Onur Bağlar 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Komple takım gelecek aralik ayi içinde gelecek diyolar haber veririm almak isteyenlerle ortaklaşa alırız Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Bende komple takım st ön tampon arıyorum bu fordburada sitesi oem mi satıyor? bu arada oem olanın fiyatı 1500 mü cidden Yorum bağlantısı
Hakan Çelik 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 Hakan ST tamponun fiyatı 1500 TL şu an Sözümü geri alıyorum o zaman ) Bi ara 700 TL civarına ST tampon getirten kişiler vardı diye hatırlıyorum, ondan öyle dedim. Ama ben komple tampon istemiyorum, sadece ızgaralar... En azından üst panjur olsa yeter şimdilik. Üstüne bir de kırmızı ST logosunu taktım mı tamamdır. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Sözümü geri alıyorum o zaman ) Bi ara 700 TL civarına ST tampon getirten kişiler vardı diye hatırlıyorum, ondan öyle dedim. Ama ben komple tampon istemiyorum, sadece ızgaralar... En azından üst panjur olsa yeter şimdilik. Üstüne bir de kırmızı ST logosunu taktım mı tamamdır. http://www.hepsiburada.com/liste/-transformacion-mesh-grill-725-x-21-cm-mat-siyah-17a009-/productDetails.aspx?productId=otm17a009&categoryId=20007071&rcm=a.ap#7|0|OTM171106 Böyle bir şey buldum olurmu acaba? Bende yapmayı düşünüyorum üstteki parçadan var ama alt panjur için tamponun değişmesi gerekiyor malesef. Yorum bağlantısı
Yasin Özgür Yılmaz 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Sözümü geri alıyorum o zaman ) Bi ara 700 TL civarına ST tampon getirten kişiler vardı diye hatırlıyorum, ondan öyle dedim. Ama ben komple tampon istemiyorum, sadece ızgaralar... En azından üst panjur olsa yeter şimdilik. Üstüne bir de kırmızı ST logosunu taktım mı tamamdır. Evet evet geçen yaz başında 600TL'te ST orjinal dolu ön tampon getirtmiştim ben ama şimdi yok o paralara. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Sözümü geri alıyorum o zaman ) Bi ara 700 TL civarına ST tampon getirten kişiler vardı diye hatırlıyorum, ondan öyle dedim. Ama ben komple tampon istemiyorum, sadece ızgaralar... En azından üst panjur olsa yeter şimdilik. Üstüne bir de kırmızı ST logosunu taktım mı tamamdır. http://www.aliexpress.com/item/Car-MAT-black-ST-grille-for-ford-focus-2008-mesh-sports-grille-for-focus-super-high/32265869118.html 1 Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 bu kırmızı şerit hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı?? kimi yapıştıma kimi panjur alt kısmı boyanıyor diyor ve yapışma olan basit durabiliyor diyorlar net bilen yardım edebilir mi? nerden bulabilirim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts