.

tarihinde Onur Bulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Çelik
(düzenlendi)

Evet sıcak sıcak yeni geldi, plakalık iptali, APP plaka ve ST logosu takviyeli :) Önce tasarımı yapıp ondan sonra uygulamaya geçeceğim inşallah.

TGG6i7g.jpg

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, rengi dikkat çekici evet :) Araç bilgilerimi güncellemeyi unutmuşum, güncelliyorum hemen

tarihinde Hakan Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Bu karakterde bir app takmayın alttaki gibi beşiktaş baskı her zaman güzel gösterir..

temsilen paylaşayım..

10553354_784299331590861_611719543192542

tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

güzel ama sis farlarının olduğu yerdeki düz zemin ve üzerindeki yatay çizgilerle uyumsuz duruyor alt kısım.

Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

Bu karakterde bir app takmayın alttaki gibi beşiktaş baskı her zaman güzel gösterir..

temsilen paylaşayım..

Eyvallah hocam, keskin hatlı kalın fontlar daha çok hoşuma gidiyor. Fransız deniyor galiba benim yaptığıma, seçimimi yaparken inceleyeceğim tüm örnekleri tabii ki. Mühür olayını nasıl hallediyoruz? Halledemezsek polis amcalarla aramız nasıl olur? :)

Yorum bağlantısı
Erkut Şen

Eyvallah hocam, keskin hatlı kalın fontlar daha çok hoşuma gidiyor. Fransız deniyor galiba benim yaptığıma, seçimimi yaparken inceleyeceğim tüm örnekleri tabii ki. Mühür olayını nasıl hallediyoruz? Halledemezsek polis amcalarla aramız nasıl olur? :)

ürün istanbul kalın app. mühürlüde satılıyor diye biliyorum kardeşim

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Şuan çoğu mühürlü satılıyor, bendeki beşiktaş baskı ama mühürsüz 1 seneye yakın oldu. Polisin dikkatini çekmiyor. Kesikli,yada karakterleri değişik olmadığı için.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

St tampon takılsa tadından yenmez[emoji1] virüs enjekte edelim [emoji48]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bağlar

Bende hüseyin nerde kaldi diyodum [emoji2] [emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Çelik
(düzenlendi)

Beyler; araç hatchback olsaydı dediğiniz gibi ST tampon, difüzör, egzozlar vs gibi radikal modifiyeler uygulayabilirdim, daha uygun oluyor ona. Ama sedana daha mütevazı dokunuşlar yapmak istiyorum, aracı bazen ailem de kullanıyor. Babamı ST tamponlu, hırçın bakışlı bir Focus'ta düşünemiyorum :D  Şaka bir yana aslında ST tamponu çok beğeniyorum, ebat olarak bundan daha geniş galiba, peki çevresine nikelaj yapılabilir mi ST tamponun, yapılsa çok sırıtır mı?

Bu arada bal peteği ızgara ve kırmızı şerit için link atabilirseniz sevinirim, teşekkürler ilginize  :)

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

İstanbul'da polisin dikkatiini çekmiyor ama her hangi bir çevirmede hiç eksik bulamazsa yazabilir :)

Yorum bağlantısı

Güzel durur. Alternatif olarak kendi aracıma uygulamış olduğum ızgara var. Fotoğraf ekledim. Plakalıkları sökmeniz gerekiyor . Fakat acele etmeyin panjur değiştirecekseniz ikinci bir işçilik yapmayın. Karar verdikten sonra sökersiniz.

b837a78559aa6e68867dba0953ae0387.jpg

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Takipteyim. Petekli panjur arayıp bulamamıştım zamanında . Bulursan pazarlığa benide ekle.

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

orjinalini 100 liraya satmıştım :)

Bal peteğini mi sattın 100 liraya  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

aynen :)

Mustafa beni her seferinde neden hayal kırıklığına uğratıyosun ;)

Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

Şöyle bir şeyler buldum, sanırım belli ölçülerde satın alıp aracın panjur ölçüsünde kesip uyguluyorsun. Bunu İstanbul'da satan veya uygulayan yerler var mıdır? Veya yurtdışından getirtebiliriz belki.

http://www.ilovebodykits.com/product/191059/Universal_Aluminum_Black_Wire_Hexagon_Mesh_Grille_DIY_Kit_Set_19_X_35_.html

http://www.ilovebodykits.com/product/184700/AF-1_Premium_Mesh_Grille.html

Yorum bağlantısı
Hakan Çelik
(düzenlendi)

Site yenilenme aşamasında olmasa çoktan ulaşmıştım onlara ama evet arayıp sormam daha iyi olur, teşekkürler :) Telefon numarasını nereden öğrenebilirim?

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Hey maşallah fiyata bak :) bu kadar pahalıysa direkt ST tampon almak daha mantıklı olur.

Hakan ST tamponun fiyatı 1500 TL şu an :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...