Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 birde Fm bandı ekleyeydin ya 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Tamir deyince bakındım öyle ama sprey sıkıp kirini akıtmışlar. Bir de nasıl spreyse bir türlü kurumamış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Tamir deyince bakındım öyle ama sprey sıkıp kirini akıtmışlar. Bir de nasıl spreyse bir türlü kurumamış. Wd40 biter de dibinde böyle tortulu pis kokulu bir mırık kıvamında kalıntı kalır ya abi, işte o kurumaz ne yaparsan... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Wd40 biter de dibinde böyle tortulu pis kokulu bir mırık kıvamında kalıntı kalır ya abi, işte o kurumaz ne yaparsan... Bu portif Ankaraya gelir mi ki? Bizim de var eski bir radyo, portif olmayınca tamir edilemiyor.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Bu portif Ankaraya gelir mi ki? Bizim de var eski bir radyo, portif olmayınca tamir edilemiyor.... Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... Eski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... Eski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... Abi,sizlerle paylaştığım gün yayını kestiler Hep bir umut açıyorum ama,sscb radyolarını dinliyorum Ne güzeldi çukurova radyosu O benim kıyamadığımdır abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Geçen gün Hakan Erken' de eski lambalı radyoyu açmış, uzun dalgada radyo dinliyorum diyor... Banttan yayındır o inanma birazdan başbakan Bülent Ulusu konuşacak şaşırma dedim, sesi çıkmadı... Eski radyonun yeri eskicidir, evde tutmayın öyle şeyleri... Servet abi'nin tabiri ile "hepinizi mezara gömer bu alet" 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Servet abi'nin tabiri ile "hepinizi mezara gömer bu alet" He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. Flaş patlar gibi mi abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. Çekemiyorsun, bari çamur atma Printer'mı sandın sen bunu 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Bu portif Ankaraya gelir mi ki? Bizim de var eski bir radyo, portif olmayınca tamir edilemiyor.... çay olacak, iki muhabbet olacak. fizana gider portif Wd40 biter de dibinde böyle tortulu pis kokulu bir mırık kıvamında kalıntı kalır ya abi, işte o kurumaz ne yaparsan... Kullanmadan önce çalkala yavrum çalkala yapsan tortu olmaz fotokopici beğy He gömer, elektrik kaçağına müsait bir yapısı vardır.. Düğmeler zaten metal, cızırt diye bir ses ardından yoğun bir ışık ve açılan bir kapı.. Lambalı radyodan ölen duymadım ama toner yutup hastanelik olan çokmuş Flaş patlar gibi mi abi 8000k gibi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 Servet abi'ye tekrar teşekkürlerimle: Cuma gecemizi neşelendiriyoruz 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Servet Abi kralsın bir dahaki dönem Cumhurbaşkanı adayım Servet Aydın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Rahmetli anneannem aklıma geldi. Haberler başlayınca, acans veriyor derdi. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Servet abi eline koluna sağlık sani bey güzel günlerde kullanın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Böyle umutsuz zamanlarda, tamirden çok, getir bakarız diyen güvenilir bir dostun varlığı eşsiz oluyor. Zaten o guvenilir dost cozemezse kimse cozemeyecektir ve onun ellerine birakmak herseyi aslinda o gune kadar duyulan endisenin huzura kavusmasidir. Servet Bey elinize saglik. Sani Bey, güle güle kullanın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Emre Demir 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 (düzenlendi) Servet abi yapamasaydı , Murat hoca yapacaktı (Ya da bacanak) 28 Şubat 2015 tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Darısı bana diyelim,konusunda uzman abimize sevdiğim radyomu teslim ettim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ne radyosu yok öyle bişey Gittim,bizzat gözlerimle gördüm,radyo falan yok hakikaten. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ne radyosu yok öyle bişey O değil de, yarın bi gün, teslim etmediği radyoyu da ister şimdi bu "ben sana vermiştim" diye "radyoyu". Gittim,bizzat gözlerimle gördüm,radyo falan yok hakikaten. Yav yok tabii Cem'im, biz bilmiyoz mu Akan'ı bea... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 O değil de, yarın bi gün, teslim etmediği radyoyu da ister şimdi bu "ben sana vermiştim" diye "radyoyu". Yav yok tabii Cem'im, biz bilmiyoz mu Akan'ı bea... İstermi ister haklısın valla 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 arbanın bagajında bende radyo görmedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts