Emre Tutak 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Abilerim bi arkadaşım arabasına 2. El jameson marka subwoofer, bass, teyp almak istiyor fikirleriniz bilgilerinizi olumlu olumsuz paylaşırsanız sevinirim ürün linkte http://www.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=195575065&io=8&rnd=2121 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Abilerim bi arkadaşım arabasına 2. El jameson marka subwoofer, bass, teyp almak istiyor fikirleriniz bilgilerinizi olumlu olumsuz paylaşırsanız sevinirim ürün linkte http://www.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=195575065&io=8&rnd=2121 İlanı göremedim. Ancak şu kadarını söyleyeyim, ucuz marka ile yapılacak tesisat ikinci masrafı gerektirir, daha pahalıya gelir. Daha küçük çapta ama markası bilinir modellerle tesisat kurmaya çalışın. Mediamarkt'ın internet sitesine bakın. Çok uygun amfiler mevcut. Bazı mağazalar dekor değiştirdiği için teşhirde duran malzemeler uygun fiyatlı satılıyor. Araç amfisi teşhirde dursa dahi bir problem olmaz kurcalanmadığı için. Hoparlörler zaten markalı orta kalite malzeme ile en fazla 100-200 farkeder. Ana ünite en önemli etken, alpine(sahte alpin olmasın ama)jvc, clarion, kenwood, pioneer, sony gibi modeller tercih edin. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Jbl 30 cm lik bass + alpine mid tiz takımı + pioneer teyp var bunları 2005 yılından beri kullanıyorum. Birtek jameson anfim vardi bozuldu onun yerine jbl power serisi anfi aldım. onun haricinde hiçbir masrafım olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Emre Tutak 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 doğru söylüyorsun evren abi teşekkür ederim yorum için Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Forwell 5 kanal amfiler var ekonomik ve kullanışlı.Kullanıcılardan da çok şikayet duymadım, düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Forwel 5 kanal amfiyi 2-3 sene kadar önce bi dükkanda incelemiştim.W olarak rms güçleri komik derecede düşüktü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts