İçeriğe Yönlendir

Bölünmüş Yolda Karşı Şeritte Sabit Radar Oluyor Mu?

Furkan Avcı

Recommended Posts

Tahir İlter

İlk radardan cezayı yapıştırmışlar :)

İkincisi şimdilik görünmüyor, inşallah o radar değildir, olsa onlarda girerlerdi değil mi :)

İlk cezamı ıslatmak baabında makbuz seri ve sıra noyu açık bıraktım ödemek isteyen olabilir diye :D< :D>

ilkradar.jpg

Geçmiş olsun,Allah kabul etsin Furkan :D Eskişehir senden tatlı bekler artık :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İkincisi şimdilik görünmüyor, inşallah o radar değildir, olsa onlarda girerlerdi değil mi :)

İlk cezamı ıslatmak baabında makbuz seri ve sıra noyu açık bıraktım ödemek isteyen olabilir diye :D< :D>

ilkradar.jpg

13 Aralık 2014 de ceza yazılıyor ve ben bunu 15 Aralık 2014 de forum sayfasında nasıl görebiliyorum hayret?

Bize yazılan cezalar 3-5 ay sonrasında elimize ulaşıyor? Sen özel olarak mı gidip baktırdın Furkan?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

hayırlı olsun, ilk kez.milli olmak nasıl bi duygu [emoji12] [emoji28]

Abi hem 15 yıllık sicilin bozulmasının verdiği hüzün var, hemde yaramazlık yapıpta yakalanmış bir çocuk gibi mahcubiyet var.

Hemde devletimize küçük bir katkımız olmasının mutluluğu var :p

13 Aralık 2014 de ceza yazılıyor ve ben bunu 15 Aralık 2014 de forum sayfasında nasıl görebiliyorum hayret?

Bize yazılan cezalar 3-5 ay sonrasında elimize ulaşıyor? Sen özel olarak mı gidip baktırdın Furkan?

Tebliğ tarihi boş görünüyordu, ama www.trafik.gov.tr adresinde orta kısımdaki sorgulama ekranından gördüm Özgür hocam ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Radara 127 km/s ile girmişim, araç kamerasının GPS ile ölçtüğü hız ile birebir aynı hız. Araç göstergesi 130 km/s gösteriyor.

Yani radar cihazı araç göstergesine göre gerçekten 3-4 km/s fazlasına kuruluyor.

Bilginiz olsun...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bugünde sorguladım tek ceza var sistemde, muhtemelen ikincisi radar değildi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bugün emin olmak için tekrar sorguladım, sadece tek ceza görünüyor. İkincisi radar değilmiş :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

O ikinci radarın parasının çıkacağı varmış, çok güzel yere koymuşlardı arkadaşlar radarı, annemi Bursa otobüsüne yetiştirmek için her zaman kullandığımdan farklı bir yola girdim, bulvar şeklindeki yolda 70 km/h ile çok yüksek ihtimalle radara girdim bu sefer 264 TL den kaçamayacağız. Akacak kan damarda durmazmış :)

Yorum bağlantısı

İlk cezamı ıslatmak baabında makbuz seri ve sıra noyu açık bıraktım ödemek isteyen olabilir diye :D

ilkradar.jpg

Geçmiş olsun Furkan. Ben ilk radar cezamı yediğimde arabadan dışarı sadece imza için çıktım. Aynen senin gibi hissediyordum:))

Bu kadar detaylı ceza bilgilerini nerden görüyoruz?

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Bu aralar dikkat etmek lazım çok ciddi ceza kesme merakı içerisindeler. Banada daha dün geldi Eds fotoyu çekmiş 79 ile girmişim . %10 opsiyonlu 77 olması gerekiyor muş.

Bölünmüş yolda karşı şeride radar koyuyorlar bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Geçmiş olsun Furkan. Ben ilk radar cezamı yediğimde arabadan dışarı sadece imza için çıktım. Aynen senin gibi hissediyordum:) :)

Bu kadar detaylı ceza bilgilerini nerden görüyoruz?

Saygılarımla.

Teşekkürler Evren abi,

http://www.trafik.gov.trden detaylı görülebiliyor.

Bu aralar dikkat etmek lazım çok ciddi ceza kesme merakı içerisindeler. Banada daha dün geldi Eds fotoyu çekmiş 79 ile girmişim . %10 opsiyonlu 77 olması gerekiyor muş.

Bölünmüş yolda karşı şeride radar koyuyorlar bilginiz olsun.

Aynen acaba gerçekten yıl sonu kotası mı var, sürekli her yerde radar görüyorum.

Şehir içinde radar kurulmuşsa girmeme gibi bir durum çok zor 50 ile giderken bile farketmeden 56 oluveriyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...