Okan Tansel 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 (düzenlendi) merhaba abilerim kardeşlerim bildiğiniz gibi vito hevesi suya düşüp c-max hedefte şu araç için tüm düşüncelerinizi istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2004-ford-c-max-temiz-ve-bakimli-sahibinden-175119747/detay 3 Aralık 2014 tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 hayırlısı olsun,daha iyilerine bakmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Teyp değişmiş.Benim gözümde direkt bitti. Eksper raporunda airbag beyni ile ilgili ön tarafta probleminden bahsediliyor. Demek ki kafadan kaza anında sorun oluşmuş. Fiyat düşük. Araç şaibeli. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 expertiz raporunda ; airbag beynine baglanınca çarpışma ,kontrol edin ,,,gibi cümleler var..siz baktınızmı. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 yok bakmadım lakin son 25 bine bırakılacak araç kilo metresinde oynama var lakin şöyle bir detay var tesadüfen bakınırken görmeme nazaran aracı satan kankam Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 yok bakmadım lakin son 25 bine bırakılacak araç kilo metresinde oynama var lakin şöyle bir detay var tesadüfen bakınırken görmeme nazaran aracı satan kankam Kullanmak için alınabilir. Ama satarken kankanız harici kişilerde zorlanırsınız. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 Kullanmak için alınabilir. Ama satarken kankanız harici kişilerde zorlanırsınız. büyük bir ihtimal uzun yıllar kullanırım satarkende 20 bine verim satılmazmı ki sabri ustam ellemeden almam hihih 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 O şekilde bir düşünceniz var ise alınabilir. Ama airbag arızası önemli. Allah korusun ihtiyacı duyulan bir kaza anında açılmaz ise sıkıntı.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Basit bir sigorta problemi bile olabilir, kemer tokalarından kaynaklanabilir, kontrol ettirilip alınabilir.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 O şekilde bir düşünceniz var ise alınabilir. Ama airbag arızası önemli. Allah korusun ihtiyacı duyulan bir kaza anında açılmaz ise sıkıntı.. sabri ustama gösterip sorunu netleştirdikten sonra noktalarım sağaten sabri ustam candır can Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Daha güzelini bulabilirsin abi Teyp olmaması sis kapaklarının boyanması hiç hoşuma gitmedi Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Ben sırf aırbag hatası veriyor diye 109000 km 2004 focusu satmıştım yok pahasına Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford.c.max.1.6-tdci.ghia-189715234/detay Yorum bağlantısı
METİN İŞÇEMEN 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Ustaeller Sabri Usta Salih Ustaya baktırmadan almayın derim. Araç şaibeli.. Sadece satarken değil kullarken de başınıza iş açabilir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford.c.max.1.6-tdci.ghia-189715234/detay inceliyorum kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 Ustaeller Sabri Usta Salih Ustaya baktırmadan almayın derim. Araç şaibeli.. Sadece satarken değil kullarken de başınıza iş açabilir. katılıyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-c-max-1.6-tdci-ghia-185792335/detay/ düşünürseniz yardımcı olurum... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Araç ölü gibi abi. Çok hor kullanılmış, Özensiz toplanmış. Focus yazısı var C-Max yok?Klima paneli nasıl kullanıldıysa mavisi çıkmış alttan. İlk defa gördüm bunu. Teyp güzel pioneer. Ford logosu soyulmuş farlar sapsarı. Her tarafı boyamışlar ve bence çirkin olmuş. Bence alımaz abi. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-c-max-1.6-tdci-ghia-185792335/detay/ düşünürseniz yardımcı olurum... çok güzel bir araç lakin bütçem yetmiyor teşekkür ederim yinede Araç ölü gibi abi. Çok hor kullanılmış, Özensiz toplanmış. Focus yazısı var C-Max yok? Klima paneli nasıl kullanıldıysa mavisi çıkmış alttan. İlk defa gördüm bunu. Teyp güzel pioneer. Ford logosu soyulmuş farlar sapsarı. Her tarafı boyamışlar ve bence çirkin olmuş. Bence alımaz abi. eywalah kardeşim Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 para dosttan kazanılır:=) sen almazsan ben almazsam nasıl satılır böyle arabalar... sen kendini her şeyi söylüyorsun km oynanmış, hasar ları experi vs.. ne gerek var maceraya o paralara..Kankan olmazsa 18 e verirsen alırım denir ve alınır ama Kankaya da bu denmez, en iyisi Kankana Hayırlı satışlar dilemen... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-c-max-1.6-tdci-ghia-185792335/detay/ düşünürseniz yardımcı olurum... Ben aradığımda yardımcı olmadınız ama hayırlısı olsun.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 para dosttan kazanılır:=) sen almazsan ben almazsam nasıl satılır böyle arabalar... sen kendini her şeyi söylüyorsun km oynanmış, hasar ları experi vs.. ne gerek var maceraya o paralara.. Kankan olmazsa 18 e verirsen alırım denir ve alınır ama Kankaya da bu denmez, en iyisi Kankana Hayırlı satışlar dilemen... Ben aradığımda yardımcı olmadınız ama hayırlısı olsun.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Ben aradığımda yardımcı olmadınız ama hayırlısı olsun.. Serkan Hocam sende hiç fiyat vermedin ki Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Serkan Hocam sende hiç fiyat vermedin ki Şu rakama vermedim dediğin için bana söylenecek bir şey kalmadı, yoksa Ankara C-Max dolu... Yorum bağlantısı
Recommended Posts