Erhan Karaman 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Kaloriferin hava kısmını ayağa verdiğimde havanın koltuk altındaki kanallardan arkaya da gitmesi gerek diye biliyorum.Ön koltuk altındaki havalandirma kanallarindan hava gelmiyor, tıkanmış mıdır acmanin yolu nedir bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Koltuk altlarına hava akışını sağlayan borunun kalorifere takılan uç kısmı bağlantı yerinden çıkmış olabilir. Söküp kontrol etmek işe yarayabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 (düzenlendi) Diğer modlarda denediniz mi? SonuçtA arka bölümü havaladırma kanalı o. Ayak hizasında olması illa üniteden ayak hizası seçilmesini gerektirmeyebilir. Orta ızgaralarda da deneyin bence. Saygılarımla. 3 Ocak 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 3 Ocak 2015 Yazar Paylaş 3 Ocak 2015 Denemedim ama focusta ayağa verince arkaya üflüyordu diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 yeri nerdedir o borunun tam olarak? Ön koltukları en öne çekin. Altlarında göreceksiniz. Fotoğraf vardı benim eski aracın. Ama bulamadım.. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Hava çıkış yerlerini biliyorum da. bunun bağlantı yerleri neresidir nasıl ulaşılır onu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 Denedim ortadan da versek göğüse de versek üçünü birden de çalıştırsak arkaya üflemiyor diğer kombinasyonlari denemedim artik Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Ben dün denedim. Ayaklara verince bi de fan hızını sona yaklaştırınca alttan hava geliyor ama öyle göğüs kısmından üflediği gibi değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts