Kubilay Evis 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Merhaba sayın forum üyelerimiz Geçtiğimiz günlerde Ford B-Max testini yayınlamıştım forumda... Şimdi ise çok daha farklı, bazılarımızın düşlerindeki araçlardan sadece biri olan Golf 7 GTI modelinin de, Otopark.com olarak bir test videosunu yayınladık. Sırada yine bir Ford marka araç var ancak elimize gelmeden, gelecek demek yanlış olsa da; C-Max teste gelecek Golf 7 GTI testine buradan ulaşabilirsiniz. Keyifli seyirler 2 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Yayınlanır yayınlanmaz izledim. Yine çok iyi bi test olmuş. Da o son kısımı vw yetkilileri görürse bu izleyeceğimiz son vw testi olur sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Not Found The requested URL /2015/01/10/kiralik-katil-volkswagen-golf-gti/ was not found on this server. Apache/2.4.10 (Ubuntu) Server at www.otopark.com Port 80 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Bu arkadaşları pistte bana denk gelince tanımıştım, o zaman ki yorumları ve izlenimleri hoşuma gitmişti 2 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Bu arkadaşları pistte bana denk gelince tanımıştım, o zaman ki yorumları ve izlenimleri hoşuma gitmişti Chipli Fiesta Not Found The requested URL /2015/01/10/kiralik-katil-volkswagen-golf-gti/ was not found on this server. Apache/2.4.10 (Ubuntu) Server at www.otopark.com Port 80 Sunucumuzu sonunda taşıyoruz. O sebeple siteye erişim durdu. Testi buradan izleyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 (düzenlendi) Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.Golf 6 tdi kullanıcısı olarak golf 6 gti yi Avusturya'da kiralık bir araçta kullanma şansım olmuştu onun için golf 7 gti incelemesindeki pek çok şeyi gülümseyerek izledim. Gti ;çoğu kişinin en azından benim gibi kullanmadan önce hayalinde ultra spor rahatsız kışkırtıcı bir araba düşleyenler için şaşkınlık verici olabiliyor.Güçlü bir araba lakin videoya çekmesem 0-100 üne bile inanmazdım. Belki fazla homojen olduğundan patlamıyor, çok da heyecanlandırmıyor. Kullandığım araba bir de manueldi koltukları çıkar içi o haliyle 1.6 tdi (biraz abarttım ) Hız sınırları da belli zaten heryerde radar;dizel 2000 tdi yi orada tercih ederdim. Münihe geçtik hız sınırı olmayan yerlerde biraz gazladım o kısımlar eğlenceliydi ama yakıt da işin içine girince ya R(kullanmadım tahmini, daha yüksek güç ve 4 çeker eğlencesi, yaktığına değer diye düşünüyorum) yada gtd sanki daha mantıklı gibi geliyor bana.Bu arada tabi bu arabanın fiyatı benim için çok yüksek ama Avrupada hele işin içine 2. el de girince ortalama kazanan bir işçinin alabildiği bir araba. Almanyada falan satıldığı paranın hakkını veren bir araba diye düşünüyorum. Ülkemizde vergi sistemi zaten malum ama araba fiyatlarını genel olarak düşündüğümüzde, örneğin; 1.3 linea üst donanımda 55.000 tl ise 2.0 golf gti nin fiyatına ben pek şaşırmıyorum. Düzenleme; imla... 11 Ocak 2015 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Arkadaşların anlatımları ve sürüşe dair tanımlamalarını seviyorum, hissettiklerini güzel ifade edebiliyorlar, yalnız birinin lafı biter bitmez diğeri lafa giriyor ya, bazen dinlerken başım dönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Arkadaşların anlatımları ve sürüşe dair tanımlamalarını seviyorum, hissettiklerini güzel ifade edebiliyorlar, yalnız birinin lafı biter bitmez diğeri lafa giriyor ya, bazen dinlerken başım dönüyor. O montajdaki hatadan kaynaklı... Bir sonraki montajda bunlara dikkat edilecek. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 (düzenlendi) Yoktur muhtemelen 2 tur yemiştir fiestadan Not:video nun sonuda damgayı vurmuşlar, spor araba diye sattığın araba, yüksek hızda saçmalıyorsa yaramaz, zaten diyor adamlar, bu paraya bu araba ı-ıhhhhh 11 Ocak 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Bu golf'un conta yanık sular geliyor Tırt. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 (düzenlendi) O montajdaki hatadan kaynaklı... Bir sonraki montajda bunlara dikkat edilecek. Teşekkür ederim Sen burdamıydın ya yeni farkettim. 11 Ocak 2015 tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Chipli Fiesta Sunucumuzu sonunda taşıyoruz. O sebeple siteye erişim durdu. i buradan izleyebilirsiniz. Güzel günlerdi O video'nun devamı var mı Demek bende ST olduğu zamana denk gelse idi vay haline :: 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Sonu bombaydı ondan sonra şanzıman niye arızalanıyor. :) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Sonu çok iyiymiş montajda beni de rahatsız eden şeyler oldu laflar üst üste biniyor devamlı çok keskin kesilip bindirilmiş üst üste Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 12 Ocak 2015 Yazar Paylaş 12 Ocak 2015 Sen burdamıydın ya yeni farkettim.Ben bayagidir buradayim ancak yogunlugumdan dolayi her zaman aktif olamiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts