Hüseyin Kasap2 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Selamlar 2 araç arasında kaldım diyorum açıkçası en uygun fiyatları veren şu anda onlar ederi nedir acaba size göre teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-donanimli-1.4-tsi-bmt-passat-173375868/detay/ yukarıdaki fiyat olarak 56000 in altına veremem diyor fabrika çıkışlı lastikleri varmış üstünde bana uzaklığı 1200km civarı diğer ilan ise http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-ciziksiz-passat-55.000-km-fiyat-bir-haftaligina-dustu-189668917/detay/ lastikleri yeni almış bana uzaklığı 750 km civarı fiyat olarak 55750 dedi Bunlar haricinde önermek istediğiniz olursa seve seve ilgilenirim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 2010-2011 B6 kasa Tsi bakın. Daha uygun alırsınız daha iyiyi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 (düzenlendi) açık rengi alabilirsiniz. fiyatta çok kasmayın. beğendiğiniz aracı alın. otomatik olmasın. 21 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Bu fiyatlara mondi 2.0 tdci alınır. 2011 mondi hemde titanyum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 (düzenlendi) Donanimli ve km si düşük olani tercih edin... 21 Aralık 2014 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 açık rengi tavsiye ederim ayrıca b6 comfortline derim.. örnek;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-beyaz-kelebek-190587143/detay 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 İkisi arasında tercih osmaniyede bulunan. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 benim araba 50 bin yapacak galiba. Yorum bağlantısı
Baran Ekici 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Otomatik olmasın; ortalama 8 ayda bir ya mekatronik ya komple şanzıman değişimi yaptırdık. Bizdeki 4 kez değişti. Gerçi km de 110bin oldu ama haklı bir yanı olamaz tabi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 2010-2011 B6 kasa Tsi bakın. Daha uygun alırsınız daha iyiyi. B6'yı tercih etme sebebiniz sadece donanım mı? Belki ilk sahibi trend seçip doldurmuştur, iyi araştırmak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 (düzenlendi) Bende 2010 yeni içe sahip B6 var. B7 trend ile arada epeyce fark var. Buna rağmen yine de ben olsam B7 alırım. yüzü daha yeni sonuçta. Ancak şöyle bir durum var. Bu kasanın orijinal tasarımı Murat Günak ekibi ile B6 olarak yapıldı ve B6 özellikle arka lambaların yuvarlak ışıklı olması nedeniyle daha spor duruyor. Önden de yumuşak hatlar daha spor. kapılarda çıta var. B7 ise yeni trend gereği düzleşti çıtalar kalktı. köşeli oldu. Daha bir iş arabası oldu. Seven olur sevmeyen olur. Bence B6 daha özgün tasarım. B5 daha da özgün. Şimdi B8 çıktı. Açıkta görmedim ama CC ile hibritlenmiş hali gibi duruyor. Gözümüz alışacaktır ama özel bir tasarım çıkmadı. Dikkat ederseniz fuarlarda "passat concept" görmedik. Bir sonraki passat concept mesela ne bileyim üstü açılır özellik, ters taraftan biniş, kayar kapı, yukarı açılan kapı, ortada direksiyon, ya da geri dönüp 5 kişilik sofra oluşturma (Renault Espace gibi) türünde özellikler içermeli. Ancak o zaman YENİ olur. Yahut crossover türünde birşeylerle daha bir uzay aracı tipine çevirebilirler. Şu an için B6 nın devamıdır. Yeni platformda yapılması maliyet özelliği sağlar. Dinamik şasi gelirse o önemli bir aşamadır. Keza ACT de. Detay olarak B7 lerde led stoplar yok. ön arka park sensörleri standart değil. hill holder farklı. vs vs. iç döşeme bence yenisinde daha iyi. trend bile olsa. bazı yerlerde malzemeden çalma durumu olsa da b7 ye bakabilirsiniz. Size tavan barları da tavsiye ederim. bende var (sedan). 100 KG taşıyor. OEM. Hem arabayı değiştiriyor. Hem de akla hayale gelmeyen yükler taşıyorsunuz insanlar bakakalıyor. 21 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Ikinci el araç alınacaksa ilk sahibi olması ve bakım geçmişi önemlidir, 50k km de çok haşatı çıkmış bakımsızlıktan dökülmüş araçlar gördüm üç nokta [emoji3] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 (düzenlendi) B6'yı tercih etme sebebiniz sadece donanım mı? Belki ilk sahibi trend seçip doldurmuştur, iyi araştırmak lazım 8.kasayı görmedim ama en kaliteli Passat 6 kasanın makyajlı içi yeni tip olanı. 7 ye çok özenmemişler gibi. 21 Aralık 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 bu DSG nin namını çok duydum,okudum .ama abartı gibi geliyordu. Gerçekten bu kadar sık arza çıkarıyormu ? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 1. aracı tercih edin bence, hem extra donanıma sahip hem km düşük hemde renginden dolayı Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Tanıdıkta hatasız boyasız var isterseniz Gri renkli.Kilometre çok düşük daha.İsterseniz fiyat sorabilirim. Yorum bağlantısı
Baran Ekici 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 bu DSG nin namını çok duydum,okudum .ama abartı gibi geliyordu. Gerçekten bu kadar sık arza çıkarıyormu ? Kuru tip olanlarda veya 2012 öncesi modellerde sık görüyoruz diye söyleniyor, bizim araçta durum böyle. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Çok değerli mesajlarınız için teşekkür ederim lakin dünden beri bakıyorum cok bir fiyat farkı yok gibi b6 ile b7 arasında istediğim 60000k altı donanım farketmiyor eğer çevrenizde varsa bakabilirim .. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Piyasaya hitap eden bir kullanıcıysanız, tasarım değil, model yılı sizi cezbedecek. Ancak otomobili alım satım kolalığı yerine keyfi için seçiyorsanız araç ç izgileri önemli hale gelecektir. B6 kasa içi yenilendiği yılda bana göre üretilmiş en özgün ve elit kasaydı. Kendim köşeli tasarımı daha çok severim ama "özgünlük" iksiri iyi ve doğru yerde uygulandığında klasik kalıpları yıkarak farklılaştırma denenen yola girilir. Farklılaşma b6'nın karakteriydi. Tıpkı focus mk1'in new age tasarımı ve sonrasındaki klasik çizgilere dönülen mk2, 2,5 focuslar gibi passat farklılaşma adımını b6'da kullandı, markayı kullanmayanları cazibe merkezine soktu şimdi daha kabul gören tasarımlarla eski kullanıcılarla beraber marjinalliği sevmeyen klasik kullanıcı grubuna hitap ediyor. Passat cc, aslında mercedes cls ve audi a5 ile yükselmeye başlayan sport sedan, yani coupe görünümlü 4 kapılarda elit markaların tekeline göz dikmekti. Bence başarılı oldu, b8'de passat ile cc melezi çıktı ortaya. Passatın ederi çok yüksektir, aynı model yılına ait mondeo aradaki farka artı olarak b sınıfı bir araca sahip olma imkanı verir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Piyasaya hitap eden bir kullanıcıysanız, tasarım değil, model yılı sizi cezbedecek. Ancak otomobili alım satım kolalığı yerine keyfi için seçiyorsanız araç ç izgileri önemli hale gelecektir. B6 kasa içi yenilendiği yılda bana göre üretilmiş en özgün ve elit kasaydı. Kendim köşeli tasarımı daha çok severim ama "özgünlük" iksiri iyi ve doğru yerde uygulandığında klasik kalıpları yıkarak farklılaştırma denenen yola girilir. Farklılaşma b6'nın karakteriydi. Tıpkı focus mk1'in new age tasarımı ve sonrasındaki klasik çizgilere dönülen mk2, 2,5 focuslar gibi passat farklılaşma adımını b6'da kullandı, markayı kullanmayanları cazibe merkezine soktu şimdi daha kabul gören tasarımlarla eski kullanıcılarla beraber marjinalliği sevmeyen klasik kullanıcı grubuna hitap ediyor. Passat cc, aslında mercedes cls ve audi a5 ile yükselmeye başlayan sport sedan, yani coupe görünümlü 4 kapılarda elit markaların tekeline göz dikmekti. Bence başarılı oldu, b8'de passat ile cc melezi çıktı ortaya. Passatın ederi çok yüksektir, aynı model yılına ait mondeo aradaki farka artı olarak b sınıfı bir araca sahip olma imkanı verir. Saygılarımla. Abi haklısında ancak mondeo 2.0tdci vergi ve yakıt nasıl olur onu düşünüyorum yoksa dediğin doğru Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Tanıdıkta hatasız boyasız var isterseniz Gri renkli.Kilometre çok düşük daha.İsterseniz fiyat sorabilirim. Uzun bir zaman oldu ancak bir sorsanız arkadaşınıza Başlığı cevaplayayım 2011 B7 ne kadar diye sormak ucu açık bir soru. Donanımı ne? Motor hacmi kaç? Zira 1.4 boşu ile 2.0 dolusu arasında bir B7 parası daha fark vardır. Yalnız, 1.4 boşuna vereceğiniz para ile 2.0 dolu bir mondeo rahat alınır. Abi araç hala satılık 2.ilan satıldı 1.4 tsi trendline bluemotion 2011 model 33000 km de kazasız servis bakımlı dedi ayrıca dediğne göre 3.000 tl lik extra donanım bulunmaktadır.geri görüş kamerası,navigasyon,tv,usb bağlantısı,micro sd kart okuyucu,dvd oynatıcı,i pod bağlantısı,buetooth bulunmaktadır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 (düzenlendi) otomatik değil ise 55 bin felan olabilir sanırım.extra donanımlar sayılmaz pek. Ne markaymış teybi? 1000 TL o denilen necvox teypler. Doğuş'ta takılan ZENEC ise 2011 de 2500 liraydı. her ikisi de ikinci elde 1000 TL olarak anca kabul edilir. 2 Ocak 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Hocam manuel vites servis bakımlı orijinal değil galiba boya yok en son 56 diyor yyani biraz fazla geldi bana Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Hocam manuel vites servis bakımlı orijinal değil galiba boya yok en son 56 diyor yyani biraz fazla geldi bana orjinal değil ne demek? Yorum bağlantısı
Recommended Posts