İçeriğe Yönlendir

Android'te Sms Yedeklemesi


Mustafa Erhan

Recommended Posts

Mustafa Erhan

Forumdaşlar,

İos kullanıcısıyım. Telefonu itunesde yedeklediğim zaman tele format bile atsam o yedeği yüklediğimde yedeklerken telefonda duran mesajlar geri yükleniyor.

Bu durum androidde var mı? Telefon GM discovery modeli olup yedeklemek istediğim mesajlar var. Yazılımı yenileyip mesajları tekrar tele geri almam lazım. Yapabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

sms backup+ diye bişey var google playde. 2 kez telefon değiştirdim 10000 mesajı yedekledi ve geri aldım . çalışıyor yani  :good1:

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yağız Mustafa Erdoğan

Uzun zamandır sms yedeklemek için my phone explorer kullanıyorum tavsiye ederim kullanımı çok kolay ancak telefondan attığım smsleri tekrar telefona atmayı hiç denemedim ancak büyük ihtimal onu da yapıyordur ben exel dosyasına atıp arşivliyorum

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende Super backup uygulamasını kullanıyorum. Sadece SMS değil kişileri ve uygulamaları da yedekleyebiliyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Discovery telefonlarda yazılım güncelleme ekranı sırasında zaten "sms ve rehber yedeklensin mi" diyerekten bunları seçmenizi isteyen bir menü var. Eğer seçer ve güncellemenizi o şekilde yaparsanız problem yok, kendi stok yazılımıyla halledebilirsiniz.

 

Harici bir android yazılımı yükleyecekseniz de"SMS Backup& Restore" programını tavsiye ederim, eski telefonumdan (Samsung S2) beri kullanmaktayım, telefon değişimi yazılım değişimi hiç fark etmiyor. Yeter ki aldığı yedek dosyasını iyi saklayın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...