Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Merhaba.. Konuyu şöyle izah edeyim.. Bizim araçların yada ford'ların sorunudur tamponun solması.. boyamak çare olmuyor gene atıyor boyayı..Geçen gün trafikte gördüm fotoğraf çekme şansım olmadı ama bir araç tamponu komle karbon kaplatmış hoşuma gitti... bizim solan boya tutmayan tamponlara nasıl olur acaba... bir zararı varmıdır deforme olma süresi ne kadardır tavsiye edermisiniz sormak istedim Bunun gibi bişeydi ama sadece Tamponlar karbon kaplıydı (Temsili Foto) Buda benim araç Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Boya tutmayan pütürlü tamponda folyo da tutmaz. demekki bu solmalara çözüm yok illa tampon mu alıncak yani Yorum bağlantısı
Muzaffer Degirmenci 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 (düzenlendi) Tampon boyası var kardeşim fabrikadan almış gibi olur onlara bak hatta ben bi bakiyim http://www.hepsiburada.com/liste/presto-siyah-tampon-ve-plastik-yuzey-boyasi-90f30743/productDetails.aspx?productId=otm90f30743&categoryId=20035753&SKU=OTM90F30743 20 Aralık 2014 tarihinde Muzaffer Degirmenci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Tampon boyası var kardeşim fabrikadan almış gibi olur onlara bak hatta ben bi bakiyim http://www.hepsiburada.com/liste/presto-siyah-tampon-ve-plastik-yuzey-boyasi-90f30743/productDetails.aspx?productId=otm90f30743&categoryId=20035753&SKU=OTM90F30743 Abi peki ne kadar kaliteli.. 30 40 tl lik sprey.. Kullanırız iyice mahvederiz sonra Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Boyanip tamponda boya durmuyorsa ustanin hatasidir. Guzel bi zimpara astar sonrasi her tampon boya tutar. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Plastik astarı atılmadıysa ne yaparsan yap atar ama atıldıysa ve uygun oranda karıştırıldıysa hiçbir sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 İşi bilen birisi boyasın sıkıntı olmaz.. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Karbon kaplama olumsuz o zaman... iyi bi boyacı bulup boyatmak lazım o zaman.. Tahmini ne kadar bi fiyat çıkar ki Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Folyo kısa sürede atar ve ayrıca bu tampona tek parça folyo çekebilcek usta nerde var Boya attığını nerden çıkardınız? Benim tamponlar 4-5 yıldır boyalı bir sorun yok, dengesiz birinin tampona sürtüp çizdiği ve benim araçları yakın takip edip sıçrayan taşların izini saymazsak 1-2 ay içinde tekrar boytıcam tamponu. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Folyo kısa sürede atar ve ayrıca bu tampona tek parça folyo çekebilcek usta nerde var Boya attığını nerden çıkardınız? Benim tamponlar 4-5 yıldır boyalı bir sorun yok, dengesiz birinin tampona sürtüp çizdiği ve benim araçları yakın takip edip sıçrayan taşların izini saymazsak 1-2 ay içinde tekrar boytıcam tamponu. abi nerde kaldın yaa bnde senin yorumunu bekliyodum :D Abi peki boyatacak olursak ne kadar tutar ? tecrübene dayanarak sorayım Yorum bağlantısı
Musa Doğru 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 plastik parçalarda boyanın uzun ömürlü olmasını istiyorsak ilk olarak boyanan parçanın orijinal olduğuna dikkat etmeli işinin ehli bir usta ile zımpara astar ve ilaç kullanılarak yapılacak olursa her hangi bir şekilde hasar almadıkça sorun yaşanmaz lakin yan sanayi parçalarda maliyet düşük çıkması için plastik parça kalıpları ve plastik için kullanılan malzemelerin kalitesi düşük olduğu için ve kalıptan hatasız çıkması için aşırı yağ veya buna benzer kimyasallar kullanıldığından boya tutması problem olur ama yan sanayi ürün ısıtılarak yağdan temizlenmesi sağlanabilir yine de sonucun kalıcı olmasını istiyorsak çıkma da olsa orijinal ürün kullanılırsa tıpkı saç kaporta gibi boyası uzun ömürlü olur. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 abi nerde kaldın yaa bnde senin yorumunu bekliyodum :D Abi peki boyatacak olursak ne kadar tutar ? tecrübene dayanarak sorayım Ön ve arka tamponu 100 tl boyatmıştım şimdi ise ön arka tampon ve yan plastikler için 300 tl fiyat aldım(rakam bana özel) Sadece ön arka tampon 200-300 tl arası olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 abilerim birde geçen gün arabanın arka köşesini vurdum.. plastik köşeyle o metalin birlştiği yerin altı kırık yok plastikte sadece tırnakları kırılmış bide metal olan yer yamulmuş düzeltebilirmiyiz orayı plastik önemli değil onları değiştirecem zaten ama metal olan parçanın yamulması plastiğin girdiği tırnakları etkiler mi ki ? çözüm önerisi olan ? Yorum bağlantısı
Ekin Güney 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 demekki bu solmalara çözüm yok illa tampon mu alıncak yani gmg garage' a git onlar yapamayız derlerse ankarada kaplamayı kimse yapamaz Yorum bağlantısı
Ali CAN_2 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 merhaba. arcımın tamponlarında, kapı kolları ve yan siyah çıtalarındaki matlaşmaları ( Grileşmeleri) engelleyecek ve giderecek önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 merhaba. arcımın tamponlarında, kapı kolları ve yan siyah çıtalarındaki matlaşmaları ( Grileşmeleri) engelleyecek ve giderecek önerisi olan var mı? Konunuz birleştirilmiştir. Konu içinde uygun cevapları bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Merhaba abiler, öncelikle yanlış görmüyorsam yukardaki Fiorinoya Plasti - Dip uygulaması yapılmış. Örnek => http://www.plasti-dip.com [emoji41] [emoji106] [emoji57] Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Merhaba abiler, öncelikle yanlış görmüyorsam yukardaki Fiorinoya Plasti - Dip uygulaması yapılmış. Örnek => http://www.plasti-dip.com [emoji41] [emoji106] [emoji57] bnde boyle bişiden bahsediyordum Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Aradığın bu o zaman[emoji41] [emoji106] Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Aradığın bu o zaman[emoji41] [emoji106] peki dostum ne kadar süre dayanır bu yada nasıl bir malzemedir ki bnm aracın ön arka tampon ve çamurluklar var masraf ne olur biliyormsuun ? Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Valla benimde pek bilgim yoktu ama siteden baktığım kadariyla 3 aydan 3 yıla kadar değişiyormuş Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 peki dostum ne kadar süre dayanır bu yada nasıl bir malzemedir ki bnm aracın ön arka tampon ve çamurluklar var masraf ne olur biliyormsuun ? Valla benimde pek bilgim yoktu ama siteden baktığım kadariyla 3 aydan 3 yıla kadar değişiyormuş Ben diyim 3 saat ancak dayanır, basınçlı yıkamada bile çıkar, birşey sanıpforumda bir ara topluca aldık , geçici kaplama için tasarlanmış, üretilmiş bir şey, karbon görünümlü folyo olur tabili iyi yapılırsa boyadan daha sağlam durur en azından çizilmez. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Ben diyim 3 saat ancak dayanır, basınçlı yıkamada bile çıkar, birşey sanıpforumda bir ara topluca aldık , geçici kaplama için tasarlanmış, üretilmiş bir şey, karbon görünümlü folyo olur tabili iyi yapılırsa boyadan daha sağlam durur en azından çizilmmez. Boya 300 500 tl arasında değişiyo.. Bnm 2003 connectin orjinal ön tamponu 250 tl 0 sisli tampon alsam daha iyi değil mi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Boya 300 500 tl arasında değişiyo.. Bnm 2003 connectin orjinal ön tamponu 250 tl 0 sisli tampon alsam daha iyi değil mi Boya max. 150 tutar bir kaç yere fiyat sorunuz. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Merhaba abiler, öncelikle yanlış görmüyorsam yukardaki Fiorinoya Plasti - Dip uygulaması yapılmış. Örnek => http://www.plasti-dip.com [emoji41] [emoji106] [emoji57] Çok para istiyorlar. Ortalama 200 tl cıvarında fiyat veriyorlardı geçen yıl sorduğumda. Nekadar uzun ömürlü olacağı tartışılır. Komple tamponlarla birlikte 300 tl boya tutuyor, boyatmak daha mantıklı ve dikkatli kullanımda daha uzun ömürlü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts