Arda Bülent Güzel 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Passat diyorum. Yeni kasa mondeo çıkana kadar adamlar yeni kasa Passat i çıkardılar. Ve bomba gibi olmus kullandım. Süper ötesi. Yeni mondeo bu saatten sonra yine zor. Mart nisan gibi 1.4 tsi yeni kasa Passat geliyor. Ben bile mondeo yu satıp alasim var. Ford hala 1.6 dizel otomatik yapmıyor. Kısaca mondeo yine nal toplayacak 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Binmek içinse duygusal olarak Volvo V40 derdim. Çok keyifli harika bir araç çok sevmiştim. Ama 2. el satış kolaylığı açısından mantıklı olarak passat dikkat çekiyor. Volvo V40 hayallerimin passatsa mantığımın aracı 2 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Listedekilerden passat... 2012'de arkadaşa almıştık Nissan qashqai 1.5 DCI tekna sport pack. 65 Bin civarı bir fiyatı vardı, 45 Bin'e gelmişti araç. Bildiğim kadarıyla 5 yıl süreyle satılamıyor ve bu süre içinde MTV vergi muafiyeti de var. 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Audi A3 B sınıfı, diğerleri C sınıfı, Passat D sınıfı. D sınıfı alabileceğim parayı B sınıfına vermem. İsmi ne olursa olsun. +100 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 ne kadar indirim oluyor abi fiyatda . birde rapor yüzdesi kaç ? babamdan dolayı benimde bu aralar düşündüğüm konu bu .Satış fiyatından %31 düş,yaklaşık ÖTV indirimli fiyat ona denk geliyor. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Passat bizim içinde ön plandaydı. Buradaki görüşlerde o yönde. Büyük olasılıkla passat olacak gibi görünüyor. Hoş stok sıkıntısı olmasaydı bu başlığı dahi açmamıştım ya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Cuma günü yeni passat 1.6 tdi 120 hp dsg comfortline testi yaptım vw bu sefer tam yapmış ama V40 Rdesign ise bir başka duruyor ikisinden biri derim ben. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Binmek içinse duygusal olarak Volvo V40 derdim. Çok keyifli harika bir araç çok sevmiştim. Ama 2. el satış kolaylığı açısından mantıklı olarak passat dikkat çekiyor. Volvo V40 hayallerimin passatsa mantığımın aracı C segment diye geçiyor. Veya premium c. A3.Audi A3 B sınıfı, diğerleri C sınıfı, Passat D sınıfı. D sınıfı alabileceğim parayı B sınıfına vermem. İsmi ne olursa olsun. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Cuma günü yeni passat 1.6 tdi 120 hp dsg comfortline testi yaptım vw bu sefer tam yapmış ama V40 Rdesign ise bir başka duruyor ikisinden biri derim ben. V40 Rdesign Mavi Renk ve cam tavanlı modeline 70.000 TL fiyat aldık. Dediğiniz gibi gerçekten bir başka duruyor. Araçta görsel olarak yapılabilecek hiç bir modifiye işlemi bulunmuyor. Koltukları siyah deri ve süet karışımı (hakiki). Ama sonuçta aile aracı olarak kullanılacak. V40 Cross Contry modeli daha güzel olmasa da mantıklı geldi R design modeline göre. Kesinlikle güzel arabalar ancak 2. el değeri, bakım aralığı ve servis maliyetleri bizim için soru işareti. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 V40 Rdesign Mavi Renk ve cam tavanlı modeline 70.000 TL fiyat aldık. Dediğiniz gibi gerçekten bir başka duruyor. Araçta görsel olarak yapılabilecek hiç bir modifiye işlemi bulunmuyor. Koltukları siyah deri ve süet karışımı (hakiki). Ama sonuçta aile aracı olarak kullanılacak. V40 Cross Contry modeli daha güzel olmasa da mantıklı geldi R design modeline göre. Kesinlikle güzel arabalar ancak 2. el değeri, bakım aralığı ve servis maliyetleri bizim için soru işareti. Rdesign hakikaten bir başka duruyor ve modifiye yapma biz senin adına yaptık demişler gerçekten ama süspansiyonları sert olabilir haklısınız passat aile için hakikaten cok daha uygun ve arac inanılmaz ferah ve geniş olmuş bu durumda passat bencede hem fiyat hem kullanım amacı hemde konfor olarak daha iyi bir secenek gibi gözüküyor sadece bekleme süresi var işte o kadar. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Binmek içinse duygusal olarak Volvo V40 derdim. Çok keyifli harika bir araç çok sevmiştim. Ama 2. el satış kolaylığı açısından mantıklı olarak passat dikkat çekiyor. Volvo V40 hayallerimin passatsa mantığımın aracı +1 Ben de Ahmet Bey gibi 2 seçeneğe düşürdüm. maliyetleri korkutmuyorsa ve spor görünümlü bir araç düşünülüyor ise Volvo r design.... Aile kullanımı için ve daha geniş bir araç lazımsa passat Edit: kullanım amacı ve bakım maliyeti kaygısı sonradan açıklanmış. Passat o zaman.... 7 Ocak 2015 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Listedekilerden ise benim tercihim Passat olurdu. Her güzel şey için beklemek gerek Ama liste dışında ise ben Yeni Jetta'nın Highline dizel seçeneğini ele alırdım. Alıntı: Model (*4) Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS Donanım Highline Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) 82.400 TL Net Fiyat 47.584,75 TL Ötv (%45)(%90) (*5) 21.413,14 TL KDV (%18) (*5) 12.419,62 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) 472,50 TL Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) 234,40 TL Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) 275,60 TL Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8) 82.400 TL 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 1,3 ve 7 arasinda tercih yapilmali bence... 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Listedekilerden ise benim tercihim Passat olurdu. Her güzel şey için beklemek gerek Ama liste dışında ise ben Yeni Jetta'nın Highline dizel seçeneğini ele alırdım. Alıntı: Model (*4) Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS Donanım Highline Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) 82.400 TL Net Fiyat 47.584,75 TL Ötv (%45)(%90) (*5) 21.413,14 TL KDV (%18) (*5) 12.419,62 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) 472,50 TL Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) 234,40 TL Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) 275,60 TL Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8) 82.400 TL Jetta üvey evlat gibi adeta gözümüzde. Jettada yenilendi aslında. Bakmakta fayda var Teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Anladığım kadarıyla arabayı bir başkası üzerinden alıp başkası kullanacak o yüzden aracın iyi ya da kötü olmasının bir sorunu yok engelli aracı için. Engelli binmeyecek mi? Etik mi? Caiz mi? Kullanan binecek ise onun engeline göre de düşünümeli. 7 Ocak 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Jetta üvey evlat gibi adeta gözümüzde. Jettada yenilendi aslında. Bakmakta fayda var Teşekkürler... Rica ederim,ne demek. Benim şahsi olarak tercih edeceğim, bu günlerde sıkça fiyatlarını takip ettiğim bir araç oldu. Ayrıca yakıt tüketimi de çok az diye biliyorum. Engelli binmeyecek mi? Etik mi? Caiz mi? Kullanan binecek ise onun engeline göre de düşünümeli. Sn. Mehmet Hocam, bunlar derin konular. Eğer bu konulara girersek işin içinden çıkamayız, konu kapanır Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Engelli binmeyecek mi? Etik mi? Caiz mi? Kullanan binecek ise onun engeline göre de düşünümeli. Hocam konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama hani gazi, şehit yakınlarına bazı konularda öncelik/fazladan haklar veriliyor ya, benzer bir durumda engelli yakını için olmuş gibi oluyor sanırım. Eskiden engelli vatandaşın sadece birinci derece yakınları kullanabiliyordu aracı, şimdi o sınır kalktı ve plakada engelli işareti bulunmayabiliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Hocam konu ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama hani gazi, şehit yakınlarına bazı konularda öncelik/fazladan haklar veriliyor ya, benzer bir durumda engelli yakını için olmuş gibi oluyor sanırım. Eskiden engelli vatandaşın sadece birinci derece yakınları kullanabiliyordu aracı, şimdi o sınır kalktı ve plakada engelli işareti bulunmayabiliyor. yok yok anladım onu sorun yok. Ama engelli çocuk mu? Yaşlı mı? Ortopedik mi vs. O da arada biner herhalde ona göre alınmalı. CMAX felan daha iyi olur. ya da B180. 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 1.4 125 hp Tsi Highline araç alındı. P.tesi günü teslim alıcaz kısmetse. 3 Yorum bağlantısı
kadir dedecan 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 1 audi 2 passat 3 focus Gerisini boşverin. Garantisi bittikten sonraki bakım üçretlerinide düşünüüdüşününn Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Vey be fiyatlara bak şaka gibi iyice ÖTV'ye aşık oldum. Keşke daha da artsa. 1600cm3'e kadar %160, 2000cm3 ve yukarsı için %300 olsa mesela daha güzel olmaz mı? Hepsi çok güzel araçlar, hele opel astra fiyatıyla çok uygun ama göründüğü kadar geniş değil. Jeep'in servisinde usta bulamazsınız. 7 en uygunu gibi ama dar gelebilir. Mondeo ile trafikte giderken her a3 sedan görüşümde küçük olması gözüme çarpıyor... Focus otomaik değil dimi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts