İçeriğe Yönlendir

Ön Koltuk Altındaki Kalorifer Kanallarından Hava Gelmiyor

Erhan Karaman

Recommended Posts

Erhan Karaman

Kaloriferin hava kısmını ayağa verdiğimde havanın koltuk altındaki kanallardan arkaya da gitmesi gerek diye biliyorum.Ön koltuk altındaki havalandirma kanallarindan hava gelmiyor, tıkanmış mıdır acmanin yolu nedir bilen var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

bende de aynı. belki bi bilen vardır

Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki

Koltuk altlarına hava akışını sağlayan borunun kalorifere takılan uç kısmı bağlantı yerinden çıkmış olabilir. Söküp kontrol etmek işe yarayabilir.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

yeri nerdedir o borunun tam olarak?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Diğer modlarda denediniz mi? SonuçtA arka bölümü havaladırma kanalı o. Ayak hizasında olması illa üniteden ayak hizası seçilmesini gerektirmeyebilir. Orta ızgaralarda da deneyin bence.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Denemedim ama focusta ayağa verince arkaya üflüyordu diye hatırlıyorum

Yorum bağlantısı
Misafir

yeri nerdedir o borunun tam olarak?

Ön koltukları en öne çekin. Altlarında göreceksiniz. Fotoğraf vardı benim eski aracın. Ama bulamadım..

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

Hava çıkış yerlerini biliyorum da. bunun bağlantı yerleri neresidir nasıl ulaşılır onu bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Denedim ortadan da versek göğüse de versek üçünü birden de çalıştırsak arkaya üflemiyor :) diğer kombinasyonlari denemedim artik :)

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

Ben dün denedim. Ayaklara verince bi de fan hızını sona yaklaştırınca alttan hava geliyor ama öyle göğüs kısmından üflediği gibi değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...