Buğra Höngül 26 Mart 2016 Yazar Paylaş 26 Mart 2016 Ürünü test ettim yaklaşık 6ay sonrası hala su kaydırıcı etkisi devam ediyor benim gözümde testten geçti cam su kaydırıcı arayan arkadaşlar için 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 Merhaba arkadaşlar geçen gelen clionun sahibi 2.ci aracını getirdi araç boya durumu olarak gerçekten güzeldi tek sıkıntımız söktüğü sürücü kursu stickerları idi kaputa 3m trizact 3000p zımpara ile müdahale ettim sticker verniğe çok yapışmıştı gelelim resimlere çok detaylı değil ama işi anlatır Stickerlı kaput Yıkamasını yaptık Pastayı sürünce daha çok belli oldu Zımpara atıldı İşlem bitince manzerna fg2500 soft99 highgloss waxla bitirdim İşlemler bu kadardı teşekkürler [emoji4] LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 5 Yorum bağlantısı
özkan kasar 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 (düzenlendi) Başkan ellerine sağlık. Bi buğra klasiği daha [emoji1] [emoji1] 28 Mart 2016 tarihinde özkan kasar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Başkan ellerine sağlık. Bi buğra klasiği daha [emoji1] [emoji1] Saol başkan Teşekkürler abi izlemede kal güzel bi konu gelicek Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Yine harika işler yapmışsın [emoji106][emoji122]✌️ Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Yine harika işler yapmışsın [emoji106][emoji122]✌️ teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Buğra yine kıskandırıyosun olanı vaa olmayanı vaa dedem ellerine saglık guzel olmus emeğine saglık Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Buğra yine kıskandırıyosun olanı vaa olmayanı vaa dedem ellerine saglık guzel olmus emeğine saglıkUğrucaz halil oralara da uğrayacaz şimdilik ufak ipucu veriyim konusunu açıcam kendi aracıma başladımDetayın dibine yolcuğum başladı 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Çok fena kareler gelecek valla, dikkat edin 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Terzi kendi söküğünü dikti Sonunda fırsat bulup kendi aracıma elim değdi iş tam bitmedi ama konuya ekleyerek devam ederim bitişinide Aslında sadece aracımın klima panelindeki çizikleri kafaya takmıştım ama malumunuz detay ruhu bi baktım araçta ne koltuk ne havalandırma ızgarası teyp falan bişey kalmadı T45 yıldız allen kullanarak arka koltukları sökmeye başladım Araç içler acısı olmuş T50 yıldız allen focusun ön koltuklarını komple söküyor Koktuk airbagleri Aracı çizmesin diye söküp takarken Koltukları söktüm geldim gözüme takılan klima paneline kolları sıvadım Çerçeveyi söküyoruz tırnaklı vidalı değil Ve sıra geliyor klimaya Klima panelinide ayırıp işleme başlıyorum Çizikler belli olduğu gibi Tuşlar silinmeye müsait olunca maskeliyorum 3m mavi bant iyi tutunduğundan 3m seçtim %50 İşlem tatmin edici olunca komple Temizledim ekranı Arada kalan pasta atıklarını temizledim Hard clear coat ile korumaya aldım Daha sonra cd bölümünü hiç kullanmadım teybin cd girişini temizledim Klima panelini birleştirdim Daha sonra teyp çerçevesini iç dış temizledim Klima ve teybi yerlerine taktım Ve klima göstermesinin finişi 17 Yorum bağlantısı
Emre Akbas 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Tebrikler havalarında ısınmasıyla yakın zamanda bende girecegim 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Ellerine sağlık kardeş, mis gibi olmuş. Kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Emeğinize sağlık.Güzel işçilik olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 elinize sağlık bu teyp ve klima çerçevesini nasıl çıkardınız tarif eder misin 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Çok iyi çalışma olmuş, ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Klima kanalları temizlendi Ne kadar temiz zannetsekte Daha sonra kötü koku giderici ile iyice temizliyorum Buhar işlemine başlıyorum Klima kanallarına kötü koku giderici uyguladıkta sonra 15dk kapalı 30dk yakın camlar artı havalandırma açık işlem uyguladım El freni körüğünü söktüm temizledim 10 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Ellerine sağlık güzel olmuş. sökmeden araba üstünde iken maskeleyip yapılamazmıydı ? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Daha sonra göğüsü kapı tirimlerini 6ay kourma sağlayan nanolex trim rejavatör ile korumaya alıyorum %50 Sildiğiniz zaman parlaklık yerini güzel bir matlığa bırakıyor Söktüğüm el freni körüğü Koltuk sabitleme yerinde oluşan pasları götürdüm wd40 sıktım El frenini plastik aksamını yerine taktım Havalandırma ızgaralarını teybi klimayı kısaca aracın göğüs ve sağ ön tarafını bitrdim dahada detaya inicem yarın fotoğrafları paylaşıcam teşekkürler şimdiden Takımımızıda belirletelim elinize sağlık bu teyp ve klima çerçevesini nasıl çıkardınız tarif eder misinTeypte 4 tane yıldız vida var teyp tede ama teyp allen ile açılıyor daha sonra klimayı ileri itip arkasından 2 soketi çıkarıp boşa düşürüyorsunuz 9 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Elyın olmasın o? İyi bak? Eline koluna sağlık kardeşim. Gerçekten araç leşmiş ha.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Elyın olmasın o? İyi bak? [emoji14][emoji3]Eline koluna sağlık kardeşim. Gerçekten araç leşmiş ha.. Aynen abi bana sıra gelmiyor napim:) Arkadaşlar daha devam konuyu takip edebilirsiniz ön camlarda silecek çizikleri var onlar giderilecek camlara koruma uygulanacak zamanı gelince seramik kaplanıcak:) Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Elinize sağlık, siz de peygamber sabrı var. Ben bu kadar sabredemem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts