Köksal Yılmaz 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Eline sağlık, son halinin ışık vururken ki fotoları var mı? Ürün çiziklere dolgu yaptı mı yoksa sadece koruma mı sağlıyor? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 Fotoğrafları hepsi güneş vuran yerden çektim, içini açanlar bolca içtende çizmiş ordan müdahale yapamadım ürünün farkını elimdeki telefonun kamerası en iyi böyle anlattı üstüne ayna gibi bir katman oluşuyor derinlik veriyor bunun yanısıra çiziklerde ayna gibi yansıma altında kalıyor e tabi bu ürün çiziklere tek yeterli değil pasta vs üstüne örnek vermek gerekirse coat yerine diyelim Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Buğra merhaba, Gösterge plastik camı üzerinde bu uygulamayı denedin mi? Benim aracın gösterge camındada bir miktar silmeye bağlı çizik var. İşe yarıyorsa bende alıp uygulayayım. Teşekkürler... Merhaba arkadaşlar göstergedeki çiziklerde başarılı olan soft99 hard plastic coat ı farlara uyguladım sonradan merceklenen farların içindede çizik var ama onları başka bi zamana bırakıp dıştab müdahale ettim sırasıyla kullandığım ürünler meguiars plastx ipa(izopropil alkol) soft99 hard plastic coat4-5damla yeterli oluyor 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 Buğra merhaba, Gösterge plastik camı üzerinde bu uygulamayı denedin mi? Benim aracın gösterge camındada bir miktar silmeye bağlı çizik var. İşe yarıyorsa bende alıp uygulayayım. Teşekkürler... Konusu var bakabilirsiniz evet faydası var Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Bu ürünü nereden temin edebiliyoruz? Uygulamalarınız işe yaradığını gösteriyor. Elinize sağlık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
israfil yanık 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 güzel biir siteye benziyor. ürünler kaliteli ve güzel açıklanmış. bahsetiğiniz ürün 46 tl ancak birde light one var onun açıklamasında ayrıca farlar ve sinyaller için demişler. aslında düşünüyorum ama kış geldi yaza doğru arabayla daha içten uğraşırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Buğra eline sağlık sen kıvama geliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 güzel biir siteye benziyor. ürünler kaliteli ve güzel açıklanmış. bahsetiğiniz ürün 46 tl ancak birde light one var onun açıklamasında ayrıca farlar ve sinyaller için demişler. aslında düşünüyorum ama kış geldi yaza doğru arabayla daha içten uğraşırım Aslında kış için iyi hazırlık olur özellikle orda glaco cam su itici var uygulamasını atıcam size yağmurdan çamurdan korkunuz kalmayacak Buğra eline sağlık sen kıvama geliyorsun Yavaşca 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 Aslında kış için iyi hazırlık olur özellikle orda glaco cam su itici var uygulamasını atıcam size yağmurdan çamurdan korkunuz kalmayacak Yavaşca Senin arabayı yapıp beğendirmeden olmaz[emoji15] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Sony teybin camının üstündeki çizikleri de giderir herhalde, kullanabilirmiyiz bu ürünü orada da? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 Forumdan arkadaşımız alper keskinin fusion'unu ağırladık farlarsa solma çizikler mevcuttu bizde bir el atalım dedik alper saolsun nargileyle destek oldu [emoji5] 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Süper olmuş. Makine kullanıldı mı yoksa el ile mi. Malzeme neydi kullanılan 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Eline sağlık Buğra güzel olmuş farlar.. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Oh ellerine sağlık ayda bir koruma atsın dahada eski haline dönmez mis gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 Teşekkürler Eline sağlık Buğra güzel olmuş farlar..Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Alper Keskin 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Ellerine sağlık. Aydınlatma kalitem bariz biçimde değişti.Ayrıca araç daha yeni görünmeye başladı Misafirperverliğiniz için ev ahalisine de teşekkür ederim Nargile faslı da muhtemelen gelenekselleşecek 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Eline sağlık çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 Ellerine sağlık. Aydınlatma kalitem bariz biçimde değişti.Ayrıca araç daha yeni görünmeye başladı Misafirperverliğiniz için ev ahalisine de teşekkür ederim Nargile faslı da muhtemelen gelenekselleşecek Gel gel yakalım yine Yorum bağlantısı
Recommended Posts