İçeriğe Yönlendir

Yeni Nesil Araç Temizliği ?

Can Kalkandelen

Recommended Posts

Can Kalkandelen

Merhabalar abilerim,kardeşlerim.

Yeni bir iş kurmak için sizden de bilgi almak ve fikir almak istiyorum. Konuya gelirsem (DryCarCare) diye bir sistem (Susuz araç temizliği) bu sistem ile aracı özel solisyonlarla su kullanmadan temizleniyor.Sistem 3. yıkamadan sonra araç pasta cila görünümüne geliyor , ufak çizikler kapanıyor ve camlara belirli bir süre su kayma özelliği kazandırıyor.Fiyatı da iç dış 18 TL maximum yıkama süresi de 45 dakika (2kişi ile) . Olay bu şekilde içinizde anlayan, yaptırmış olan veya bilgisi olanlardan destek bekliyorum. Teşekkürler.

n5ygoM.jpg

dWM2ED.jpg

RbGVR7.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

daha detaylı bilgiler var mı acaba? nasıl oluyorda üç yıkama sonrasında boya düzeliyor. hadi boya için temizleyicide dolgu maddesi vs. boyayı dolduruyor diyelim. ama döşeme için nasıl olacak?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu işlerle hobi olarak ilgilenirim, şu an türkiyedeki susuz araç temizleme konsepti aracın boyasını çizmekten başka bir işe yaramıyor. Buharlı temizlik cihazı için yıkama ruhsatı gerekmiyor, normal yıkamacıdan kolay açılıyor ancak buharla yumuşatılan kirler bezle silinirken(sıvanırken daha uygun tabir aslında)boyayı mahvediyor. Bedava yıkayalım deseler yaptırmayacağım bir uygulama. İç kısımda buharlı temizlik güzel sonuç veriyor ancak boyada sadece buharla bezle olacak iş değil. Yatırım yapacaksan işin detayına inip daha uygun bir konsepte yönelmeni tavsiye ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Merhabalar abilerim,kardeşlerim.

Yeni bir iş kurmak için sizden de bilgi almak ve fikir almak istiyorum. Konuya gelirsem (DryCarCare) diye bir sistem (Susuz araç temizliği) bu sistem ile aracı özel solisyonlarla su kullanmadan temizleniyor.Sistem 3. yıkamadan sonra araç pasta cila görünümüne geliyor , ufak çizikler kapanıyor ve camlara belirli bir süre su kayma özelliği kazandırıyor.Fiyatı da iç dış 18 TL maximum yıkama süresi de 45 dakika (2kişi ile) . Olay bu şekilde içinizde anlayan, yaptırmış olan veya bilgisi olanlardan destek bekliyorum. Teşekkürler.

Eğer buharla yıkamadan bahsediyorsan bu işi Antalya'da ilk yapan arkadaş kapattı dükkanı gitti 4 kollu bir makina vardı onda onunla yapıyordu 1 -2 kez gitmiştim. Dış bölgede cok verimini göremedim.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kostik bazlı kimyasalların tek başına çıkaramadığı kuş pisliğini buhar nasıl çıkaracak? Aracı çizmekten başka bir şey değil.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kostik bazlı kimyasalların tek başına çıkaramadığı kuş pisliğini buhar nasıl çıkaracak? Aracı çizmekten başka bir şey değil.

Kostik ne la? Yeni bi terim mi :crazy:
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vay anasini, ben kozmetik kelimesini eksik yazdin diye ezecektim seni ama simdi bu kapak bana 1 sene gider :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Bende linea varken yaptırdım susuz temizleme .100% kimyasal madde ile yapılıyor.aracın dışı şu ile temas etmediği için sadece bez ve spray dolayısıyla kirler alınırken silinirken çizikler oluşuyor.

15 tl vermiştim ama bir daha bedava deseler yaptırmam.

içinde paspaslarida iğrenç kimyasal kokusu vardı.

İs yerinde yaptıran bir daha yaptirmadi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Çevre bakanlığı zorla yaptırıncaya kadar yapılmasına gerek yok. Oto yıkamacı açacaksanız işin içinde zaman geçirmiş ve kendiniz de bizzat yıkıyor arada en azından çizme giyiyor olmanız lazım. Yoksa tanıdıklarım hep işi bozdular.

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

Buharlı oto yıkama değil bu daha farklı şöyle anlatayım açıklamalarını :

Solüsyonların Özellikleri

Susuz araç temizliği sisteminde aracın her bir farklı noktasına farklı ürünler kullanılarak temizlik hizmeti sunulmaktadır. Bu sistem sayesinde standart iç dış araç temizliği hizmetinin yanı sıra oto kuaför ve boya koruma uygulamaları da gerçekleştirilebilinmektedir. Kullanılan ürünler bitki köklerinden elde edilen özel karışımlar olduklarından araçlara, doğaya ve insan sağlığına zarar vermemektedir.

Aracınızı Korur, Çizilmesini Engeller

Su, köpük, sünger ve fırça ile yapılan basınçlı klasik oto yıkama uygulamalarında kullanılan materyallerin yüzeyde yaratmış olduğu sürtünme ile oluşan kılcal çizikler, Susuz araç temizliği solüsyonlarının formülünde bulundurduğu doğal kayganlaştırıcılar, sülfattan ve polimerler sayesinde tamamen engellenmekte, klasik oto yıkama sistemlerinin aksine aracın boyasını tamamen çizilmelere ve korozyonlaşmalara karşı korumaktadır.
Kullanılan bitkisel solüsyonlar sıkıldığı yüzey ile toz, çamur ve benzeri kirlerin arasına girerek yüzeyden kirlerin tamamen ayrılmasını sağlayarak koruyucu bir tabaka oluşturmaktadır.  Solüsyonlar yüzeye uygulandığı andan itibaren artık yüzeyde bulunan kirler aracın boyasının üzerinde değil uygulanan solüsyonun üzerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda bu sistem için özel olarak üretilen microfiber bezlerde ipeksi bir dokuya sahip olduğundan solüsyonun üzerinden kalan kirler kolay bir şekilde normal bir beze göre 10 kat daha emici bir yapıya sahip olan microfiber bezler ile temizlenmektedir. Kullanılan solüsyonların bu koruyu etkisi sayesinde araçlar ne kadar kirli ne kadar çamurlu olursa olsun çizilmelere karşı %100 etkili bir şekilde güvenle temizlenmektedir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

makinasını alıp gezici van yapacaktık o zamanlar gerçek maliyeti hesaplayıncca vazgeçtik. gerçek malzeme ve doğru bez sıralamsı ile iş yapıyor ancak bu rakmalara innice piyasa yan sanayi kimyasallar ve temiz olmayan bezler kullanılırsa kötü oluyor. bir süre sonra boyada matlık kaçınılmaz

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Buharlı oto yıkama değil bu daha farklı şöyle anlatayım açıklamalarını :

Süslü cümleler sonucu degistirmiyor ;)

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

Yani kimse iyi bakmıyor  :i-ih: Fikir almak istedik sizden çünkü güzel anlattılar yapanlar da memnun ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur ne olur bilmiyorum o yüzden size sormak istedim. Google ye globowax yazdığınızda çıkıyor oradan da bakabilirsiniz ben sadece bayilik alıp yapmak istedim ama biraz daha araştırmalarım devam edecek sanırım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bende süper mod. olmak istiyorum..  :blush:

Benim gönlümde en süper mod sensin Kerem cim :good1::flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

6WhjUwS.gif

Benim gönlümde en süper mod sensin Kerem cim :good1::flowers:

:biggrin: Şımardım şimdi bak..  :fiuw:  :blush: O senin kendi süperliğin..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kuru şampuan çıkmış. Suya gerek kalmadan 2 dk'da saçları temizliyor. Bugün eğitimindeydik :p

Saçları çizer mi ki? :D

Benimkini çizmez. :crazy:

Bende süper mod. olmak istiyorum..  :blush:

Ben de ultramegamod olmak istiyom, o n'olcak? :p

Yorum bağlantısı
Misafir

...

Ben de ultramegamod olmak istiyom, o n'olcak? :p

Başvurunuz alınmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Başvurunuz alınmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Başvurum yetmezse kafa da atarım, ona göre. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Başvurum yetmezse kafa da atarım, ona göre. :spiteful:

Abi saçın bozulmasın :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...