Mehmet Ozan Cansoy 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 2004 Ford Fiesta aracım için http://www.hepsiburada.com/liste/xetec-ds3502-2-din-62-navigasyon-dvd-tv-usb-mp3-wma-navigasyonlu-multimedya/productDetails.aspx?productId=otaytds3502&categoryId=60001687 şu ürünü düşündüm de boyut olarak uyar mı ya da kullanıp memnun kaldığı veya önerebileceği ürünler var mı ? Şu an üzerinde orjinalinde olan 3 parçalı kaset çalar mevcut. Yorum bağlantısı
Rifat Berber 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Focus 2,5 titaniuma serviste necvox marka double din takıldı. Gps,geri görüş kamerası vs. çok memnunuz. Aynı marka fiestaya uygun varsa düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Ozan yeni taktı konuyu görünce yazar güzel de duruyo fiyat da iyiydi navixin cihaz Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Merhabalar, Linki attığınız cihaz universal. Yani çerçeve şart. Ki zaten sizin araç 3 parça olduğundan konsolda ciddi bir işlem şart. Teybin yanında bulunan tuşları da uygun yere taşımak gerekebilir. Cihaza gelince xetec hakkında pek fikrim yok. Genelde aynı platform üzerinde kendi yazılımları ile insanların memnun olduğu markalar Navitech , necvox, navix vb. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozan Cansoy 3 Ocak 2015 Yazar Paylaş 3 Ocak 2015 Xetec in audi araçlarında kullanıldığını düşündüğüm için kaliteli olacağını düşündüm sadece yoksa benim de bir bilgim yok... mesela kaç inç olması gerekiyor 3 parçalı teybin yerine takılabilmesi için ? ona göre bir marka model araştırması yapayım... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 sanırım bu sizin aracada uyar. bu satıcının fiyatları çok uygun, siyah yok elinde, gri var. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-kuga-focus-oem-navigasyon-multimedia-136704725 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 sanırım bu sizin aracada uyar. bu satıcının fiyatları çok uygun, siyah yok elinde, gri var. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-kuga-focus-oem-navigasyon-multimedia-136704725 abi bu senin arabaya c max a cuk oturur..yoksa denedinmi abi sen ?.. denediysen ses çıkışı ve ekran netligi konularında destek bekleriz... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 benim araç Hami, ses mükkemmel, Fatih Keskin arkadaşımızda çok beğendi, Ekran öncekinden daha güzel, açıkçası ben öneriyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 benim araç Hami, ses mükkemmel, Fatih Keskin arkadaşımızda çok beğendi, Ekran öncekinden daha güzel, açıkçası ben öneriyorum.Abi ben açılış logosunu yanlışlıkla sildim sanırım nasıl yaparız tekrar benim cihazın kullanım klavuzu falan kaybolmuş sendekiler duruyor mu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Ozan kitapçıkta fazla ayrıntı yok, logonun silinmemesi lazım, ayarlarda gözükmüyormu? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Ozan kitapçıkta fazla ayrıntı yok, logonun silinmemesi lazım, ayarlarda gözükmüyormu?Abi ayarlarda açılış logosu vardı. Girince sayılar çıktı. Ben kullanıcı şifresi sandım 0000 yazdım sonra bi daha çıkmaz oldu. Biraz arastirayim internette Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 orada logolara sayı verilmiş, 1-2-3-4 gibi fordun logosunun numarası kaçsa onu bulman lazım, tek tek denemek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozan Cansoy 3 Ocak 2015 Yazar Paylaş 3 Ocak 2015 sanırım bu sizin aracada uyar. bu satıcının fiyatları çok uygun, siyah yok elinde, gri var. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-kuga-focus-oem-navigasyon-multimedia-136704725 abi bence bu yanlardan büyük gelir gibi bana çünkü sağ tarafta düğme yeri var arka cam rezistans, çok kesip biçmek gerekir bence Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Ozan taktı, model fark ediyormu yer açısından bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Fahri Aslan 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Bende 2011 focus aracima bir hafta once navitech 219F modelini taktirdim gayet memnundum ama anlamsiz bir sekilde dun gece calisan cihaz bu sabah calismadi. Uzerindeki tus isiklari yaniyor baska hic bisey yok. Bu konuda bilgisi, önerisi veya tecrubesi olan varmi ? Varsa yardimlarinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 abi bence bu yanlardan büyük gelir gibi bana çünkü sağ tarafta düğme yeri var arka cam rezistans, çok kesip biçmek gerekir bence Bu cihaz sizin yuvaya büyük gelir ancak focus2,fiesta makyajlı kasa,cmax gibi araçların çerçeve ölçüleri aynı, bakın bu başlıktaki üyemizde double var danışın isterseniz. Ozan taktı, model fark ediyormu yer açısından bilmiyorum. abi bizimkiler aynı,focus 2 vb dahil makyajsız kasa fiesta farklı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozan Cansoy 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Bu cihaz sizin yuvaya büyük gelir ancak focus2,fiesta makyajlı kasa,cmax gibi araçların çerçeve ölçüleri aynı, bakın bu başlıktaki üyemizde double var danışın isterseniz. hangi başlıktaki hangi üyemiz ? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 hangi başlıktaki hangi üyemiz ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/266297-Buda-Benim-Küheylan-:)Link atmayı unutmuşum pardon Yorum bağlantısı
Aydın Aydoğdu 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bende yardımcı olayım linkteki araç benim. Kullandığım teyp Navimex NAV 9916 HD modeli ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve memnunum. Teybin başlıca özelliklerini sıralayacak olursam: - Navigasyon - Sd Card / Iphone / 2x USB Bağlantı - Bu 2x USB harici ekstra bir USB girişi daha var buda 3G modem bağlamak için - TV - 4x45 Watt ses çıkışı vb. Montaj kısmına gelirsek göğüslükteki o eski teypten kalma çıtaları düzgünce kesmek şart yoksa çerçevenin etrafından göz tırmalayacak kadar gözükebiliyor. Daha sonra internetten veya oto müzik işi yapan herhangi bi yerden araç ile uyumlu double din çerçevesi alıp çıkan teybin yerine montaj yapıyoruz. Daha sonra bu çerçeveye sığacak herhangi bir teybi takmakta özgürüz. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Dün internette gezerken bir double dın gördüm androidli ekranı çıkabiliyor ve çıkan ekranı tablet olarak kullanabiliyorsunuz ve teyp ekransız da çalışıyor çok güzel bir özellik özellikle hırsızlıklara karşı bire bir ekran olmadığı zaman teyp çok ucuz duruyor bu yüzden hırsız tenezzül bile etmez. you tubede izledim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts