Ertuğrul Büber 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Şehir içerisinde kullanırken egzos içerisindeki filtre belli bir seviyede tıkanınca uyarı ışığı yanar.Bu ışık aracı sabit bir hızla asgari 20-25 km sürmeniz gerektiği anlamı taşır.Rejenerasyona başlanabilmesi için egzos içi sıcaklık belli bir seviyeye gelmesi gerekir.Egzos soğuk iken rejenarasyon başlamıyor.yaklaşık 25 km gidince filtre temizleniyor(temizleme için yüksek devir gerekmiyor) ve uyarı ışığı sönüyor.Artık filtre tertemiz diyebiliriz. Ben çok tıkalı diye düşündüğüm için tunap kullanarak bir temizleme işlemi yapmıştım.Bunu profosyonel bir ekip yapmıştı.Uygun bir noktadan filtre içine tunap sıvısı eklenmiş o sıvı yaklaşık 20 dk bekledikten sonra araçla uzun yola çıkmıştık ve rejenarasyon yaptırmıştık.Araç sanki yanıyor gibi arkadan siyah bir duman atıyordu.Ama bu üründen çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim.Ama en kesin çözüm dpf filtresini söktürmek(hep şehir içi kullananlar için söylüyorum)Ben kısa kısa hep şehiriçi kullandığımdan bu sorunla sık karşılaştım.Söktürüp kurtuldum. Yorum bağlantısı
Hasan Baş 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 (düzenlendi) dpf konusunda 57 sayfa konuşmuşuz. aynı şeyleri burada tekrar etmeye, özet çıkartmaya ne gerek var. Yukarıda en az 2 kez link verilmiş. Sadık Abi forumda 57 sayfa konuşulmuş ama fordun paylaştığı bir bilgi yada bir arkadaşın dpf hakkında çok uğraşarak edindiği bilgi birikimi var mı yok mu bunu bir şema yada grafik var mı bunu soruyorum ben yani mazotu aldın kısa mesafe kullandın filtre doldu dpf ikazı yaktı yüksek devirde kullan söner bunlar biliniyo zaten mesala dpf de fanın görevi ne fan açıldığında neden dpf ye yorumluyo herkes bide egzosun sıcaklığı kaç dereceye kadar çıkıyor 600 mu 500 mü bu yüzden çalışma prensibini soruyorum ben 15 Ocak 2015 tarihinde Hasan Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Baş 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Şehir içerisinde kullanırken egzos içerisindeki filtre belli bir seviyede tıkanınca uyarı ışığı yanar.Bu ışık aracı sabit bir hızla asgari 20-25 km sürmeniz gerektiği anlamı taşır.Rejenerasyona başlanabilmesi için egzos içi sıcaklık belli bir seviyeye gelmesi gerekir.Egzos soğuk iken rejenarasyon başlamıyor.yaklaşık 25 km gidince filtre temizleniyor(temizleme için yüksek devir gerekmiyor) ve uyarı ışığı sönüyor.Artık filtre tertemiz diyebiliriz. Ben çok tıkalı diye düşündüğüm için tunap kullanarak bir temizleme işlemi yapmıştım.Bunu profosyonel bir ekip yapmıştı.Uygun bir noktadan filtre içine tunap sıvısı eklenmiş o sıvı yaklaşık 20 dk bekledikten sonra araçla uzun yola çıkmıştık ve rejenarasyon yaptırmıştık.Araç sanki yanıyor gibi arkadan siyah bir duman atıyordu.Ama bu üründen çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim.Ama en kesin çözüm dpf filtresini söktürmek(hep şehir içi kullananlar için söylüyorum)Ben kısa kısa hep şehiriçi kullandığımdan bu sorunla sık karşılaştım.Söktürüp kurtuldum. şehir içinde kısa mesafede olduğu gibi uzun yoldada dolabilir dpf siz 20 25 km diyorsunuz kim 10 km 3 videste 3000 devir kullanın diyor 2013 fiestada dpf ikazı yakmıyor mesala nasıl anlayacan anlık yakıt tüketimi fazla olunca dpf diyeceksin bunu herkes kendi yorumluyo doğru bilgi kaynak yok sizin gibi yapmak lazım söküp kurtulacan Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Motor sapıtmaya, tüketim sapıtmaya başlayınca ve fan açmaya başlayınca aha dpf diyorsun. bazen diyorum içeriye lamba çekicem dpften röleyle sinyal alıp. dpf girdiğinde her seferinde bir heyecan yapıyorum noluyo bu arabaya diye. 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Motor sapıtmaya, tüketim sapıtmaya başlayınca ve fan açmaya başlayınca aha dpf diyorsun. bazen diyorum içeriye lamba çekicem dpften röleyle sinyal alıp. dpf girdiğinde her seferinde bir heyecan yapıyorum noluyo bu arabaya diye.Bende arabaya her binişimde arıza ışığı yanacakmı diye korkmaktan bıkıp söktürdüm kurtuldum.Öyle duman olayı falanda yok sayılır,sadece soğuk ve hızlı yüklenmelerde oluyor. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Birde uzun yolda dpf bir kez temizleyince kolay kolay bir daha devreye girmez.Giriyorsa yakıtda sıkıntı var demektir. Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Maşallah benim araçta sıkıntı yok 2500-3000 dd arasında vites geçişlerini yapıyorum ve uzun yolda arada bir yüksek devirde kullanıyorum.Yakıtı çoğu zaman PO ve TP den alırım şimdiye kadar 2 defa dpf devreye girdi onda da çıktım çevre yoluna yüksek devride kullandım biraz sıkıntı yok şimdilik. Yorum bağlantısı
Hasan Baş 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 dpf ye girince araç çekişten düşer mi ? düşer Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Bir süredir yazayim diyordum imkan bulamadım. DPF olayını çözdüm efendim. Bir adet Dizel yakıt katkısı kullandım. Herşey normale döndü. Birisi bana söylese inanmazdım. Yurtdışından böyle ürünler getiren bir arkadaşım verdi. Elinde fazladan varmış. Kendi arabası benzinli olunda dizel temizleyici boşa düştü bende kaptım. Markasını inanın hatırlamıyorum. İşe yaramaz diye bakmadım bile. Depoya ekledik (Depo yarım doluydu. 50 60 km öyle kullanıp sonradan fulledim. Kullanma kılavuzu dolu depo öneriyor). Farkı hemen hissetmeye başlıyorsunuz. Sabahları araç çok çabuk ısınıyor zaten. Motor daha rahat çalışıyor. 1 Depo ile yaptığım menzilim de uzadı. Kullanım şeklimi filan da değiştirmedim. Yine orta devirlerde kullandım. Depo bittikten sonra tekrar fulledim. Kullanım kılavuzu 5000 km de 1 kez kullanın dediği için tekrar temizleyici kullanmadım. Şu an yine standart OPET kullanmaya devam ediyorum. 1 depo geçti sorun görünmüyor.Ben bu ürüne para vermedim. Ama biraz araştırınca Wurth markası öne çıkıyor. DPF ile sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Bir süredir yazayim diyordum imkan bulamadım. DPF olayını çözdüm efendim. Bir adet Dizel yakıt katkısı kullandım. Herşey normale döndü. Birisi bana söylese inanmazdım. Yurtdışından böyle ürünler getiren bir arkadaşım verdi. Elinde fazladan varmış. Kendi arabası benzinli olunda dizel temizleyici boşa düştü bende kaptım. Markasını inanın hatırlamıyorum. İşe yaramaz diye bakmadım bile. Depoya ekledik (Depo yarım doluydu. 50 60 km öyle kullanıp sonradan fulledim. Kullanma kılavuzu dolu depo öneriyor). Farkı hemen hissetmeye başlıyorsunuz. Sabahları araç çok çabuk ısınıyor zaten. Motor daha rahat çalışıyor. 1 Depo ile yaptığım menzilim de uzadı. Kullanım şeklimi filan da değiştirmedim. Yine orta devirlerde kullandım. Depo bittikten sonra tekrar fulledim. Kullanım kılavuzu 5000 km de 1 kez kullanın dediği için tekrar temizleyici kullanmadım. Şu an yine standart OPET kullanmaya devam ediyorum. 1 depo geçti sorun görünmüyor. Ben bu ürüne para vermedim. Ama biraz araştırınca Wurth markası öne çıkıyor. DPF ile sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim. Kullandığınız ürün Tunap marka olabilirmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Üstadım inanın hatırlamıyorum. Yurtdışından gelip Irak'a giden bir ürün onu biliyorum. Amerikan malı yazıyordu kağıdında. Kesin işe yaramaz diye bakmadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts