Ersel Yıldız 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 bir söylenti var. araca sonradan sis farı(ön) takınca içeriden anahtarını da değiştirmen gerekiyormuş. yani sis farı özelliği olan bir anahtar almak gerekiyormuş. aksi takdirde araç muayeneden geçmiyormuş. bu konu hakkında bilgisi olan, böyle bir şey başına gelen varsa bizleri de bilgilendirirler mi acaba? Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 arkadaşın aracının sisleri xenondu soketleri söküp gitti hafif kusur yazdılar arka sislerle beraber yaktıra bilirsin tercih meselesi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Sorunuzla ilgili bilgim yok ama Lütfen, ön sis farlarını "süs" farı olarak kullanacaksanız arka sislerle birlikte bağlatmayın. 2 Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 28 Aralık 2014 Yazar Paylaş 28 Aralık 2014 Sorunuzla ilgili bilgim yok ama Lütfen, ön sis farlarını "süs" farı olarak kullanacaksanız arka sislerle birlikte bağlatmayın. öyle yapmayı düşünüyorum ama normal zamanda arka sisleri sökmeyi planlıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 1- Arka sislerin akımı sadece arka sislere özeldir. Ön sisleri bağlarsanız genelde kol, anahtar, düğme ve hatta tesisat yanması oluşuyor. 2- Anahtar değiştirerek çok daha orjinal bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca mutlaka röle kullanılmalıdır. Aksi halde yine anahtar yanması oluşabiliyor. Forumda çokça sonradan sis taktıran üyemiz mevcut. Arama özelliğini kullanınız. 3- Sis farları sadece kötü hava koşullarında yanması içindir. Normal zamanlarda ihtimal düşük te olsa göz alabilir. Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Bizde sonradan taktırdık arka sislere yaklaşık 1 yıldır kullaniyoruz sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 arkadan gelenler söver, önlerle beraber olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 arkadan gelenler söver, önlerle beraber olmaz. Evren Bey'e aynen katılıyorum. Ayrıca bir-iki yıldır arka sis farı açık araç görür görmez selektörün hemen ardından uzunları açıyorum. Önüne geçersem zaten silahlarım hazır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Evren Bey'e aynen katılıyorum. Ayrıca bir-iki yıldır arka sis farı açık araç görür görmez selektörün hemen ardından uzunları açıyorum. Önüne geçersem zaten silahlarım hazır. Kardeş , biliyorsun, bir kaç sene evvel selektör yaptı diye dövüp denize attılar, madem dövecen niye denize atıyorsun di mi 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Kardeş , biliyorsun, bir kaç sene evvel selektör yaptı diye dövüp denize attılar, madem dövecen niye denize atıyorsun di mi Dayaktan sonra iyi gelir belki diye düşünülmüş olunabilir. Biraz tahammülle ilgili bir şey galiba Hocam. Açıkçası çakma xenon'a ve arka sis farına karşı pek tahammülüm kalmadı benim. Ehliyetsiz dönem de dahil altı-yedi yıldır -başlarda direterek baba torpiliyle- araç kullanıyorum, artık imkanım varsa fotoğraflayıp şikayet ediyorum; o noktadayım yani. Fotoğraf yoksa da yazıyorum bir kenara. Gerçi yazmasam da unutmuyorum. Bu yüzden de selektör, arka sis, ekstra power led Allah ne verdiyse kuşanmış durumdayım. Arabalarda bir şeyler taşımak benim de hoşuma gitmiyor ama bir yerden sonra da ortama ayak uydurmak zorunda kalıyor yani insan maalesef. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 fordların sisteminde ön sis ve arka sislerde röle yok sadece 20amperlik sigorta var 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts