Can Kalkandelen 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Merhabalar abilerim,kardeşlerim. Yeni bir iş kurmak için sizden de bilgi almak ve fikir almak istiyorum. Konuya gelirsem (DryCarCare) diye bir sistem (Susuz araç temizliği) bu sistem ile aracı özel solisyonlarla su kullanmadan temizleniyor.Sistem 3. yıkamadan sonra araç pasta cila görünümüne geliyor , ufak çizikler kapanıyor ve camlara belirli bir süre su kayma özelliği kazandırıyor.Fiyatı da iç dış 18 TL maximum yıkama süresi de 45 dakika (2kişi ile) . Olay bu şekilde içinizde anlayan, yaptırmış olan veya bilgisi olanlardan destek bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 daha detaylı bilgiler var mı acaba? nasıl oluyorda üç yıkama sonrasında boya düzeliyor. hadi boya için temizleyicide dolgu maddesi vs. boyayı dolduruyor diyelim. ama döşeme için nasıl olacak? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Bu işlerle hobi olarak ilgilenirim, şu an türkiyedeki susuz araç temizleme konsepti aracın boyasını çizmekten başka bir işe yaramıyor. Buharlı temizlik cihazı için yıkama ruhsatı gerekmiyor, normal yıkamacıdan kolay açılıyor ancak buharla yumuşatılan kirler bezle silinirken(sıvanırken daha uygun tabir aslında)boyayı mahvediyor. Bedava yıkayalım deseler yaptırmayacağım bir uygulama. İç kısımda buharlı temizlik güzel sonuç veriyor ancak boyada sadece buharla bezle olacak iş değil. Yatırım yapacaksan işin detayına inip daha uygun bir konsepte yönelmeni tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Susuz yıkama.. 1 defa başkasının aracını yıkattırdım(!) Metalik siyah. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Merhabalar abilerim,kardeşlerim. Yeni bir iş kurmak için sizden de bilgi almak ve fikir almak istiyorum. Konuya gelirsem (DryCarCare) diye bir sistem (Susuz araç temizliği) bu sistem ile aracı özel solisyonlarla su kullanmadan temizleniyor.Sistem 3. yıkamadan sonra araç pasta cila görünümüne geliyor , ufak çizikler kapanıyor ve camlara belirli bir süre su kayma özelliği kazandırıyor.Fiyatı da iç dış 18 TL maximum yıkama süresi de 45 dakika (2kişi ile) . Olay bu şekilde içinizde anlayan, yaptırmış olan veya bilgisi olanlardan destek bekliyorum. Teşekkürler. Eğer buharla yıkamadan bahsediyorsan bu işi Antalya'da ilk yapan arkadaş kapattı dükkanı gitti 4 kollu bir makina vardı onda onunla yapıyordu 1 -2 kez gitmiştim. Dış bölgede cok verimini göremedim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Kostik bazlı kimyasalların tek başına çıkaramadığı kuş pisliğini buhar nasıl çıkaracak? Aracı çizmekten başka bir şey değil. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Kostik bazlı kimyasalların tek başına çıkaramadığı kuş pisliğini buhar nasıl çıkaracak? Aracı çizmekten başka bir şey değil.Kostik ne la? Yeni bi terim mi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Kostik ne la? Yeni bi terim mi http://www.kostik.info.tr/kostik.html Temizleyici aşındırıcı gibi düşün. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Vay anasini, ben kozmetik kelimesini eksik yazdin diye ezecektim seni ama simdi bu kapak bana 1 sene gider 4 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Bende linea varken yaptırdım susuz temizleme .100% kimyasal madde ile yapılıyor.aracın dışı şu ile temas etmediği için sadece bez ve spray dolayısıyla kirler alınırken silinirken çizikler oluşuyor. 15 tl vermiştim ama bir daha bedava deseler yaptırmam. içinde paspaslarida iğrenç kimyasal kokusu vardı. İs yerinde yaptıran bir daha yaptirmadi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Çevre bakanlığı zorla yaptırıncaya kadar yapılmasına gerek yok. Oto yıkamacı açacaksanız işin içinde zaman geçirmiş ve kendiniz de bizzat yıkıyor arada en azından çizme giyiyor olmanız lazım. Yoksa tanıdıklarım hep işi bozdular. Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 20 Ocak 2015 Yazar Paylaş 20 Ocak 2015 Buharlı oto yıkama değil bu daha farklı şöyle anlatayım açıklamalarını : Solüsyonların Özellikleri Susuz araç temizliği sisteminde aracın her bir farklı noktasına farklı ürünler kullanılarak temizlik hizmeti sunulmaktadır. Bu sistem sayesinde standart iç dış araç temizliği hizmetinin yanı sıra oto kuaför ve boya koruma uygulamaları da gerçekleştirilebilinmektedir. Kullanılan ürünler bitki köklerinden elde edilen özel karışımlar olduklarından araçlara, doğaya ve insan sağlığına zarar vermemektedir. Aracınızı Korur, Çizilmesini Engeller Su, köpük, sünger ve fırça ile yapılan basınçlı klasik oto yıkama uygulamalarında kullanılan materyallerin yüzeyde yaratmış olduğu sürtünme ile oluşan kılcal çizikler, Susuz araç temizliği solüsyonlarının formülünde bulundurduğu doğal kayganlaştırıcılar, sülfattan ve polimerler sayesinde tamamen engellenmekte, klasik oto yıkama sistemlerinin aksine aracın boyasını tamamen çizilmelere ve korozyonlaşmalara karşı korumaktadır.Kullanılan bitkisel solüsyonlar sıkıldığı yüzey ile toz, çamur ve benzeri kirlerin arasına girerek yüzeyden kirlerin tamamen ayrılmasını sağlayarak koruyucu bir tabaka oluşturmaktadır. Solüsyonlar yüzeye uygulandığı andan itibaren artık yüzeyde bulunan kirler aracın boyasının üzerinde değil uygulanan solüsyonun üzerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda bu sistem için özel olarak üretilen microfiber bezlerde ipeksi bir dokuya sahip olduğundan solüsyonun üzerinden kalan kirler kolay bir şekilde normal bir beze göre 10 kat daha emici bir yapıya sahip olan microfiber bezler ile temizlenmektedir. Kullanılan solüsyonların bu koruyu etkisi sayesinde araçlar ne kadar kirli ne kadar çamurlu olursa olsun çizilmelere karşı %100 etkili bir şekilde güvenle temizlenmektedir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 makinasını alıp gezici van yapacaktık o zamanlar gerçek maliyeti hesaplayıncca vazgeçtik. gerçek malzeme ve doğru bez sıralamsı ile iş yapıyor ancak bu rakmalara innice piyasa yan sanayi kimyasallar ve temiz olmayan bezler kullanılırsa kötü oluyor. bir süre sonra boyada matlık kaçınılmaz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Buharlı oto yıkama değil bu daha farklı şöyle anlatayım açıklamalarını : Süslü cümleler sonucu degistirmiyor Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 Yani kimse iyi bakmıyor Fikir almak istedik sizden çünkü güzel anlattılar yapanlar da memnun ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur ne olur bilmiyorum o yüzden size sormak istedim. Google ye globowax yazdığınızda çıkıyor oradan da bakabilirsiniz ben sadece bayilik alıp yapmak istedim ama biraz daha araştırmalarım devam edecek sanırım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 (düzenlendi) Hyundaiclubtrde de konuşuldu dilersen bir göz at http://www.hyundaiclubtr.com/38322-globowax-oto-yikama-2.html Benim de hayalim butik bir detay merkezi açmak 21 Ocak 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Hyundaiclubtrde de konuşuldu dilersen bir göz at http://www.hyundaiclubtr.com/38322-globowax-oto-yikama-2.html Benim de hayalim butik bir detay merkezi açmak Bende süper mod. olmak istiyorum.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Bende süper mod. olmak istiyorum.. Benim gönlümde en süper mod sensin Kerem cim Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Benim gönlümde en süper mod sensin Kerem cim Şımardım şimdi bak.. O senin kendi süperliğin.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Kuru şampuan çıkmış. Suya gerek kalmadan 2 dk'da saçları temizliyor. Bugün eğitimindeydik Saçları çizer mi ki? Benimkini çizmez. Bende süper mod. olmak istiyorum.. Ben de ultramegamod olmak istiyom, o n'olcak? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 ... Ben de ultramegamod olmak istiyom, o n'olcak? Başvurunuz alınmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Başvurunuz alınmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla, Başvurum yetmezse kafa da atarım, ona göre. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Başvurum yetmezse kafa da atarım, ona göre. Abi saçın bozulmasın Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Abi saçın bozulmasın Bozulmaz b'oolum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts