Ferhat Bulut 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 34 de güzel plakaymis şimdi farkettimde [emoji600] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 34 de güzel plakaymis şimdi farkettimde [emoji600] Hayırdır, birden bire sevmeye başladın Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Mehmet abi gözümü korkuttunuz[emoji3] hem farkimiz olsun caddelerde Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Yeni başlık açmayalım buradan devam edelim dedim. Elazığ'dan aldığım aracın plakasını değiştireceğim. Notere 200 küsur lira ödedim. Ayrıca beni ne kadar bir maliyet bekliyor? Bir de bulunduğum ilçede sadece tek harf plaka veriliyor, 48 E .... Şu anda sanıyorum 6 bin ya da 7 binlerdeler. Ben sonunun 8689 ya da 8986 olmasını istiyorum. Acaba rica etsem bu talebim yerine getirilir mi? Yoksa daha o sayılara var diyerekten direkt red mi edilir. Burada tanıdığı olup da güzel sayılar alanlar duydum. Fakat listenin altlarından plaka alanı hiç duymadım. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Yeni başlık açmayalım buradan devam edelim dedim. Elazığ'dan aldığım aracın plakasını değiştireceğim. Notere 200 küsur lira ödedim. Ayrıca beni ne kadar bir maliyet bekliyor? Bir de bulunduğum ilçede sadece tek harf plaka veriliyor, 48 E .... Şu anda sanıyorum 6 bin ya da 7 binlerdeler. Ben sonunun 8689 ya da 8986 olmasını istiyorum. Acaba rica etsem bu talebim yerine getirilir mi? Yoksa daha o sayılara var diyerekten direkt red mi edilir. Burada tanıdığı olup da güzel sayılar alanlar duydum. Fakat listenin altlarından plaka alanı hiç duymadım. Sadece plaka basılırken ücret alırlar herhalde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Yeni başlık açmayalım buradan devam edelim dedim. Elazığ'dan aldığım aracın plakasını değiştireceğim. Notere 200 küsur lira ödedim. Ayrıca beni ne kadar bir maliyet bekliyor? Bir de bulunduğum ilçede sadece tek harf plaka veriliyor, 48 E .... Şu anda sanıyorum 6 bin ya da 7 binlerdeler. Ben sonunun 8689 ya da 8986 olmasını istiyorum. Acaba rica etsem bu talebim yerine getirilir mi? Yoksa daha o sayılara var diyerekten direkt red mi edilir. Burada tanıdığı olup da güzel sayılar alanlar duydum. Fakat listenin altlarından plaka alanı hiç duymadım. Sadece dosya hazırlatırken ve plaka basılırken ücret ödeyeceksin.. 50 lira civarında masrafın olacak... İstediğin plakayı alabilmen bence zor.. 1600-1700 kişiyi beklemelisin.. Bu arada plaka değiştirme süresi olan 1 ay süren geçebilir.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Sadece dosya hazırlatırken ve plaka basılırken ücret ödeyeceksin.. 50 lira civarında masrafın olacak... İstediğin plakayı alabilmen bence zor.. 1600-1700 kişiyi beklemelisin.. Bu arada plaka değiştirme süresi olan 1 ay süren geçebilir.. Aynen bu şekilde. Sırası gelmeyen plakayı veremiyorlar. Eskilerden iptal olup da düzgün olan bir tane seçtim. Plaka ücreti 25 lira, üstüne bir 30 lira da boya parası, masraf adı altında aldı şoförler odası. App olmayan plaka da toplamda 40 lira. Yani masraf 15tl.Başka da masraf çıkmadı şükür. 1 Yorum bağlantısı
Murat Özarık 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 iyi günler Aracım 06 plakalı. Aracı aldığımda plakayı değiştirmedim.Şimdi 03 yapabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 iyi günler Aracım 06 plakalı. Aracı aldığımda plakayı değiştirmedim.Şimdi 03 yapabilir miyim ? Ne zaman aldığınıza göre değişir.. Yapamayabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 haziran 2015 de aldım. Değiştiremezsiniz Murat Bey.. Bir başkasına satıp, plaka değişikliği şartıyla tekrar satın almanız gerekir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts