İçeriğe Yönlendir

Turkcell'in Akıl Oyunu Hatta Rezaleti


Tacettin Kadı

Recommended Posts

Tacettin Kadı

Gecen ayın 25 inde dakikalarım bitti ve 15 TL ye 250 dk satın aldım. Sonra ayın 25 inde de tarifem yenilendi. Ek paketten 94 dk kalmış ve bunu kullanamadığımı fark ettim. Aradım durumu anlattım. Cevap çok manidar. Önce yenilenen tarifemi bitiricem daha sonra ayın 15 inde biten ek paketi kullanabilecem. Tarife bitince tekrar ek paket satın almak zorundayım. Nasıl ama ?Abi ben Turkcell'den kesinlikle tasınıyorum. Memlekete mâl olmuş bir firma diye biliyordum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Vodafone'dan gerisi yalan malesef. O da İngiliz. Elin İngilizi bizi bizden daha insaflı düdüklüyor.

  • Beğen 13
Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

10 seneye yakın turkcell kullandıktan sonra baktım ki bana hiçbir avantaj tarife vs. sunmuyorlar. Avea'ya geçtim 2 gb internet 500 mesaj 500 dk 24 tl ödüyorum aylık. Telekomünikasyon şirketleri sadık müşterilerine değil dışarıdan gelene kıyak yapıyor malesef.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

2004 Senesinde ilgili firmadan yediğim kazıklardan sonra vıdıfına geçtim,kafam da rahat cebim de :)

Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı

Elimden geldiğince bu konuyu duyuracağım. En güzel reklamını ben yapacağım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Vodafone'dan gerisi yalan malesef. O da İngiliz. Elin İngilizi bizi bizden daha insaflı düdüklüyor.

Düdüklemek?
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

O malum şirketten 2000 yılında faturalıda bi kazık yedim,ayrıntılı faturayıda vermediler. Eskiden telefon hatlarını kapatmak işlemini bayiler yapmıyordu,taa ankaraya gittim hattı kapattım.o inatla 14 senedir  o şirketle ilişigimi bitirdim..

ben kızınca bidaha o bagın üzümünü bile yemem,var daha öyle birkaç şirket.

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

4 gb net 1000 sms 1000 dk her yöne 2000 küsür dk grup içi 29 tl avea :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Usta

4 gb net 1000 sms 1000 dk her yöne 2000 küsür dk grup içi 29 tl avea :)

Kamu mega tarifesi [emoji2]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı

avea evde sıkıntı cekmiyor. vodafone gececeğim


1000 dk 1000 sms 1gb internet 39 TL gormustum. Turcell aynı paraya suan 500 dk  1gb internet veriyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

tcell-----yüksek fiyatlı tarifeler , çekim gücü iyi (ödediğim fahiş fiyatlardan sonra bıraktım)

avea-----ucuz tarifeler , çekim gücü vasat (bir gün çok ihtiyacım olduğu zamanda beni yarı yolda bıraktı aynı gün kapattım)

vodafone---fiyatları diğer iki operatörün arasında , çekim gücü yeterli (halen kullanmaktayım memnunum)

Dİğer yeni çıkan operatörlere hiç bulaşmamak lazım . 

Yorum bağlantısı

Heryerde çekmeyen hattı ne yapayım?

Bu meret telefon öyle bi yerde lazım olur ki, Turkcell kesinlikle çeker.

Pahalı olması da normal.

Arabadan pay biçin, Mercedes ayrı, diğerleri ayrı.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Cebe uygun olduğu için Avea kullanıyorum. 5000 SMS 500 DK ve 2GB internet var pakette. Bu üçünün fiyatı Turkcell'de 25 lira olması imkansız. Kaldı ki böyle tarifeleri de yok. Ama şöyle bir işin gerçeği var. Avea denen operatörün 3G bağlantısı İstanbul'da yaşamama rağmen çoğu yerde kopuyor ve EDGE hızında işlem görüyor. O da hiç bir işe yaramıyor. Yani değil 2GB , 50GB verse neyime yarar.. Ama cebe uygun olduğu için şuanlık katlanıyorum bu sıkıntıya. Ailemde 10 yılın üstünde Turkcell kullanan bireyler var. Onların tarifleri benim ki gibi çeşit çeşit değil ama her şey görevini kusursuz yerine getiriyor. Telefon konuşmalarında şebeke kaybı ve ses bozukluğu olmadan, internette hakikaten turbo gibi işleyen hız sayesinde her şey dört dörtlük. Bir kere olsun taahhüt edilenden fazla ücret veya verilen sözün tutulmadığını görmedim. Superonline, digiturk ve turkcell. Evimde hepsini kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum. Ayrıca 1.5 yıl kadar Turkcell'de çalıştım. Taahhüt edilenden fazla tutar gelmiş diye dükkanı başımıza yıkan belki onlarca müşteri gördüm. Aslında ekranlardan hepsinin ne halt yediği belli oluyor. Anlatıyoruz ekrandaki görüşmeleri mesajları ve girilen interneti gösteriyoruz. Adamlar da "ya öyle mi olmuş falan filan " diyerek kuzu gibi gidiyorlardı. Çoğu kez de müşteri memnuniyeti için haklı olmasına rağmen Turkcell'in para iadesi yaptığına da  şahitliğim olmuştur. Demek istediğim o ki verdiğiniz taahhütleri ve aldığınız paket açıklamalarını iyi okumak gerekiyor. Minicik ve uzunca bir yazı da olsa okuyun. Ben şimdiye kadar zarar görmedim bu şekilde. 

Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu
(düzenlendi)

geçende turkcell'de bomba bir tarife ile tanıştım.15tl ye 250 dakika alıyorsunuz.buraya kadar her şey çok güzel...Babam evde konusuyor bir sıkıntı yok.Dışarıdan arıyor kampanyadaki dakikalardan düşmüyor.Neyse aradım turkcelli...Bir yer belirliyormuşsun orda konustuğunda dakiklardan gidiyor.Dışarı cık evden uzaklaş dakikalardan düşmüyor.Biz uyanana kadar 2 ay geçti tabi :)  böyle bir tarife geliştiren turkcelle helal olsun demeden geçemedim...

tarihinde Selahattin Topçu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

15 yıldır Avea kullanıyorum şuanki tarifemi başka yerde bulamam. 4 GB internet, 1000 dakika her yöne, 1000 SMS ve 5400 dakika grup içi 28 TL. Bu arada şehir içinde sinyal kalitesi hariç kırsalda birçoğu çekmiyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sayın hocam ifade cuk oturmuş alemsiniz [emoji3] saygılar.

 

Ya soru işareti koyup da, gülücük mülücük olmayınca hakket anlamadın sandım ya. :D Hepsi aynı soyun oku da, vodafone daha insaflı diye şeyettiydim ben. ;) Turkcell en iyisi, hız mız hesaabı, avea en ucuz ama çok çok kötü, mondofon ise kalite ve fiat olarak ikisinin ortası.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ya soru işareti koyup da, gülücük mülücük olmayınca hakket anlamadın sandım ya. :D Hepsi aynı soyun oku da, vodafone daha insaflı diye şeyettiydim ben. ;) Turkcell en iyisi, hız mız hesaabı, avea en ucuz ama çok çok kötü, mondofon ise kalite ve fiat olarak ikisinin ortası. :flowers:

Harbi unutmuşum onu [emoji16]

Aynen tam bir f/p operatör vodafone.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

avea İstanbulun göbeğinde çıldırttığı olmuştur beni  ama napalım memur tarifesi :))

Yorum bağlantısı

Turkcell den 3 sene önce tasinmistim ancak avea nin saçma sapan yerlerde sebeke sorunları bıktırdı. Turkcellde de tekrar geçen öğrencilere iyi fiyat gelince geçtim tekrar su an çok memnunum.

25 TL ye 500dk 2gb internet 1000sms

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...