Selman Yalçın 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar. Aracım 2006 trend sedan benzin+lpgli 170bin kmde. Daha önceki aracım benzinli 2006 corolla idi. İki aracı kıyasladığımda focusun rahatsız edecek derecede motor sesi var. Acaba bu benim aracıma has birşeymidir yoksa genel bir sorun mu? Uzun yolda lastik gürültüsünden çok motor sesi var içeride bu yolculuk bittiğinde oh be diye rahatlıyor insan. Çok yoruyor bazen. Bir çözümü varmıdır bilgilendirirseniz memnun olurum. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Normal bir durum focuslar çok sesli çalışır benim eski aracımda öyleydi hatta bazı arkadaşlarım dizel mi bu derdi..ayrıca motor sesinin çok cıkmasının bir sebebi de focuslarda açık hava filtresi olmasıdır.Yol sesini de motor sesini de içeriye çok güzel alır sağolsun, zamanla alışırsınız Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 13 Ocak 2015 Yazar Paylaş 13 Ocak 2015 Valla toyotalara motor gürültüsü çok derlerdi 3bin devirden sonrası için ama focus 2500 devirde çok rahatsız edici bir seviyeye ulaştırıyor sesi. Kmnin sesle ne gibi bir alakası var anlamadım. Sattığım aracım 150bindeydi babamda da 2005 corolla vardı onun kide 70binde ikisi arasında ses farkı yok Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Olası durumlar Triger kayışı , V kayışı gergisi ,krank kasnağı Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 13 Ocak 2015 Yazar Paylaş 13 Ocak 2015 zannetmiyorum. Lpg kiti çıt çıt diye ses yapar Olası durumlar Triger kayışı , V kayışı gergisi ,krank kasnağı Zaten şu kış şartlartı el verse trigeri değiştircem aldığım adam 100bin civarında değiştirmiş. Oltuda yaşıyorum Erzuruma gitmek için buzların erimesini bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 (düzenlendi) Normal diye dusunuyorum.benim aracimda sesli calisiyor ama kitap gibi.banada dizel mi diye sorunlar olmustu... Bence kafaya takilacak kadar değil... Keyfini sürmeyi deneyin derim. 13 Ocak 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 (düzenlendi) Focuslarda açık hava filtresi yok, kutu içinde silindir tip filtre var. Benimki sessiz çalışıyor, bence gürültünün sebebi aracın km'sinin yüksek olmasıdır. Açık hava filtresi ile focustaki silindir tip filtre arasında ne gibi farklar var açıklayabilir misıniz? 13 Ocak 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 13 Ocak 2015 Yazar Paylaş 13 Ocak 2015 Çevreden gelen tepkilerden çok kendim rahatsız olduğum için dile getirdim ama birazda olsa ses kesilirse çok iyi olur. Yoksa keyifle kullanıyorum. Trend yerine bir üst modeli olsaydı keşke. Sis farı ve direksiyonun metal kısmı çok hoşuma gidiyor diğer donanımlarda. Gerçi sis farını aldım ama tesisat hazır olmadığı için sadece görüntü olarak duruyor. Bir iki ufak dokunuşlar yaparak daha keyifli hale getirmeyi düşünüyorum. Ayna kapağı, kapı kolları ve sis farı üzerindeki kaşı boyama Film cam yapma İç ve plaka aydınlatmalarının hepsini led yapma gibi düşüncelerim var. Birde çelik jant olsa tadından yenmez ama çok para istiyorlar. Yorum bağlantısı
Alpay Baybaş 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Hayırlı olsun focus larda yalıtım zayıf olduğundan dolayı motor sesini yüksek duyarsınız ancak hava filitresini kontrol ettirin, egzoz borusuna da baktırmanızda fayda var Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 (düzenlendi) Benim focus daki filtre silindir değil dikdörtgen silindir farklı bir şekil oluyor http://www.otosefakoy.com.tr/images_buyuk/f61/Hava-Filtre-Focus_561_2.jpg 13 Ocak 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 13 Ocak 2015 Yazar Paylaş 13 Ocak 2015 Hayırlı olsun focus larda yalıtım zayıf olduğundan dolayı motor sesini yüksek duyarsınız ancak hava filitresini kontrol ettirin, egzoz borusuna da baktırmanızda fayda var Egsozu geçenlerde fark ettim değişik ses geliyordu sanayiye götürdüm usta dedi neredeyse düşecekmiş az bi yer tutuyodu dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts