İçeriğe Yönlendir

Ön - Arka Tavan, Bagaj Ve Plaka Aydınlatması :)

Mehmet Küçük

Recommended Posts

Mehmet Küçük

2011 Honda Civic Elegance Aracımın, Ön - Arka Tavan Lambalarını, Bagaj Aydınlatması ve Plaka Aydınlatmalarını Led'le Değiştirdim. Sonuç Budur, Gönül Daha kaliteli Makinayla fotoğraflarını çekmek isterdi ama elden bu geldi. Çok Şık bir görünüm elde ettim ve gayet memnunum herkese öneririm :)

vQbL7z.jpg
12Lk0j.jpg
LYy40o.jpg
rm3Vvm.jpg
7VqbZY.jpg
PY0oz5.jpg
g4qAR5.jpg
99Q5l5.jpg
qmblnR.jpg
MP0y4g.jpg
Q4alGZ.jpg
XD0opk.jpg
bgr2Rb.jpg
dWP2EX.jpg
5ogkzL.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güle güle kullanın.

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Elinize sağlık, gayet güzel olmuş. Çekimlerde başarılı bir şekilde kendini gösteriyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Eyvallah sağolun. cidden farkli güzel bir hava kattı araca :) hem güzel hem de uygun fiyata oldu :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

İç aydınlatmalar gayet net. Plakalık aydınlatmasını biraz az gördüm sanki, fotograf aldatmacasıda olabilir.

Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

İç aydınlatmalar gayet net. Plakalık aydınlatmasını biraz az gördüm sanki, fotograf aldatmacasıda olabilir.

Güle güle kullanın.

Eyvallah teşekkür ederim. Fotoğraf aldatmacası değil, gündüz taktim aksama belli olur dedim bu sekilde oldu :) biraz kullanayim kuvvetli ledlerle degistiricem :)

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

plaka ledleri biraz mavimsi mi, fotoğraftan dolayı mı öyle gözüküyor?

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

güle güle kullanın yalnız bagaj için modül led öneririm 2 tane sağlı sollu koyduğunuzda iğne atsanız bulursunuz 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Güzel olmuş heleki bagaj aydınlatmaladı çok gerekli. Tebrikler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

plaka ledleri biraz mavimsi mi, fotoğraftan dolayı mı öyle gözüküyor?

Fotoğraftan dolayı mavimsi görünüyor Dostum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Güzel olmuş heleki bagaj aydınlatmaladı çok gerekli. Tebrikler.

Kesinlike bagaj aydınlatması çok gerekli ve taktığım led baya aydınlattı. Fotoğraf kaliteli çekim olmadığı için netlik sağlamamış, Çıplak gözle bakınca bagajı açtığımda asfaltı bile aydınlatıyor :) 

Ellerinize sağlık.. :bravo:

Teşekkür ederim abi :)

Elinize sağlık..

Eyvallah abi sağ olasın :)

Güle güle kullanın.

teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Zekeriya Kahraman

Ayak led,de uygulansa çok daha güzel olurmuş okuma ampüleri kaç tl aldınız

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Ben uygulamanızla gaza gelerek haftasonu yaptım ledleri. Ayaklardaki dipsiz ampulerden kablo cektim bu beyaz kasa üstünde 3 ledli aydınlatmalardan bagladım. Bagajada 3 sag 3 sol tarafa bağladım guzel oldu. Ledlerin adet fiyatıda 1TL'ydi uygun geldi bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Ayak led,de uygulansa çok daha güzel olurmuş okuma ampüleri kaç tl aldınız

Ön- arka Tavan ve Bagaj için bu üründen kullandım. Tanesini 5 Liradan aldım. 

Ayak aydınlatmaları da aklımda kısa süre içerisinde onu da halledicem inşallah. :)

QJEbLv.jpg

Ben uygulamanızla gaza gelerek haftasonu yaptım ledleri. Ayaklardaki dipsiz ampulerden kablo cektim bu beyaz kasa üstünde 3 ledli aydınlatmalardan bagladım. Bagajada 3 sag 3 sol tarafa bağladım guzel oldu. Ledlerin adet fiyatıda 1TL'ydi uygun geldi bana.

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Fotoğraflarını çektiysen paylaş görelim bizde bi maşallah diyelim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Ön- arka Tavan ve Bagaj için bu üründen kullandım. Tanesini 5 Liradan aldım. 

Ayak aydınlatmaları da aklımda kısa süre içerisinde onu da halledicem inşallah. :)

QJEbLv.jpg

Hayırlı olsun güle güle kullan :) Fotoğraflarını çektiysen paylaş görelim bizde bi maşallah diyelim :)

Bu led takımını bende plaka için istiyorum aslında. Sahibinden'de bu firmanın mağazasından baktım 15TL diyor. Siz nereden almıştınız bende sipariş verebilirim. Komple fotoğraflarıda yakında ekleyeceğim. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Sitesi olduğunu düşünmüyorum, Kayseride sanayide ufak bir elektrikçiden aldım ben. Aydınlatmanin tamamen bitmesini ve fotoğraflari merakla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...