İçeriğe Yönlendir

Fiesta Vs Clio

Murat Koç

Recommended Posts

Sani Gerşon

Anlaştık, aradaki ufak nüansa spor araba muamelesi yapma yeter, ikiside tırt ve hevesimde kaçmaya başladı zaten, başka şey almak lazım )

şu olay esnasında konuşalım, daha rahat anlaşacağımıza inanıyorum nedense :D  

new-octavia-rs-gallery-03_201410090919.j

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

6.9 sn. ile pahalı spor görünümlü normal araba, ama kurtarır sanırım  :D idare ederiz artık  :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Eray Alicikoğlu

6.9 sn. ile pahalı spor görünümlü normal araba, ama kurtarır sanırım  :D idare ederiz artık  :tongue:

Ali abi soft yazılımı yaptır gel ben denemeye razıyım  geçemeyeceğine de eminim ya kafa kafaya yada çok ufak 1.6 yine geçer biz tabiki de burada arabamız acayip iyi herkesi tokatlar demiyoruz ama senin dediğin kağnı olayını anlamıyorum 1.4 kağnıdır geçeceği araç sayısı da azdır mercedes sprinterla kovalarım onu :D kullanmasam böyle konuşmam ama 1.6 tam tadında bu araçlara uçmuyo ama rahatlıkla götürüyo ve normal araçlara göre de giderli bi araba hem  de 1.4 den az yakıyo daha ne olsun :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

0-100 e bakacaksın kardeş fiesta 1.4 de 1.6 da el arabasidir, ben bu arabadan sadece ekonomi bekliyorum, seri dikkat et hızlı demiyorum, seri araba alacaksam zaten forda bakmam, dolayısı ile anlamsız olur bu yarış, dediğin gibi ancak normal arabalara göre gideri var, ben kağnı derken adam gibi arabaları kastediyorum, o yüzden fiesta falan listede bile değil kaldi ki harbi st bile seri değilken ne dizeli kardes, 5-6sn. 0-100 gibi süren varsa tamam, yoksa normal araba derim, 1.6 az faksa ne olur, derdim hizlanmak olsa ne isim var fiestayi bırak Fordla , anlayacağım benim tanımına uygun değil bu fiesta, Süha 'nin dediği şey olacak, bastinmi bir anda sollayacak araba olsa tamam , yavaş yavaş ara acmak benim için anlamsız anlayacağım, o yüzden ha 1.4 ha 1.6 ikiside ekonomi amaçlı basit motorlar, serilikle alakalari yok, getz bile tokadı basar, 1.6 tabi geçerse anlamı yok geçip boy fark atana kadar çay demlerim yahu, ne sporu ne serisi, benim tanıma uymuyor kardeş, bastimmi araba uzayacak, uzanipta elimi on konsola uzatamayacagim ivme olacak, bu fark varmı yok, Benim için anlami da yok, seninle bir gün denk gelelim de. Ranger le nasıl 1.6 fiestayi her yönden ve her yolda duman ediyorum gör, pikabin duman ettiği arabadan spor araba olmaz lades :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada kısa süre önce 1.6 yi da zorladim, evet geçer ama dediğim gibi vay be dedirtecek far kyok, yavaş yavaş sollama fark değil, tabi spor arabalarda birbirini boyle sollar diyeceksin şimdi, dogru ama bunların sıfır yüzü 10 sn değil, ben bu açıdan bakiyorum, her iki motorda bu sebeble kagni, sporla yarisla alakası bile olamaz, dediğim bu, zaten yavas lar, bunlar birbirini sollasa ne yazar, biz debelenirken biri gelir bizi tarihten siler yahu...

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

0-100 e bakacaksın kardeş fiesta 1.4 de 1.6 da el arabasidir, ben bu arabadan sadece ekonomi bekliyorum, seri dikkat et hızlı demiyorum, seri araba alacaksam zaten forda bakmam, dolayısı ile anlamsız olur bu yarış, dediğin gibi ancak normal arabalara göre gideri var, ben kağnı derken adam gibi arabaları kastediyorum, o yüzden fiesta falan listede bile değil kaldi ki harbi st bile seri değilken ne dizeli kardes, 5-6sn. 0-100 gibi süren varsa tamam, yoksa normal araba derim, 1.6 az faksa ne olur, derdim hizlanmak olsa ne isim var fiestayi bırak Fordla , anlayacağım benim tanımına uygun değil bu fiesta, Süha 'nin dediği şey olacak, bastinmi bir anda sollayacak araba olsa tamam , yavaş yavaş ara acmak benim için anlamsız anlayacağım, o yüzden ha 1.4 ha 1.6 ikiside ekonomi amaçlı basit motorlar, serilikle alakalari yok, getz bile tokadı basar, 1.6 tabi geçerse anlamı yok geçip boy fark atana kadar çay demlerim yahu, ne sporu ne serisi, benim tanıma uymuyor kardeş, bastimmi araba uzayacak, uzanipta elimi on konsola uzatamayacagim ivme olacak, bu fark varmı yok, Benim için anlami da yok, seninle bir gün denk gelelim de. Ranger le nasıl 1.6 fiestayi her yönden ve her yolda duman ediyorum gör, pikabin duman ettiği arabadan spor araba olmaz lades :)

:D abi yine aynı şeyleri yazmışsın he rangerla heryönden diyosun dikkatini çekerim virajda taklaya gelme sakın 120 ile ani şerit değiştir banamısın demiyor bizimkiler kuzenin fiesta s 125 hp şuan burda olsan bindirsem seni bi koltuğa yapışsan bi daha yazmazsın bunları ama senin pickupı da yalan eder range roverı bile yalan etti çorluda ben stock fiesta s imle captiva 2.0 dizel 150 hp tokatladım hem de kalkışta 4 ve 5. vitese çıksam zaten yalan ederim he sen dersin ki şlimdi o araç ağır zaten hafif olsa 2.0 i 1. 6 nasıl tokatlasın 400 kg fark var arada o kadar  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bak olayı anlamadın sen , her iki motorda yavaş diyorum, birbirini sollamasi benim için önemsiz, o yüzden kağnı diyorum, ayrıca standart halde olacak araba, yazılım yapacaksam spor araba alırım zaten, pikabida ekstrem örnek verdim, özellikle verdim, gerçi biraz eksik anlattım, pikabi ben kullanacağım, yol virajlı olacak ve hız 120 falan da değil, o hızda ancak motor isinir, neyse örnek normal sürücülere göre olmadi tabii, kendime göre dedim, 4 teker kayarken senin taklaya gelme dediğin yeri ben dönerim, ralliciyim ben kardeş, hatırlarsan subaru diyordum bir ara, neyse kendime göre örnek vermiyim ben, captiva ya gelelim, dev gibi jipcik sollamak ne yahu o arabada kağnı, körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş bu, sıkıntı şu, benim spor araba tanımın farklı, benim için 10 sn. Lik 0-100 ü olan araba sollasa ne olur sollamasa ne olur, normal arabayla birbirimizi geçmek benim için anlamsiz, bu arada koltuğa yapışmak derken, asildiginda gaza koltuğa yapisacaksin, ve elini kaldırıp on konsola bile uzanamayacaksin, bu varmı senin fiestada ve 0-100 süren kac, onuda yaz duruma tekrar bakayım kardeş....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
(düzenlendi)

Bak olayı anlamadım sen , her iki motorda yavaş diyorum, birbirini sollamasi benim için önemsiz, o yüzden kağnı diyorum, ayrıca standart halde olacak araba, yazılım yapacaksam spor araba alırım zaten, pikabida ekstrem örnek verdim, özellikle verdim, gerçi biraz eksik anlattım, pikabi ben kullanacağım, yol virajlı olacak ve hız 120 falan da değil, o hızda ancak motor isinir, neyse örnek normal sürücülere göre olmadi tabii, kendime göre dedim, 4 teker kayarken senin taklaya gelme dediğin yeri ben dönerim, ralliciyim ben kardeş, hatırlarsan subaru diyordum bir ara, neyse kendime göre örnek vermiyim ben, captiva ya gelelim, dev gibi jipcik sollamak ne yahu o arabada kağnı, körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş bu, sıkıntı şu, benim spor araba tanımın farklı, benim için 10 sn. Lik 0-100 ü olan araba sollasa ne olur sollamasa ne olur, normal arabayla birbirimizi geçmek benim için anlamsiz, bu arada koltuğa yapışmak derken, asildiginda gaza koltuğa yapisacaksin, ve elini kaldırıp on konsola bile uzanamayacaksin, bu varmı senin fiestada ve 0-100 süren kac, onuda yaz duruma tekrar bakayım kardeş....

Ali abi bak sen hala diyosun ki spor araç benim aracım 25-30 lira 150 binlik 320 ye de bindim s350 dizele de bindim senin o konsola el uzatamama olayını yaşayamadım normal araçlar bunlar senin bahsettiğin araçlar süper spor 300 bin++ eski araçlar hariç 0-100 e niye takılıyosunki abi dragcımıyız biz normal piyasa araçları için konuşalım lütfen  ;)  senin şöförlüğünü de sorgulamıyorum yanlış anlama ben scirocco tokatlayan opel combo da gördüm sıkıntı yok ama gözünü seveyim 1.4 le bir tutma yav :D kendi arabana el arabası diyosun bence güzel başarılı ama sollamaydı hızlanmaydı olmuyo rahat  :yes:

tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kardes al ikinci el baya yasli bir impreza fiestaya direk el arabası demezsen ne olayım, top speed değil hızlanma süresine bakacaksin, neyse uzatmaya gerek yok, bana göre seri olmayan ekonomi amaçlı araba bu fiesta, birşey beklemiyorum, gel solla beni, sıkıntı değil :)

Bu arada s350 örneğinde yanlis, konfor aracıyla sporu karıştırma....

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kardes al ikinci el baya yasli bir impreza fiestaya direk el arabası demezsen ne olayım, top speed değil hızlanma süresine bakacaksin, neyse uzatmaya gerek yok, bana göre seri olmayan ekonomi amaçlı araba bu fiesta, birşey beklemiyorum, gel solla beni, sıkıntı değil :)

Abi bırak imprezayı ya ben yakıyorum 20 kr onla 1 lira [emoji23] bu arada denk gelirse bi kullan s350 yi kiminin elinde vip konfor aracı kiminin elinde canavar çok güzel gidişi var [emoji6]
Yorum bağlantısı
Misafir

Ali abi 0-100 10.9 sn elde etmisligim var obd ile :) bir daha müsait zamanda tekrar deneyeceğim ekran görüntüsünü atarım
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi bırak imprezayı ya ben yakıyorum 20 kr onla 1 lira [emoji23] bu arada denk gelirse bi kullan s350 yi kiminin elinde vip konfor aracı kiminin elinde canavar çok güzel gidişi var [emoji6]

kullandım, s350-s350cdi-s500 yeterli mi, hatta biriyle top speedimi yazmiyim, olmaz şimdi, diyorum ki konfor odakli bunlar, acaip zevkli ama, bu arada hadi geceyim impi, beni de Elover edeceksiniz sonunda, alırım bir tjet tarihten silerim sizi :)

Ali abi 0-100 10.9 sn elde etmisligim var obd ile :) bir daha müsait zamanda tekrar deneyeceğim ekran görüntüsünü atarım

11 saniye ne kardeş, kendim için konuşayım en güzeli, 7 saniyeden fazla si benim için normal arabadir, spor arabam var demem anlayacaginiz, normal giden az yakan arabam var derim, 1.6 fiestada buna güzel bir örnek. tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

kullandım, s350-s350cdi-s500 yeterli mi, hatta biriyle top speedimi yazmiyim, olmaz şimdi, diyorum ki konfor odakli bunlar, acaip zevkli ama, bu arada hadi geceyim impi, beni de Elover edeceksiniz sonunda, alırım bir tjet tarihten silerim sizi :)

11 saniye ne kardeş, kendim için konuşayım en güzeli, 7 saniyeden fazla si benim için normal arabadir, spor arabam var demem anlayacaginiz, normal giden az yakan arabam var derim, 1.6 fiestada buna güzel bir örnek.

Abi az önce 10 sn dedin :) ben de ona ithafen 10.9 dedim. Kaldı ki dumansiz yazılım :)
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

Kendiarabası68olanvetümaraçlarıbuşekildesananadamsmileysi :)

Bençokayrılıklargördümbusebeptenbitişikyazıyorum :D

Ali abi sen rallicimisin :) ben mi yanlış okudum :D

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kendiarabası68olanvetümaraçlarıbuşekildesananadamsmileysi :)

Bençokayrılıklargördümbusebeptenbitişikyazıyorum :D

Ali abi sen rallicimisin :) ben mi yanlış okudum :D

Rallici sayılırım kardeş pist pilotu değil, kendimi öyle sayıyorum, yarışa falan girmedik tabii, ama forumda izlediğim videolar, süreler ve hızlar hareketler bana basit geliyor, ranger diyorum mesela, bununla gittiğim şekle (hangi hızda hangi zeminde ve hangi yolda) bakıyorum birde size ben diyorum f16 pilotuyum :D  tabii bunu karayolunda yapmıyoruz, subaruyu da boşa demedik yani, o yüzden sizin fiestalar istediği kadar güçlü olsun, bana tırt geliyor, hele benimki tam tırt   kafamdaki araçlar harbi spor, etikette s yazmıyor yani, heleki tdci asla yazmıyor  :tongue:

1.6 yazılımsız kullandım, evet iyi ivmeleniyor, gayet güzel, koltuğa yapıştırmada normal araba kullananlara göre güzel,beni tatmin etmiyor ve çok güçsüz geliyor, olay bu, yoksa 1.6 fiesta ile yolda gördüğün çoğu aracı tokatlarsın, çünki çoğu zaten basit araba, basit arabayı az daha hafif ve yazılımlı araç tabiki sollar, ben başka şey diyorum, hem 68 fiesta konusu neden habire önüme geliyor kardeşim, ben 1.6 yı abartma dyorum hemen seninki gitmiyorki diyorsunuz, ben tersinimi söylüyorum, yada 68hp ile fena yaparımmı diyorum, amacı belli basit bir motor bu, tıpkı 1.6 nın olduğu gibi, bu arabalardan ne bekliyorsunuz, gerçek ST bile olsa yavaş geliyor bana, hızlanmıyor güç yok, size tersi geliyorsa o sizin bileceğiniz iş, 1.6 fiestada normal bir araba, abartmayın yeter.

Siz önce gidin Elöver den yediğiniz tokatların öcünü alın über 1.6 yazılımlı tdci Fiesta nızlada görelim  :p

Araba seri gelmiyor bana diyorum, verdiğiniz cevaba bakın, 20 kuruş yakıyor subaru 1 tl. yakıyor, yahu ona bakan kim, isterse 1 kuruş yaksın, verdiğiniz örnek yanlış, ben size seri ama az yakan arabamı diyorum, Fiesta kağnıdır, 10 sn. de bana göre sütçü beygiridir, yani 1.6 fiesta sütçü beygiri benimkide kağnı, ama sonuçta her ikiside sporla uzaktan yakından alakası olmayan basit ve yavaş araçlar, dediğim bu, bakmayın siz uber vs. dediğime, araba işte, düz araba, az yakmasından sağlam olmasından vs. sevdiğim bir model Fiesta ama o kadar, St de olsa altımdaki bu arabadan ben yarış performansı falan beklemiyorum (1.6 yazılımda olsa aynı, ha ancak yolda gördüğün standart araçlara güzel şaka yapar o kadar), sanki Fiesta vs Clio RS gibi geliyor bana bu konu, öyle bir durum aklıma geliyor :)

Sonuç olarak 1.6 tdci yazılımlı Fiesta yolda gördüğünüz çoğu basit arabaya güzel şaka yapar, ama beni tatmnin etmiyor, benim istediğim şey çok daha fazlası, sanırım anlatabildim, bana Spor falan gelmiyor, serilikle alakası yok, ha birde 68 hp diyip durmayın, ben geçer tokatlar demiyorum, benzer araçlar biri az daha güçlü ama sonuçta ikiside basit ve normal araçlar diyorum, anlayacağınız benim Spor standartım yüksek, Fiesta ST bile gitmiyor geliyorken diyorum,oldumu şimdi...

Bu arada Süha kardeş, yap Fiesta ya birşey, şöyle hızlanması 7 saniyelere yaklaşsında hadi diyim oldu, gel beni tokatla, 10 saniye falan nedir Allah aşkına yaaa ...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Rallici sayılırım kardeş pist pilotu değil, kendimi öyle sayıyorum, yarışa falan girmedik tabii, ama forumda izlediğim videolar, süreler ve hızlar hareketler bana basit geliyor, ranger diyorum mesela, bununla gittiğim şekle bakıyorum birde size ben diyorum f16 pilotuyum :D  tabii bunu karayolunda yapmıyoruz, subaruyu da boşa demedik yani, o yüzden sizin fiestalar istediği kadar güçlü olsun, bana tırt geliyor, hele benimki tam tırt   kafamdaki araçlar harbi spor, etikette s yazmıyor yani, heleki tdci asla yazmıyor  :tongue:

1.6 yazılımsız kullandım, evet iyi ivmeleniyor, gayet güzel, koltuğa yapıştırmada normal araba kullananlara göre güzel,beni tatmin etmiyor ve çok güçsüz geliyor, olay bu, yoksa 1.6 fiesta ile yolda gördüğün çoğu aracı tokatlarsın, çünki çoğu zaten basit araba, basit arabayı az daha hafif ve yazılımlı araç tabiki sollar, ben başka şey diyorum, hem 68 fiesta konusu neden habire önüme geliyor kardeşim, ben 1.6 yı abartma dyorum hemen seninki gitmiyorki diyorsunuz, ben tersinimi söylüyorum, yada 68hp ile fena yaparımmı diyorum, amacı belli basit bir motor bu, tıpkı 1.6 nın olduğu gibi, bu arabalardan ne bekliyorsunuz, gerçek ST bile olsa yavaş geliyor bana, hızlanmıyor güç yok, size tersi geliyorsa o sizin bileceğiniz iş, 1.6 fiestada normal bir araba, abartmayın yeter.

Siz önce gidin Elöver den yediğiniz tokatların öcünü alın über 1.6 yazılımlı tdci Fiesta nızlada görelim  :p

Araba seri gelmiyor bana diyorum, verdiğiniz cevaba bakın, 20 kuruş yakıyor subaru 1 tl. yakıyor, yahu ona bakan kim, isterse 1 kuruş yaksın, verdiğiniz örnek yanlış, ben size seri ama az yakan arabamı diyorum, Fiesta kağnıdır, 10 sn. de bana göre sütçü beygiridir, yani 1.6 fiesta sütçü beygiri benimkide kağnı, ama sonuçta her ikiside sporla uzaktan yakından alakası olmayan basit ve yavaş araçlar, dediğim bu, bakmayın siz uber vs. dediğime, araba işte, düz araba, az yakmasından sağlam olmasından vs. sevdiğim bir model Fiesta ama o kadar, St de olsa altımdaki bu arabadan ben yarış performansı falan beklemiyorum (1.6 yazılımda olsa aynı, ha ancak yolda gördüğün standart araçlara güzel şaka yapar o kadar), sanki Fiesta vs Clio RS gibi geliyor bana bu konu, öyle bir durum aklıma geliyor :)

Sonuç olarak 1.6 tdci yazılımlı Fiesta yolda gördüğünüz çoğu basit arabaya güzel şaka yapar, ama beni tatmnin etmiyor, benim istediğim şey çok daha fazlası, sanırım anlatabildim, bana Spor falan gelmiyor, serilikle alakası yok, ha birde 68 hp diyip durmayın, ben geçer tokatlar demiyorum, benzer araçlar biri az daha güçlü ama sonuçta ikiside basit ve normal araçlar diyorum, anlayacağınız benim Spor standartım yüksek, Fiesta ST bile gitmiyor geliyorken diyorum,oldumu şimdi...

istanbul park resmi pist sürem 1.6 tdci fiesta ile 2.53 ;) işte pist daha iyi süre bekliyorum ister subaru ister ranger ister range rover ;) Konuyu daha iyi süre yapana kadar cevapsız bırakıyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

istanbul park resmi pist sürem 1.6 tdci fiesta ile 2.53 ;) işte pist daha iyi süre bekliyorum ister subaru ister ranger ister range rover ;) Konuyu daha iyi süre yapana kadar cevapsız bırakıyorum :D

Vay uyanık vay, bende seni havalar ısınsın İpsala tarafına bekliyorum, merak etme, engebesiz stablize yol ama bol virajlı ve full stablize, bu yolda Über Fiestan la gel ve beni standart Ranger la geç helal olsun diyeceğim, tabii sağlık sigortanı yapta gel, bak Ranger diyorum, bildiğin pikap, beni öyle asfalt falan kesmez, adrenalin yok yahu  :D

Seninle kulvarımız farklı aslında, ama kolay yol seninki, hem daha masrafsız, şu pistide merak etmiyor değilim, 1-2 tur atıp ne atraksiyon yapılır bakmak lazım aslında, sonra sana geçilirsek sen bana pist sürüşü bende sana ralli tarzı öğretirim pist süren artar   :D yalnız bu iş tarmac zeminde gitmeye benzemez haberin olsun, neyse sen gel yazın biraz gezdiriyim seni, yarışa gerek yok, kendin görürsün artık, dönüştete bizim Off-Road çulara ders verirsin artık, bu arada onlarada bir taş atalımda adet yerini bulsun  :D

Not: Subaru fazla gelir, süremeyene denk geldin sanırım, ama Allah Aşkına Range Rover ne yaaa, Land desen hadi Trophy ye katılırızda  :p

bari G55 amg dede tatmin olayım...

Sonunda bana harbi Spor araba aldıracaksınız, daha kredimiz bitmedi, sonra keyif arabası alacaktım ama bu gidişle sayenizde masraf arabası alacağım anlaşılan, gaza getirmeyin fena olacak bak...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Vay uyanık vay, bende seni havalar ısınsın İpsala tarafına bekliyorum, merak etme, engebesiz stablize yol ama bol virajlı ve full stablize, bu yolda Über Fiestan la gel ve beni standart Ranger la geç helal olsun diyeceğim, tabii sağlık sigortanı yapta gel, bak Ranger diyorum, bildiğin pikap, beni öyle asfalt falan kesmez, adrenalin yok yahu  :D

Seninle kulvarımız farklı aslında, ama kolay yol seninki, hem daha masrafsız, şu pistide merak etmiyor değilim, 1-2 tur atıp ne atraksiyon yapılır bakmak lazım aslında, sonra sana geçilirsek sen bana pist sürüşü bende sana ralli tarzı öğretirim pist süren artar   :D yalnız bu iş tarmac zeminde gitmeye benzemez haberin olsun, neyse sen gel yazın biraz gezdiriyim seni, yarışa gerek yok, kendin görürsün artık, dönüştete bizim Off-Road çulara ders verirsin artık, bu arada onlarada bir taş atalımda adet yerini bulsun  :D

Not: Subaru fazla gelir, süremeyene denk geldin sanırım, ama Allah Aşkına Range Rover ne yaaa, Land desen hadi Trophy ye katılırızda  :p

bari G55 amg dede tatmin olayım...

Sonunda bana harbi Spor araba aldıracaksınız, daha kredimiz bitmedi, sonra keyif arabası alacaktım ama bu gidişle sayenizde masraf arabası alacağım anlaşılan, gaza getirmeyin fena olacak bak...

valla benim için sıkıntı yok denizde jetskl, toprak yolda ralli , pistte süre yaparım. Her türlü platformda süre yapmaya hazırım ;) Bu arada ipsala bizim işimiz yunan yollarıda otoban gibidir orada da deneriz 68hp+abs yi :) biz sadece Türkiye'de değil avrupada da gazlamış adamız :)

xoMhsYz.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...