Misafir 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere bu havalarda araç nasıl temizlenir. Yıkamacıya götürsem fitiller falan donacak biliyorum.Bu havalarda temizlik için bir yöntem varmıdır. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Ele hafif islak bir bez alip silmek abi çözüm bu benim düşüncem Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Yıka ve sil, birşey olmaz, ben çok yıkadım, hafif bir tutma olur o kadar, olay araba yıkama sonrası yatmayacak,bir kullanacaksın, yıka çek kenara yapma sakın. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Ben dokunmadım doğrusu yarın yağmur yağacakmış... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Beyefendi sana kim dedi dağ taş gez dedi nispet yapmak için. [emoji35][emoji35][emoji35] [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Cengizin dediği Yöntem diyeceğim ama Aracın kirini tahmin ediyorum. Sıcak su ve kapalı alan veya petrollerdeki fırça ile yıkat bir defaya mahsus. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Kardeş git benzin istasyonuna, dalgıç pompadan gelen kışın sıcak olan yeraltı suyuyla yıka, tertemiz olsun, sonra fitilleri bezle güzelce sil, arbaylada biraz gez tamamdır, ne çamurlar gördüm ben tavan dahil ve tavanda 2cm. kalınlıkta, yıkamak isteyince yıkanır, korkacak birşey yok Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Gri arabayı seviyorum...aylarca yıkamasan bile hala temiz... ama şunu belirteyim ...dediğiniz düşük sıcakıklarda aracı yıkamanızı tavsiye etmem.kilitler kapı içleri ,yan ayna içleri ,kapı kolları vb bir sürü yer donacak...gerek yok içini temizleyin ve havanın az daha düzelmesini bekleyin. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Ele hafif islak bir bez alip silmek abi çözüm bu benim düşüncemıslak bezle gidecek gibi degil abi.Yıka ve sil, birşey olmaz, ben çok yıkadım, hafif bir tutma olur o kadar, olay araba yıkama sonrası yatmayacak,bir kullanacaksın, yıka çek kenara yapma sakın.Birkeresinde kapıkolunu kırdm oyuzden tırsıyorum[emoji1] Ben dokunmadım doğrusu yarın yağmur yağacakmış... Beyefendi sana kim dedi dağ taş gez dedi nispet yapmak için. [emoji35][emoji35][emoji35] [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Cengizin dediği Yöntem diyeceğim ama Aracın kirini tahmin ediyorum. Sıcak su ve kapalı alan veya petrollerdeki fırça ile yıkat bir defaya mahsus. yahu ne nispeti...çok fena çamurlu buz yaptim[emoji1] [emoji1] Kardeş git benzin istasyonuna, dalgıç pompadan gelen kışın sıcak olan yeraltı suyuyla yıka, tertemiz olsun, sonra fitilleri bezle güzelce sil, arbaylada biraz gez tamamdır, ne çamurlar gördüm ben tavan dahil ve tavanda 2cm. kalınlıkta, yıkamak isteyince yıkanır, korkacak birşey yok [emoji3][emoji106] Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Ben Muş gibi yerde geçen hafta yıkadım hiçbir problem olmadı.basınçlı makine ile güzelce yıkadım,sonra iyice kuruladım.özellikle kapı fitilleri ve kapı açma kollarını iyi kurulayın sonra donmasın. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Yıkama sakın erol hocam fitilleri cayır cayır yırtarsın..Tecrübe konuşuyor...... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Yıkama sakın erol hocam fitilleri cayır cayır yırtarsın..Tecrübe konuşuyor...... Îş çıkarmayayım şefim doğru diyon.yahu görücüyede burnunun sümüğüyle çıkarmaya gönlüm razı gelmiyor erkek tarafı olarak[emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 yıkamasanız da olur. araba yıkamaya karşıyım. minimum yıkama iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 yıkamasanız da olur. araba yıkamaya karşıyım. minimum yıkama iyidir.Ortaklarımdan biri bu fikirde hareket eder ve canlı kanıtıdır bizde. Boyası daha geç renk solması yapar 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Kirli arabaya insanlar nasil biniyor hic anlamis degilim kendime bir araba alirsam deniycem 3 5 ay yikamiycam arabami Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Yıkamadan sonra fitiller için silikon sprey uygulaması yapışmaları engeller.. (tabi kurulayıp) Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bu havada aracı yıkacak zorunuza ne oldu bırak kalsın öyle Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere bu havalarda araç nasıl temizlenir. Yıkamacıya götürsem fitiller falan donacak biliyorum.Bu havalarda temizlik için bir yöntem varmıdır. Arabayı yıkat avm ye git kapalı otoparkta durabildiği kadar dursun. Hatta kapalı otoparkta yıkat varsa yıkamacı. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Kirli arabaya insanlar nasil biniyor hic anlamis degilim kendime bir araba alirsam deniycem 3 5 ay yikamiycam arabami Ben çok nadir yıkarım..3-5 ay yıkamadığım çok olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Şahsen ben olsam o havalarda hiç elletmem araca. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Arabayı yıkat avm ye git kapalı otoparkta durabildiği kadar dursun. Hatta kapalı otoparkta yıkat varsa yıkamacı. Bence de en doğrusu avm lerde ki yıkamacılar yıkasın bir saat kalsın mis olur. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Arabamı kendim yıkadığım için -5 gibi havalarda dışarı çıkmadığımdan otomatik olarak yıkanmaz Bence de bu şartlarda hiç gerek yok. Havalar biraz düzelsin o zaman coşarsın erol hocam. Yıkayayım,parlatayım diye beyaz arabayı satıp siyah aldım, yıkamadan olur mu Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Aracı 7 kasımda aldım daha hiç yıkatmadım siyah arabadan sonra açık renk araba ilaç gibi geliyor insana dünya varmış Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Ben çok nadir yıkarım..3-5 ay yıkamadığım çok olmuştur.Bende deniyecem Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 (düzenlendi) hava da güzel olunca yıkandık paklandık Senin konuya kaynak yaptığım için kusura bakma can insan 17 Ocak 2015 tarihinde Ayhan Asil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts