İçeriğe Yönlendir

2014 Bmw 520I F10. Yine Beyaz :( (Allahım Beni Mi Sınıyorsun?)

Övgü Gürşen

Recommended Posts

Mehmet Küçük

Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kaza bela vermesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir
(düzenlendi)

Güzel araç,hayırlı olsun :nazar:

tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

BMW Ötesi yok :) hayırlı uğurlu olsun abi güzel günlerde kullan :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah,hayırlı olsun.

:nazar:

Zalımın xdrive olanına bitiyorum

530 gt diyorum abi :))

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güle güle kullanın.

Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Öyle bir anlatmışsın ki, Allah kurtarsın kardeşim diyesim geldi  :p

Güle güle sağlıcakla kullan, kazasız belasız  :nazar:

sefacım sağol, daha güzeli senin olsun. çok yazmışım haklısın, sonradan farkettim  :rolleyes: 

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. çok sahip olmak istediğim ama bir türlü ulaşamayacağım bir araç. belki on sene sonra on yaşında sahip olurum

serdar hocam daha güzeli senin olsun inşallah. hiç öyle düşünme. vergi sistemi düzelse herkes çok daha iyilerine biner aslında. Allah ailemizi, işimizi, sağlığımızı bozmasın.

abi hayırlı olsun bmw nin en sevdiğim model ve rengi :)

Allah razı olsun mustafa. meslektaş sayılırız bak. bir gün sen de istediğine, daha güzeline binersin. yaz bir kenara.

:nazar:

Zalımın xdrive olanına bitiyorum

almaya gittiğimiz arkadaşımda var 525d x drive ve m paket. dizel sesinden şikayetçi :yildizlar: bir de değer kaybından. şaka bir yana hakikaten çok iyi tutuyor onlar.

inşallah senin ondan olur servet.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Benim taunus u 500 tl dersek kaçtane alıyor benim taunus dan.... :D    Hayırlı olsun ... :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Önden çekişli modeller üretmeye başlamışlar. Brezilya futbol takımının defans oynaması gibi bir şey.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Benim taunus u 500 tl dersek kaçtane alıyor benim taunus dan.... :D    Hayırlı olsun ... :nazar:

teşekkür ederim. şahin hadi hadi coupe araba 500 lira olmaz. sen coupe'yle gezerken hiç aynısına rastladın mı? daha dün ışıklarda biri siyah üç tane yanyana geldik, ayrıcalığı yok.

Önden çekişli modeller üretmeye başlamışlar. Brezilya futbol takımının defans oynaması gibi bir şey.

çok güzel benzetme. üst sınıflara gelmez çok uzun bir süre ama evet bayanlara özel bir modelde başladılar. gelecek nesil 1 serisi de öyle olacakmış. bu yıl 3 silindirli 1.5 litreler de geliyor.

ben arkadan itişin bu kadar zevkli olduğunu bilmezdim. 3 serisiyle tanımıştım.

Kazasız belasız..

M direksiyon iyi denk gelmiş..

Allah razı olsun hüseyin. M direksiyon çok güzel valla. o tepsi gibi direksiyonun yerine ilaç valla. ama kulakçıkları yok.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Allah razı olsun hüseyin. M direksiyon çok güzel valla. o tepsi gibi direksiyonun yerine ilaç valla. ama kulakçıkları yok.

Pek kullanılmıyor zaten..

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Hayırlı olsun abi, kazasız belasız inşallah.

fiyat ne civarda?

Kimse cesaret edememiş sormaya :)

Ben de merak ettim.

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hayırlı olsun abi, kazasız belasız inşallah.

Kimse cesaret edememiş sormaya :)

Ben de merak ettim.

170-180 gibi diyeceğim ama..

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Bir de kaç donanım seviyesi var bu araçlarda? web sitesine baktım kaç sefer birşey anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

dediğiniz gibi bmw'nin donanımı çok karışık; erdem'in de dediği gibi. bir çok özellik opsiyon listesinde. borusan bunların bazılarını paket haline getirip satabiliyor. böylece tek tek almaya göre maliyet azalıyor. araç modeline göre bir kaç paket oluşuyor. ayrıca istedikleriniz varsa yine ekleyebiliyorsunuz ancak o zaman hem indirim kalkıyor hem de araç sipariş olacağından çok bekliyorsunuz. bu süre 2 ay gibi bir şey. diğer taraftan tümüyle istediğiniz gibi bir araç bulmanız da mümkün olmayabiliyor. mesela ben başta kumaş döşemeli ama premium paket bir araç seçtim. sonra beyaz olduğu vazgeçtim ve gri bir m paket, premium ve comfort paket araç beğendim. sonra m paket dıştan fazla iddialı olur işim için dedim, gri rengi de beğenmedim ve ondan da vazgeçtim. fakat bu sefer vakumlu kapı ve kumaş döşemeli bir premium da bulamadım. bulduklarım siyah filandı. yaklaşık 200 aracın yer aldığı listeyi tek tek gezerken bu kombinasyon denk geldi. olmazsa olmazım hayalet gösterge idi zaten. ama m direksiyon da bulunca atladım resmen. bu fiyata bu kombinasyon çok değerli aslında çünkü oldukça da ucuz. fiyat antlaşma yaptığım sırada 68bin euro karşılığı 175bin lira civarıydı. şu an sanıyorum 5-10 bin lira daha düşmüştür.

ondan da bahsedeyim. ben bu arabayı almadım, kiraladım. önceki bmw'min bana maliyet kaybı çok yüksek oldu. aldıktan sonra satana kadar ödediklerimden geri dönmeyen miktar yaklaşık 50 bin lira. 1.5 yıl için çok yüksek. bundan böyle bu sınıflarda bir araca binecek ve sıkça değiştireceksem kiralamak daha karlı oluyor şirketimle iş antlaşmam gereği. özellikle de boyutu ne olursa olsun bir kaza sonrası bu tip araçlarda yaşanan değer kaybı riski çok yüksek. beğenme konusu hariç, daha üst modele daha ucuza biniyorum aslında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Maşallah diğer aracınızda ki tespitlerinizde baya bilgi sağlamıştı, keza buda aynı şekilde iyi bir gözlemcisiniz.

Allah kaza bela göstermesin..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...