Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Arkadaşlar aracımı muayeneye götürdüm.Aracın tavanında siyah folyo kaplıydı aracımın rengide kırmızı. Çoğu forumlarda muayeneden geçer diyorlardı ancak araç muayeneden geçmedi. İstasyondan sonra aracımı sanayiye götürdüm ve folyoyu yapıştıran yere söktürttüm. Ancak tavanda yapışkanlar kaldı.Birazını elimle ovalayarak çıkardım ama bir bölüm çıkmıyor. Bu yapışkanı çıkarabilmek içine ne önerirsiniz. Gaz yağı denedim fakat hiçbir yardımı olmadı. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 1- Biz dururken başka foruma ne hacet Bize sorsaydınız geçemeyeceğini söylerdik. 2- Isı tabancası ile ısıtıp sökmeyi deneyin kalıntıları. 3- Profil resminizde yüzünüzün seçilebilmesi lazım. Düzeltebilir misiniz size zahmet? 1 Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Benim 206'da kaput filmi denen şeyden yapmışlar sonrada hiç değiştirmemişler bildiğiniz kemik gibi olmuştu. Isı tabancası ve 2.5 lt benzin ile zorla kaputtan çıkartabildim. Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 benim aracımda da vardı tineri beze sürüp temizlemiştim Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 aynı sorunu bende yasadım.kaportacıya bıraktım su plastik kazıyıcılar var ya onlarla yapıskanı kazıdı sonra pasta cila mis gibi oldu Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Selülozik tiner bu tür durumlarda gayet etkili oluyor. . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Isı tabancasıyla denedik olmadı. Bir tane sprey varmış yapışkan sökmek için kullanılıyormuş ama boyaya zarar veriyor diyorlar.Tam emin olamadım. Başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Mazot denediniz mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 akşam birde mazot deneyeyim hocam. Bir daha folyo yaptırmak mı ? Asla ... MAzot ta çıkarmaz ise, pasta cila. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Konusu geçtiğinde kaç mesajımda yazmıştım, keşke biraz bizim forumda araştırma yapsaydınız.. Folyo çekilince havası güzel ama sökünce işkence. Muayenede hüsran.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Film ne markaydı, yapışkanı nedir bilmek gerekiyor, eğer akrilik bazlı bir yapışkansa kullanılacak temizleyici aşağıdakidir. http://www.agarscientific.com/3m-citrus-cleaner-adhesive-remover-spray.html http://www.youtube.com/watch?v=RcHpQ-QXTuU 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 hüseyinle aynı fikirdeyim. birçok marka mevcut. etiket sökücü diye de geçer ararsanız. bende mellerud adlı bir alman markası vardı. çok yararını gördüm. sıkıp bir süre işlemesini bekledikten sonra girişebilirsiniz yalnız her zaman için önce kaportanın görünmeyen bir yerinde test etmek şarttır. kesinlikle kolayca halledersiniz. kazımaya karşıyım şahsen. o son seçenek olmalı çünkü öyle ya da böyle vernikten kat alıyorsunuz. bu uzun vadede iyi bir şey değil. Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Selülozik tiner bu tür durumlarda gayet etkili oluyor. . Aman derim selülozik tiner boyaya zarar verir, sentetik olmasın o? Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Meraktan soruyorum en yakın arkadaşım 7 8 ay önce bir araba aldı.Kaputta karbon kaplama var bu ayda vizesi var sizce sorun olur mu? 8 Aralık 2014 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Atas decabit kullanın, memnun kalacaksınız. Spreyle sıkın, bi iki dakika bekleyin, sonra bezle iyice silin. Scotchbrite tarzı süngerle çıkartabilirsiniz. Sonrasında hızlı cila ile üstünden geçin. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Aman derim selülozik tiner boyaya zarar verir, sentetik olmasın o? Doğru sentetik tiner olucak... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Aman derim selülozik tiner boyaya zarar verir, sentetik olmasın o?Olabilir [emoji2] yazarken de aklima geldi teşekkür ederim düzeltme için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 tavana.. tiner... hem de boya takıntlı piyasada... prof bir kaplamcıya götürün layığı ile söktürün. ya temizleme tineri kullanılacak (prosedürü var) ya da folyo sökücü kimyasal (prosedürü var) siz elledikçe tavandaki boyaya kaılıc zarar verebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts