İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Buğracığım,geçen senin araçta gördüm.torpidodaki ızgaraları nasıl çıkardın ? Gizli bir bilgi değilse yazarmısın :)

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Buğracığım,geçen senin araçta gördüm.torpidodaki ızgaraları nasıl çıkardın ? Gizli bir bilgi değilse yazarmısın :)

Hava ızgaralarını mı abi sigarayı bıraktımda beynimde biraz uyuşukluk var :) forum ortamına atınca o işin gizlisi olmaz malum forum paylaşma yeri ufak bir sır olmaz

Eline sağlık yine müthiş iş çıkarmışsın..

Teşekkürler hocam
Yorum bağlantısı

Hava ızgaralarını mı abi sigarayı bıraktımda beynimde biraz uyuşukluk var :) forum ortamına atınca o işin gizlisi olmaz malum forum paylaşma yeri ufak bir sır olmaz

Teşekkürler hocam

Evet,hava ızgaraları.

Sırrına ortak et bizi :)

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Eline sağlık yine müthiş iş çıkarmışsın..

Teşekkürler hocam

Evet,hava ızgaraları.

Onun sökümü basit ince düz tornavida ile hafif yukarı kaldırarak içindeki tırnaklar hassas tornavidayı çok ileri ittirmemek lazım
Yorum bağlantısı

Onun sökümü basit ince düz tornavida ile hafif yukarı kaldırarak içindeki tırnaklar hassas tornavidayı çok ileri ittirmemek lazım

Dıştaki kaplamayı kıranı çok gördüm de.ben esasında teyp sökme aparatı gibi birşey ile çıkarmayı düşünüyorum,direk içine sokup kenarlarından yakalayıp çekersek daha basit çıkar gibi geliyor bana.
Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Konuyla biraz bağlantılı olduğu için soruyorum.

Yeni kasa fiestaların Farlarını sökmek kolaymı ?

Yani dışındaki camı çıkartıp içerisini siyaha boyatmak istiyorum gri taraflarını. Yada kolay sökülüyorsa kendim kaplama bile yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

evet maalesef üst donanım gibi gösteren siyah far trend, alt donanım gibi gösteren gümüş far titanium. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

daa4dc7237878c3399af06f65fb3fa85.jpg

Kardeşim burdaki kart yerine hafıza kartı düşürdüm burayı sen sokmussun saniyorum kolaymidir burayı sokmek sokünce alabilir miyim ve ya sen çe nasıl alabilirim

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Kardeşim burdaki kart yerine hafıza kartı düşürdüm burayı sen sokmussun saniyorum kolaymidir burayı sokmek sokünce alabilir miyim ve ya sen çe nasıl alabilirim

kredi kartı giriyor sonuçta değil mi, kartın ucuna yapıştırıcı sür ya da bant tarzı bir şey, daldır içeri, sim kart yapışsın, çek-çıkar...

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

kredi kartı giriyor sonuçta değil mi, kartın ucuna yapıştırıcı sür ya da bant tarzı bir şey, daldır içeri, sim kart yapışsın, çek-çıkar...

Hafıza kartı dik düştü ama içerisinde yan kaldı iç tarafı Biraz geniş sanırım içinde yan duruyor suan o yüzden çekme ile çıkmaz altında felan sokülecek biryer varmı diye sordum o yüzden
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Konsolu sökmek uzun işlem olur ince kürdan çok rahat işinizi görür

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Konsolu sökmek uzun işlem olur ince kürdan çok rahat işinizi görür

Çok dar alan ama ugrasacagiz herseyim o kartta tavsiye için teşekkürler
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

El freni çerçevesini söküp alttan ulaşmayı deneyebilirsiniz
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

O zaman süpürgenin ucuna tülbent bağlayın çekin o kadar uğraşmayın
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Eline sağlık...:)

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Eline sağlık...:)

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Merhaba arkadaşlar geçenlerde çeyize eklenen turtle wax Green line serisi ürünlerimden jant temizleyici deneme fırsatım oldu öncelikle ürün şişesi ve başlığı çok kullanışlı sprey başlık çok rahat dağıtım yapabiliyor kokusu ağır değil ürünün ürünü sadece sıkıp karcher k7 yıkama makinası ile yıkadım herhangi fırça vs bişey uygulamadım e8969328c74f68df6dbed07331206d04.jpgd390a8be594d3ebabed09d35fe24524e.jpg66fb06c0fb4f1876125fb6cae01d54aa.jpg645fba8c166834d9870b77555163de91.jpgd3d56d1b89a3c51bef20127a65e37aa8.jpg65b03d15b75b33825296207d00ec342a.jpg

Gelelim bir beğendiğim yerw daha tr kullanımı için arka yüzeye aç kapa şeklinde ürün kullanımını anlatan bir sticker yapılmış okuyup tekrar yapıştırabiliyorsunuz 0994f2d6895424dbaa1ca37fb37b9afa.jpg46fa38bf6ed86ae534949992567189b6.jpg4435df4f8009159c4dc09dab59f7f762.jpg

Ürün bence başarılı ve turtle wax gerçekten büyük adım atmış konu açmamın sebebi kolay erişim yapı marketlerde rahatça bulabilirsiniz

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...