İçeriğe Yönlendir

Ötv Siz Araç Satın Alınacak, Fikirlerinize Ihtiyacım Var.

Necat Ertan

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

Passat diyorum. Yeni kasa mondeo çıkana kadar adamlar yeni kasa Passat i çıkardılar. Ve bomba gibi olmus kullandım. Süper ötesi. Yeni mondeo bu saatten sonra yine zor. Mart nisan gibi 1.4 tsi yeni kasa Passat geliyor. Ben bile mondeo yu satıp alasim var. Ford hala 1.6 dizel otomatik yapmıyor. Kısaca mondeo yine nal toplayacak

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Binmek içinse duygusal olarak Volvo V40 derdim. Çok keyifli harika bir araç çok sevmiştim. Ama 2. el satış kolaylığı açısından mantıklı olarak passat dikkat çekiyor. Volvo V40 hayallerimin passatsa mantığımın aracı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Listedekilerden passat... 2012'de arkadaşa almıştık Nissan qashqai 1.5 DCI tekna sport pack. 65 Bin civarı bir fiyatı vardı, 45 Bin'e gelmişti araç. Bildiğim kadarıyla 5 yıl süreyle satılamıyor ve bu süre içinde MTV vergi muafiyeti de var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Audi A3 B sınıfı, diğerleri C sınıfı, Passat D sınıfı. D sınıfı alabileceğim parayı B sınıfına vermem. İsmi ne olursa olsun. 

+100

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

ne kadar indirim oluyor abi fiyatda . birde rapor yüzdesi kaç ? babamdan dolayı benimde bu aralar düşündüğüm konu bu .

Satış fiyatından %31 düş,yaklaşık ÖTV indirimli fiyat ona denk geliyor.
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Passat bizim içinde ön plandaydı.  Buradaki görüşlerde o yönde.  Büyük olasılıkla passat olacak gibi görünüyor.  Hoş stok sıkıntısı olmasaydı bu başlığı dahi açmamıştım ya ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Cuma günü yeni passat 1.6 tdi 120 hp dsg comfortline testi yaptım vw bu sefer tam yapmış ama V40 Rdesign ise bir başka duruyor ikisinden biri derim ben.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Binmek içinse duygusal olarak Volvo V40 derdim. Çok keyifli harika bir araç çok sevmiştim. Ama 2. el satış kolaylığı açısından mantıklı olarak passat dikkat çekiyor. Volvo V40 hayallerimin passatsa mantığımın aracı :)

C segment diye geçiyor. Veya premium c. A3.

Audi A3 B sınıfı, diğerleri C sınıfı, Passat D sınıfı. D sınıfı alabileceğim parayı B sınıfına vermem. İsmi ne olursa olsun.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Cuma günü yeni passat 1.6 tdi 120 hp dsg comfortline testi yaptım vw bu sefer tam yapmış ama V40 Rdesign ise bir başka duruyor ikisinden biri derim ben.

V40 Rdesign Mavi Renk ve cam tavanlı modeline 70.000 TL fiyat aldık.  Dediğiniz gibi gerçekten bir başka duruyor.  Araçta görsel olarak yapılabilecek hiç bir modifiye işlemi bulunmuyor.  Koltukları siyah deri ve süet karışımı (hakiki).  Ama sonuçta aile aracı olarak kullanılacak.  V40 Cross Contry modeli daha güzel olmasa da mantıklı geldi R design modeline göre.  Kesinlikle güzel arabalar ancak 2. el değeri, bakım aralığı ve servis maliyetleri bizim için soru işareti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

V40 Rdesign Mavi Renk ve cam tavanlı modeline 70.000 TL fiyat aldık.  Dediğiniz gibi gerçekten bir başka duruyor.  Araçta görsel olarak yapılabilecek hiç bir modifiye işlemi bulunmuyor.  Koltukları siyah deri ve süet karışımı (hakiki).  Ama sonuçta aile aracı olarak kullanılacak.  V40 Cross Contry modeli daha güzel olmasa da mantıklı geldi R design modeline göre.  Kesinlikle güzel arabalar ancak 2. el değeri, bakım aralığı ve servis maliyetleri bizim için soru işareti.

Rdesign hakikaten bir başka duruyor ve modifiye yapma biz senin adına yaptık demişler gerçekten ama süspansiyonları sert olabilir haklısınız passat aile için hakikaten cok daha uygun ve arac inanılmaz ferah ve geniş olmuş bu durumda passat bencede hem fiyat hem kullanım amacı hemde konfor olarak daha iyi bir secenek gibi gözüküyor sadece bekleme süresi var işte o kadar.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

+1

Ben de Ahmet Bey gibi 2 seçeneğe düşürdüm. maliyetleri korkutmuyorsa ve spor görünümlü bir araç düşünülüyor ise Volvo r design.... Aile kullanımı için ve daha geniş bir araç lazımsa passat

Edit: kullanım amacı ve bakım maliyeti kaygısı sonradan açıklanmış. Passat o zaman....

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Listedekilerden ise benim tercihim Passat olurdu. Her güzel şey için beklemek gerek :D

Ama liste dışında ise ben Yeni Jetta'nın Highline dizel seçeneğini ele alırdım.

Alıntı:

Model (*4)
Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS
Donanım
Highline
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8)
82.400 TL
Net Fiyat
47.584,75 TL
Ötv (%45)(%90) (*5)
21.413,14 TL
KDV (%18) (*5)
12.419,62 TL
Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5)
472,50 TL
Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6)
234,40 TL
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7)
275,60 TL
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8)
82.400 TL
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Listedekilerden ise benim tercihim Passat olurdu. Her güzel şey için beklemek gerek :D

Ama liste dışında ise ben Yeni Jetta'nın Highline dizel seçeneğini ele alırdım.

Alıntı:

Model (*4)

Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS

Donanım

Highline

Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8)

82.400 TL

Net Fiyat

47.584,75 TL

Ötv (%45)(%90) (*5)

21.413,14 TL

KDV (%18) (*5)

12.419,62 TL

Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5)

472,50 TL

Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6)

234,40 TL

Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7)

275,60 TL

Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8)

82.400 TL

Jetta üvey evlat gibi adeta gözümüzde. Jettada yenilendi aslında. Bakmakta fayda var ;) Teşekkürler...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Anladığım kadarıyla arabayı bir başkası üzerinden alıp başkası kullanacak o yüzden aracın iyi ya da kötü olmasının bir sorunu yok engelli aracı için.

Engelli binmeyecek mi? Etik mi? Caiz mi? Kullanan binecek ise onun engeline göre de düşünümeli.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Jetta üvey evlat gibi adeta gözümüzde. Jettada yenilendi aslında. Bakmakta fayda var ;) Teşekkürler...

Rica ederim,ne demek. Benim şahsi olarak tercih edeceğim, bu günlerde sıkça fiyatlarını takip ettiğim bir araç oldu. Ayrıca yakıt tüketimi de çok az diye biliyorum.

Engelli binmeyecek mi? Etik mi? Caiz mi? Kullanan binecek ise onun engeline göre de düşünümeli.

Sn. Mehmet Hocam, bunlar derin konular. Eğer bu konulara girersek işin içinden çıkamayız, konu kapanır :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hocam konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama hani gazi, şehit yakınlarına bazı konularda öncelik/fazladan haklar veriliyor ya, benzer bir  durumda engelli yakını için olmuş gibi oluyor sanırım.

Eskiden engelli vatandaşın sadece birinci derece yakınları kullanabiliyordu aracı, şimdi o sınır kalktı ve plakada engelli işareti bulunmayabiliyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hocam konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama hani gazi, şehit yakınlarına bazı konularda öncelik/fazladan haklar veriliyor ya, benzer bir  durumda engelli yakını için olmuş gibi oluyor sanırım.

Eskiden engelli vatandaşın sadece birinci derece yakınları kullanabiliyordu aracı, şimdi o sınır kalktı ve plakada engelli işareti bulunmayabiliyor.

yok yok anladım onu sorun yok.  Ama engelli çocuk mu? Yaşlı mı? Ortopedik mi vs. O da arada biner herhalde ona göre alınmalı. CMAX felan daha iyi olur. ya da B180.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Necat Ertan

1.4 125 hp Tsi Highline araç alındı. P.tesi günü teslim alıcaz kısmetse.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
kadir dedecan

1 audi

2 passat

3 focus

Gerisini boşverin. Garantisi bittikten sonraki bakım üçretlerinide düşünüüdüşününn

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Vey be fiyatlara bak şaka gibi iyice ÖTV'ye aşık oldum. Keşke daha da artsa. 1600cm3'e kadar %160, 2000cm3 ve yukarsı için %300 olsa mesela daha güzel olmaz mı?

Hepsi çok güzel araçlar, hele opel astra fiyatıyla çok uygun ama göründüğü kadar geniş değil. Jeep'in servisinde usta bulamazsınız. 7 en uygunu gibi ama dar gelebilir. Mondeo ile trafikte giderken her a3 sedan görüşümde küçük olması gözüme çarpıyor... Focus otomaik değil dimi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...