İçeriğe Yönlendir

Beyaz Ampül Önerisi

Onur Ilgın

Recommended Posts

Onur Ilgın

merhaba arkadaşlar.

2010 model Fiestam var trend malum bizim Araçlarda mercekli far yok bende milletin Gözünü almaması için xenon yerine beyaz ampül takmak istiyorum. Beyaz ampül de en iyi marka nedir fiyat da önemli. Herkes osram önermiş sanırım hangi modeli iyidir ve uzun gider. Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Aracımda şu an Osram Unlimited Nightbreaker var. 3 ay önce almıştım. İnanın orijinal farından herhangi bir farkı yoktur. Beyazlık ve performans isteniyorsa mercek şart. Sakına çakma xenon alıp da insanların hayatına mal olmayın. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

philips diamond vision  ;)

Semih İzgi bundan kullanıyor ve çok memnun. Osram gibi kısa ömürlü de değilmiş üstüne üstlük.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Beyaz ampulle falanda ugraşma bence mercekli olan farlar çokta pahalı degil.Al mercekli far çıkma bak keyfine :)

Yorum bağlantısı

Osram cool blue intense 4300k lık ampülleri alınabilir.Ben halojen farlarımda kullanıyorum ve çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Osram cool blue intense 4300k lık ampülleri alınabilir.Ben halojen farlarımda kullanıyorum ve çok memnunum.

Görüş açısı nasıl peki? Memnun musunuz ? Bir de bu mevsim de yani yağışlı havada görme açınız düşmüyor mu?

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Ne xenon rengini veriyor ne önünüzü gösteriyor

vazgeçin artık şu beyaz ampüllerden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Ne xenon rengini veriyor ne önünüzü gösteriyor

vazgeçin artık şu beyaz ampüllerden

+1500 :)
Yorum bağlantısı

Görüş açısı nasıl peki? Memnun musunuz ? Bir de bu mevsim de yani yağışlı havada görme açınız düşmüyor mu?

Tam beyaz değil günışığı renginde. Yağmurda pek sıkıntı yaratmadı açıkçası.Kısa ve uzunlarımda takılı Takan arkadaşlarımda çok memnun.Daha beyazı yağmurda sorun çıkarırdı kesin.Bir de alacağınız ampül aracınızın orj ampülüyle aynı watt ta olması lazım. Benimkiler 55 w sanırsam sizinkilerde 55w olmalı.Daha beyaz ampül sürüş güvenliğinini tehlikeye atabilir özellikle yağmurlu havada.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Nb+ serisini beyaz renk için alırsanız hayal kırıklığı yasarsiniz. Performans 1 tık önde ama mucize beklemeyin.

Unlimited belki daha beyaz ve güçlüdür bilmiyorum onu.

cb6e642197754b3398be43e78b8195cb.jpg

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

bugün rastgele seat leonuna çakma xenon bağlatan birisiyle karşılaştım. Merceksiz tavsiye etmiyorlar falan dedim adam yüzsüz yüzsüz sislerdeki de xenon aynı rengi yakalamam lazım dedi. Tam ağzımı açıp yumucaktım gözümü de görev sebebiyle acil ayrılmam gerekti oradan.

Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Arkadaşlar gerekli tavsiyeyi vermiş ama bene iki hafta önce osram night breaker Unlimited H4 Aldım aracım Ford Connect çok ama çok memmunum. Tam sarı değil tam beyazda değil ama uzunlar bariz beyaz. Sellektör yaptığında karsındakinin fark etmemesi elde değil. Kesinlikle tavsiyem budur.

Ayrıca yorumlardan okuduğuma göre ömür olarakda gayet başarılıymış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Bende Photon Xenon Effect var sis kısa ve uzunlarda(farlarım mercekli). Görüntü güzel hepsi aynı ton. Karanlık yolda önünüzü görecek kadar gösteriyor. Ama performans beklemeyen tabi. Özellikle kışın  :biggrin: Sarıya oranla aydınlatması düşük ama görüntü olarak bence çok hoş.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Arkadaşlar gerekli tavsiyeyi vermiş ama bene iki hafta önce osram night breaker Unlimited H4 Aldım aracım Ford Connect çok ama çok memmunum. Tam sarı değil tam beyazda değil ama uzunlar bariz beyaz. Sellektör yaptığında karsındakinin fark etmemesi elde değil. Kesinlikle tavsiyem budur.

Ayrıca yorumlardan okuduğuma göre ömür olarakda gayet başarılıymış.

Ben de aynı ampulden aldım. Bir yerde çiftini 45 liraya yakalamıştım kaçırmayayım dedim. Ama daha takmadım. Şu an farlarımda Bosch Plus90 var. Bunlardan da memnunum ama Unlimited'i merka ediyorum. Patlasa da taksam :blush:

Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Ben de aynı ampulden aldım. Bir yerde çiftini 45 liraya yakalamıştım kaçırmayayım dedim. Ama daha takmadım. Şu an farlarımda Bosch Plus90 var. Bunlardan da memnunum ama Unlimited'i merka ediyorum. Patlasa da taksam :blush:

Çok iyi yapmışsınız ben ücretsiz kargo 65 TL aldım ama deydi kesinlikle her kuruşuna kadar  :good1:  Bosch bilmem ama taktığınızda övgüyü hak ettiğini fark edeceksiniz. Özellikle uzunlar. Patlamasını beklemeyein bence takın yedek kalsınlar Osramın kutusu cok orjinal plastik kutu ben eskililerni torpitomda saklyrm yolda lazım olur diye  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Osram beyaz değil diyen arkadaşlar var. Beyazlık olarak maksimum alacağım verimliliği neyden alırım hala bulamadım.

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Merhaba

Osram'ın cool blue hyper 5000k modelini 35 liraya aldım ve taktım. Bence harika demesemde parasına göre çok iyi diyebilirim. Şehir içinde kullandığım için etki alanı düşük olsa da baya memnun kaldım. Tavsiye edilir.

Yorum bağlantısı

Osram beyaz değil diyen arkadaşlar var. Beyazlık olarak maksimum alacağım verimliliği neyden alırım hala bulamadım.

4300k osram cool blue intense in araçtaki görüntüsü.

f32b2057a0514a5bf91359f3aae67312.jpg

b26e659b95431a943b336a59c4be3d12.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...