İçeriğe Yönlendir

Bizim Garaj:opel İnsignia 1.6 Turbo 180Hp Edition Elegance Test (2009)

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Bu hafta D segmentine yükseldik. Ama malesef sesin bu şekilde çıkması yaklaşık olarak incelemenin 10 dakikasını götürdü. 
Plakalıkların da büyük olduğunu biliyoruz. Ama düzeltildi. Bunlar harici eleştrilerinizi bekliyorz her zaman ki gibi. :)
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Misafir

Elinize sağlik Mertcim. Bir onceki incelemenizde aksaklik ve oneri olarak tavsiyede bulundugum tum hususlara dikkat etmissiniz:)

Dış mekan icin sectiginiz ağaci tescilleyin:) Guzel bir kompozisyon olusturuyor.

Ses olayi emeginize yazik ediyor. Aslinda cep telefonu ile mi yapsaniz kayd?. Telefonlarin video cekimi ve ses kalitesi daha iyi olabilir.

Onerilere geleyim; Arada sofor olarak degisin ya da aracta birinizin kaldigi cekimler de olsun.

Bahsettiginiz obje ile ilgili goruntuler montaj esnasinda hemen devreye girebilir. Yani klima tusundan bahsederken pilot kamera goruntusu yerine klimaya odaklanmis sabit ya da hareketli goruntu ekranda olabilir. Siz Daha cok anlatip sonra fotograflari ekleme yolunu secmissiniz.

Selef modele atifta bulunmaniz cok iyi olmus.

Incelediginiz modelin tum motor gamlarini inceleme esnasinda belirtirken ekrandan yazi ile gecebilirsiniz, zenginlik yaratir. Standart ve ek opsiyonlari videonun basinda aracin dis goruntuleri uzerinde verebilirsiniz yine.

Bir de Mert bu incelemelerde sınırlı ve kapali bir gruba hitap etmediginiz icin, cekim esnasinda kasima, yuz ovusturma gibi hareketlerdwn kacinmak gerekir. Ayrica sac ve sakali duzelttirip cekime baslayin:) Ozellikle pilot cekimlerde kamera size odakli oldugu icin siz cok on planda oluyorsunuz ve dogal olarak izleyenler size odakli olarak yuzunuzdeki sivilceye kadar goruyor:)

Detaylar, objektiflik konusunda gayet guzel bir video olmus. Videonun bir yerinde arkadaki canter kamyon size vuracak sandim. Disarinin gorunmesi guzel olmus ama biraz daha akici bir trafik ve sagda solda agaclar olursa mesela yeni ciftlik bulvari, ya da ciftligin ici gibi heyecanlanmayiz.

Basarilar.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

şahsi görüşüm;

- ceplerdeki fazlalıklar ve yıkama firmasının paspasa koyduğu kağıtlar çıkmalı ,

- kıyafet izleyiciye verilen değeri ve işin ciddiyetini yansıtmalı ,

- son olarak ön camdaki kamerayı 2. kamera görmezse daha profesyonel olur diye düşünüyorum . 

evet ses büyük bir sorun olmuş  :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Benden önce yazılan iki mesajda epey tavsiyeler yapılmış. Ses olayı bir türlü çözülmeli.

Para lazım belki bu işler için ama, bulun bir yerlerden canııım. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mert elinize sağlık.

Benim tavsiyem Konuşma geçişleri çok sert keskin oluyor ve ciddi rahatsız ediyor. Bazen ne dediğinizi anlamakta zorlandım.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Başarılı, kelimeler daha özenli seçilirse daha iyi olur kanımca.. Gayet güzel zamanla her şey yerine oturur, sorunlar giderilir tecrübe edindikçe sorun kalmaz.. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Ses 10 dakika kötü, plakalıklar büyük..  ;)  :D

Elinize, emeğinize sağlık Mert..  :good1:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ses 10 dakika kötü, plakalıklar büyük..  

Elinize, emeğinize sağlık Mert..    

Bi tek onu mu buldun abi. :p Teşekkür ederiz. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Elinize sağlik Mertcim. Bir onceki incelemenizde aksaklik ve oneri olarak tavsiyede bulundugum tum hususlara dikkat etmissiniz:) :)

Dış mekan icin sectiginiz ağaci tescilleyin:) Guzel bir kompozisyon olusturuyor.

Ses olayi emeginize yazik ediyor. Aslinda cep telefonu ile mi yapsaniz kayd?. Telefonlarin video cekimi ve ses kalitesi daha iyi olabilir.

Onerilere geleyim; Arada sofor olarak degisin ya da aracta birinizin kaldigi cekimler de olsun.

Bahsettiginiz obje ile ilgili goruntuler montaj esnasinda hemen devreye girebilir. Yani klima tusundan bahsederken pilot kamera goruntusu yerine klimaya odaklanmis sabit ya da hareketli goruntu ekranda olabilir. Siz Daha cok anlatip sonra fotograflari ekleme yolunu secmissiniz.

Selef modele atifta bulunmaniz cok iyi olmus.

Incelediginiz modelin tum motor gamlarini inceleme esnasinda belirtirken ekrandan yazi ile gecebilirsiniz, zenginlik yaratir. Standart ve ek opsiyonlari videonun basinda aracin dis goruntuleri uzerinde verebilirsiniz yine.

Bir de Mert bu incelemelerde sınırlı ve kapali bir gruba hitap etmediginiz icin, cekim esnasinda kasima, yuz ovusturma gibi hareketlerdwn kacinmak gerekir. Ayrica sac ve sakali duzelttirip cekime baslayin:) Ozellikle pilot cekimlerde kamera size odakli oldugu icin siz cok on planda oluyorsunuz ve dogal olarak izleyenler size odakli olarak yuzunuzdeki sivilceye kadar goruyor:)

Detaylar, objektiflik konusunda gayet guzel bir video olmus. Videonun bir yerinde arkadaki canter kamyon size vuracak sandim. Disarinin gorunmesi guzel olmus ama biraz daha akici bir trafik ve sagda solda agaclar olursa mesela yeni ciftlik bulvari, ya da ciftligin ici gibi heyecanlanmayiz.

Basarilar.

Saygilarimla.

Evren Abim,

Eleştrileri dikkate alıyoruz evet. Ses olayını çözeceğiz. En güzel incelememiz bu yüzden harap oldu. 

Bahsedilen şey hakkında anında görüntü gelmesini yapıyordum önce ki videolarda farketmişssindir her montajda fakat sesi düzeltebilmem için mp3 olarak çevirmem gerekti. Bunu da kesip biçmem çok uğraştıracaktı. Zaten bu kadar düzelebildi işte abim. :)

Saç baş kıyafet meselesini de yazdık. Onları da halledeceğiz. :)

Trafik olarak Çayyolu ve Balgat birde haftasonu tenha olur dedik ama malesef. :)

Teşekkür ederiz abim. :)

şahsi görüşüm;

- ceplerdeki fazlalıklar ve yıkama firmasının paspasa koyduğu kağıtlar çıkmalı ,

- kıyafet izleyiciye verilen değeri ve işin ciddiyetini yansıtmalı ,

- son olarak ön camdaki kamerayı 2. kamera görmezse daha profesyonel olur diye düşünüyorum . 

evet ses büyük bir sorun olmuş   :)

Abi daha dinamik genç görünelim diye bu sefer biraz serbest giyinmiştik. Ama dikkat ederiz. 

Kamera görmek zorunda gibi birşey onu çözemeyiz sanıyorum. :)

Ses düzeltilecek. Teşekkür ederiz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu aksilikler niye peşinizi bırakmıyor :)

Ellerinize sağlık ama daha var ;)

Montaj için hangi programı kullanıyorsun Mert?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Benden önce yazılan iki mesajda epey tavsiyeler yapılmış. Ses olayı bir türlü çözülmeli.

Para lazım belki bu işler için ama, bulun bir yerlerden canııım. :)

Abi teşekkür ederiz. Daha makinelerin taksidi bitmedi ki. Yeni yatırım yapmamız zor görünüyor. Elimizdeki leri düzeltmenin yolunu bulmak gerek. :)

"Arka stop farları" doğru bir tanımlama mı?

Değil. Biliyoruz olmadığını. Ama o anki telaşla çıkmış işte. 

Yorumunuz çok yapıcı ve eleştrisel , teşekkürler. 

Başarılı, kelimeler daha özenli seçilirse daha iyi olur kanımca.. Gayet güzel zamanla her şey yerine oturur, sorunlar giderilir tecrübe edindikçe sorun kalmaz.. 

Teşekkür ederiz abim. :)

Bu aksilikler niye peşinizi bırakmıyor :)

Ellerinize sağlık ama daha var ;)

Montaj için hangi programı kullanıyorsun Mert?

Valla bilmiyoruz abi ya. Teşekkür ederiz, çabalıyoruz işte. :)

Movie maker pratik ve hızlı geliyor onu kullanıyorum. Jenerik farklı yerden yapılma. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Adobe Premier'e bak Mert. MovieMaker ile olmaz bu iş.

Premier'de ses ve görüntüyü farklı farklı editleyebilirsin. Hiç bir şey convert etmene gerek kalmaz. Ancak sağlam bi işlemci ve disk olmalı.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Adobe Premier'e bak Mert. MovieMaker ile olmaz bu iş.

Premier'de ses ve görüntüyü farklı farklı editleyebilirsin. Hiç bir şey convert etmene gerek kalmaz. Ancak sağlam bi işlemci ve disk olmalı.

Asus k55v ile yapiyorum abi gecen atmistim ya sana. indireyim de bakayim o zaman.

Aksilikler için bir tavsiye..

Gusülleri yenileyin.. :crazy:

Hahahaha abim harika bir oneri bu. Dikkate alalim. :D
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

HEr türlü halleder. Render süresini beklersin biraz, onun için ssd çaktın mı, 10 kat hızlanır render süresi ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...