Mehmet Kaya 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 hakan abi sen yanlış meslek seçmişsin lpg ci olsa bu kadar cvp veremezdi konuları değiştirmeyi iyi biliyorsun olay nerden nereye geldi ben diyorum filtrenin alınışı 3 lira sen diyorsun işçilik 57 lira neyse anlayan anlamıştır kusura bakma ben sana laf yetiştiremem iyi geceler. Siz anlamadınız Hakan bu işin içinde zaten. Hondanı Yedek Parça Bölümünde [emoji4] aynı zamanda brc de takıyorlar [emoji6] Yorum bağlantısı
Rahmi topal 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Bu hafta başı lpg ayarı yaptırmak icin servise gittim filtreyi değiştirdiler sonra ayar yapamadılar regülatör arızalı dediler fiat 300 tl çekti ler siz iyimisiniz dedim hemen telefondan nete girdim gitti gidiyordan 100 tl ya hemde 1 tane filitre hediyesi ile adam başladı kıvırmaya bunlar orjinal değil diye hemen siparişi verdim geldi aynı ustaya taktırdım tabiki tik yok allah ficdanli merhametlisine denk getirsin para kazanmak bu kadar kolaymı 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 yılda bir defa değil mi bu bakım? O zaman çok değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 yılda bir defa değil mi bu bakım? O zaman çok değil.20 bin km de Yorum bağlantısı
Kenan Emlik 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 Bu hafta başı lpg ayarı yaptırmak icin servise gittim filtreyi değiştirdiler sonra ayar yapamadılar regülatör arızalı dediler fiat 300 tl çekti ler siz iyimisiniz dedim hemen telefondan nete girdim gitti gidiyordan 100 tl ya hemde 1 tane filitre hediyesi ile adam başladı kıvırmaya bunlar orjinal değil diye hemen siparişi verdim geldi aynı ustaya taktırdım tabiki tik yok allah ficdanli merhametlisine denk getirsin para kazanmak bu kadar kolaymı Rahmi bey bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama hakan abiye laf anlatmak zor Yorum bağlantısı
Rahmi topal 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 kenan kardeş kimin ne dediği beni pek ilgilendirmiyor ama 100 tl satanda kazanıyor sen 300 tl diyorsun bu ne insanlık ne vicdan bu direk fırsatçılık asgari ücretle çalışan bir insan 10 gün çalışıyor o paraya Yorum bağlantısı
Recommended Posts