İçeriğe Yönlendir

St Direksiyon

Hamdi Sucu

Recommended Posts

Hamdi Sucu

aliexpressten ürün beklemek adamı verem eder 1 aydan önce gelmez.   :biggrin: daha önce alan varsa yorumunu bekliyorum memnun kalındıysa alacağım.

Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya

Yanlış konudayım belki ama aynı ürünün bir alt kasa için olanından arıyorum bulamadım bir türlü varmıdır bildiğiniz bir yer link vs. Yani resimdeki krom parça 

Fiesta-ST-Direksiyon.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

aliexpressten ürün beklemek adamı verem eder 1 aydan önce gelmez.   :biggrin: daha önce alan varsa yorumunu bekliyorum memnun kalındıysa alacağım.

Şans işi, 10 günde gelen postam da olmuştu, şuan beklediğim posta 2 ay oldu hala yok.

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Şans işi, 10 günde gelen postam da olmuştu, şuan beklediğim posta 2 ay oldu hala yok.

Bana gelmeyen bile oldu  :biggrin: Buradan aldım. Beğenmezsem en azından geri gönderme veya değişim şansım var. Alıp takan yok heralde. Gelince ben fotoğrafları paylaşırım  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım

Aliexpressten 3 dolar Karşılığında aldım aynısını çok hoş bence ,el freni için olanıda var bunun ,1 aydan daha kısa sürede geldi

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Dün elime ulaştı ürün taktım on numara oldu. Çin'den beklemek zorunda kalmadım  :biggrin:  Fotoğrafları en yakın zamanda paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım

Şık Durmuş Güle Güle kullanın

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Şık Durmuş Güle Güle kullanın

Teşekkürler bende çok beğendim  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz

Bendede var hem satıyorum hemde aracımda mevcut Mavi ve Kırmızı Renk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
eren sönmez

Bendede var hem satıyorum hemde aracımda mevcut Mavi ve Kırmızı Renk

Fiyat nedirr

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tolga Yanıksaz
(düzenlendi)

Fiyat nedirr

Direksiyon İçin Olan 25TL

tarihinde Tolga Yanıksaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...