Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Merhaba 2011 dizel titanium x aracım 45,000 km ancak son 1 haftadır kulama gelen bir sesten çok rahatsızım daha önce varmıydı bilemiyorum,araç 4 aydır bende . Gazdan ayağımı çekip devir göstergesi kırmızı çıbuğun inişi esnasında zııııızz diye çok cılız bir ses çıkıyor çok kulak verip dinledim ses devir göstergesinden geliyor bununla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba varsa nasıl çözdünüz paylaşıp beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 geçen hafta havalar soğudugunda bendede olmuştu şu anda yok yada ben duymadım Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Evet aracım otomatik klimalı, ancak bu klima sesi değil devir saatinden geliyor çok net, gaza bastında devir saati yükselirken gelmiyor gazı bırakıp devir saati düşerken geliyo ses, nedendir anlamadım ama daha önce başka bir titanium vardı bende onda hiç duymamıştım bu sesi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Evet aracım otomatik klimalı, ancak bu klima sesi değil devir saatinden geliyor çok net, gaza bastında devir saati yükselirken gelmiyor gazı bırakıp devir saati düşerken geliyo ses, nedendir anlamadım ama daha önce başka bir titanium vardı bende onda hiç duymamıştım bu sesi Klimadan geliyor demedim ki zaten Ön cama doğru klimanın ısı sensörü var. Küçük bir fanı vardır. O olabilir mi? Konsoldadır çünkü o fan da. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 SANMAM BE MODERATÖR ABİ RESMEN DEVİR SAATİNİN GÖSTERGE ÇUBU İNERKEN ÇIKIYOR. ARACA BİNİYORUM ÇALIŞTIRIYORUM BİŞEY YOK, GAZA BASIYORUM YAVAŞCA DEVİR SAATİ 3,5 OLUYOR GENE YOK, BIRAKIYORUM GAZI DEVİR SAAT 1 ALTINA İNENE KADAR, Kİ YAVAŞÇA İNİYOR O ARADA ÇIKAN CİNS BİR ZZZZZ SESİ SERVİSE GÖSTERCEM KALFALARA KURCALATCAKLAR ARACI DİYE İÇİM GİDİYOR. Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sezgin, moderatöre niye baarıyon janim? 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sezgin bey, İnternette büyük harf yazmak bağırmak anlamına gelir Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 yukarıda yazdım evet göstergeden geliyor 2000 devirden 1000 devire doğru düşerken geliyor soğukta geldi başıma kendi kendine düzeliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Benim aracimda aldığından beri var gaza basıp çektiğinde ses geliyor ufak bir cızırtılı ses sanki böyle içinde bir pim kırık da ses yapıyor gibi Yorum bağlantısı
Bedri Baki 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sanırım ona benzer bir ses bende de var. Göstergenin oradan cırt cırt cırt bir ses geliyor bazen ve klima ve teybin olduğu yerden dızt dızt sesi oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sanırım ona benzer bir ses bende de var. Göstergenin oradan cırt cırt cırt bir ses geliyor bazen ve klima ve teybin olduğu yerden dızt dızt sesi oluyor.klima digital ise o klima kapakciklarindan geliyor sıkıntı yok normal o Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 aynı cızırtı bendede başladı. ama soğuklardan kaynaklanıyor. ısınınca geçiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 valla kusura bakmayın arkadaşlar büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldini şimdi öğrendim cahillimi mazur görün lütfen anladığım kadarıyla bir çok arkadaşın aracında aynı sıkıntı var çok kafama takmama gerek yok sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 peki bu ses yüzünden aracını servise götürenler varmı aramızda varsa servis ne cevap veriyor neden kaynaklanıyormuş paylaşabilirmisiniz lütfen Yorum bağlantısı
Bedri Baki 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 klima digital ise o klima kapakciklarindan geliyor sıkıntı yok normal o Evet dijital çift yönlü klima. Bana kilma kapakçıkları gibi geldi, teybin arkasında fan varmış, fandan da olabilir demişlerdi. Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 aynı ses bendede var ama bende lpgli aracımı benzinde kullandığımda gelmeye başladı. Ve ses 2000 devire geldiğinde yapıyor.nerdeyse devir saatini sökeceğim yahu. Yorum bağlantısı
Bilal Gülcan 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Evet dijital çift yönlü klima. Bana kilma kapakçıkları gibi geldi, teybin arkasında fan varmış, fandan da olabilir demişlerdi. benim aracımda Analog Klima olduğu halde yine yapmakta Yorum bağlantısı
Recommended Posts