İçeriğe Yönlendir

Necvox9804 Soket Lazım

ismail kara

Recommended Posts

ismail kara

on5JtUx.jpg

tBbGak.jpg

cümleten merhaba auris aracima çıkma navigasyon aldim yanliz cihazin soketleri yok soket bulmam lazim anlayan bilen varmi ne yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Abi ürünü satan 3-4 tane satıcı ya mesaj attım...Eğer ellerinde varsa sana iletirim...Biraz zor olacak temin etmek...Çok yaygın bir marka değil çünkü...

Yorum bağlantısı
ismail kara

Abi ürünü satan 3-4 tane satıcı ya mesaj attım...Eğer ellerinde varsa sana iletirim...Biraz zor olacak temin etmek...Çok yaygın bir marka değil çünkü...

çok sagolasin. insallah bulabilirim. gg dan aldim üç günüm var soketi bulamazsam iade edeceğim. .. internette eski cihazin soketi uyar yaziyor. ama usta acti bakti uymaz dedi geri takti esku cd çalari..
Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ
Çağlar Bayur

işiniz bayağı zor. piyasda yaşadığımız olaylardan özelikle soketsiz ürün 2.elde şahsen almam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Necvox u esse group getiriyor iletişim adreslerini telefonlarını bulabilirsiniz sorun bence.

Yorum bağlantısı
ismail kara
Yarın birde esse grub a bakayım masrafli olacaksa dedigin gibi iade edip başka bakmak lazım. .

işiniz bayağı zor. piyasda yaşadığımız olaylardan özelikle soketsiz ürün 2.elde şahsen almam.

soketlerinin olmadığını bilmiyordum ki abi:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

soketin remini ekleyebilirmisin? nasıl bir şeymiş. focus için elimde bir soket mevcut, necvox için değil ama resimdekini ona benzettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ismail kara

n5JtUx.jpg

soketin remini ekleyebilirmisin? nasıl bir şeymiş. focus için elimde bir soket mevcut, necvox için değil ama resimdekini ona benzettim.

abi soketin resmi yok ama ilk resimde teybin arkasinda girislerin goruntusu mevcut.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Abi bi satıcı da buldum ama 110 TL istiyor :( Pazarlık yapıyorum bakalım ne kadar indirebilirim fiyatını :)

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Bence fırsat varken iade edin, arkadaşımın Skoda'sında Necvox takılıydı aldığında. Menüsü, ses kalitesi, hızı kesinlikle tatmin edici değil. Söküp orijinal radyosuna geçti, rahat etti.

Yorum bağlantısı
ismail kara

Arkadaşlar çok teşekkür ederim soketi bugün aldım cihazı da taktırdım. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...