İçeriğe Yönlendir

Nostaljik Radyo Tamiri - Teşekkürler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Tamir deyince bakındım öyle ama sprey sıkıp kirini akıtmışlar. Bir de nasıl spreyse bir türlü kurumamış. :unsure2::D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tamir deyince bakındım öyle ama sprey sıkıp kirini akıtmışlar. Bir de nasıl spreyse bir türlü kurumamış. :unsure2::D

Wd40 biter de dibinde böyle tortulu pis kokulu bir mırık kıvamında kalıntı kalır ya abi, işte o kurumaz ne yaparsan... :D

Yorum bağlantısı

Wd40 biter de dibinde böyle tortulu pis kokulu bir mırık kıvamında kalıntı kalır ya abi, işte o kurumaz ne yaparsan... :D

Bu portif Ankaraya gelir mi ki? Bizim de var eski bir radyo, portif olmayınca tamir edilemiyor.... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu portif Ankaraya gelir mi ki? Bizim de var eski bir radyo, portif olmayınca tamir edilemiyor.... :fiuw:

Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... :D Eski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... :D

Yorum bağlantısı

Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... :D Eski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... :D

Abi,sizlerle paylaştığım gün yayını kestiler  :angry: Hep bir umut açıyorum ama,sscb radyolarını dinliyorum  :( Ne güzeldi çukurova radyosu  :(

O benim kıyamadığımdır abi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... :DEski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... :D

Servet abi'nin tabiri ile "hepinizi mezara gömer bu alet" :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Servet abi'nin tabiri ile "hepinizi mezara gömer bu alet" :D

He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. :D

Flaş patlar gibi mi abi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çekemiyorsun, bari çamur atma :D Printer'mı sandın sen bunu :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

çay olacak, iki muhabbet olacak. fizana gider portif :)

Kullanmadan önce çalkala yavrum çalkala yapsan tortu olmaz fotokopici beğy

Lambalı radyodan ölen duymadım ama toner yutup hastanelik olan çokmuş :biggrin:

Flaş patlar gibi mi abi  :biggrin:

8000k gibi :tongue:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Sani Gerşon

Servet abi'ye tekrar teşekkürlerimle:

Cuma gecemizi neşelendiriyoruz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Servet Abi kralsın bir dahaki dönem Cumhurbaşkanı adayım Servet Aydın. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Rahmetli anneannem aklıma geldi. Haberler başlayınca, acans veriyor derdi.

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Servet abi eline koluna sağlık sani bey güzel günlerde kullanın  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Böyle umutsuz zamanlarda, tamirden çok, getir bakarız diyen güvenilir bir dostun varlığı eşsiz oluyor. Zaten o guvenilir dost cozemezse kimse cozemeyecektir ve onun ellerine birakmak herseyi aslinda o gune kadar duyulan endisenin huzura kavusmasidir. Servet Bey elinize saglik. Sani Bey, güle güle kullanın.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emre Demir
(düzenlendi)

Servet abi yapamasaydı , Murat hoca yapacaktı :)

(Ya da bacanak)

tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Cem Işık

Ne radyosu yok öyle bişey

Gittim,bizzat gözlerimle gördüm,radyo falan yok hakikaten.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne radyosu yok öyle bişey

O değil de, yarın bi gün, teslim etmediği radyoyu da ister şimdi bu "ben sana vermiştim" diye "radyoyu".  :shok: :seytan:  

Gittim,bizzat gözlerimle gördüm,radyo falan yok hakikaten.

Yav yok tabii Cem'im, biz bilmiyoz mu Akan'ı bea... :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O değil de, yarın bi gün, teslim etmediği radyoyu da ister şimdi bu "ben sana vermiştim" diye "radyoyu". :shok::seytan:

Yav yok tabii Cem'im, biz bilmiyoz mu Akan'ı bea... :hahahoho:

İstermi ister haklısın valla
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...