Güven Kaya 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Arkadaşlar hic deneyen oldu mu bazen yakit ekrani 0km oluyor hemen yakit aliyorum acaba o 0km ne kadar goture biliyor ? 2010 Ford fieasta dizel Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Ben yarım deponun altına düşmüyorum. Dizel araba için hiç hoş birşey değil. İlla öğrenilmesi gerekiyorsa şöyle deneyin; Tam sıfır olunca gidin depoyu fulleyin. Mesela 38 litre aldı. 2 litre demekki depoda vardı. 2 litre ile 40-50 km yaparsınız. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 dizel araçta 0 yakıt göstermekmi aboo çeyrek deponun altına inmeyin inerseniz 0 dan sonra 30 veya 35 km gider sonra pompayada bir güzek parayı bayılırsınız enjektörlere gelen zarar hariç tabi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Yaklaşık 4 litre kadar yakıt kalıyor. Fiesta 2005 dizel ile başımıza gelmişti. Benzinliğe zor attık kendimizi derken 4 litre eksik almıştı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Benim bu tip tek denemem 2003 accent crdi aracımda olmuştu. Işık yandıktan sonra otobanda 30 km yol aldım (araç full dolu 90 km sabit hız), yakıt deposu 45 lt ve doldurduğumda 40 lt yakıt almıştı. Arkadaşlara katılıyorum çeyreğin altına düşürmemeye özen gösterin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 40 km kala ikinci bir ikaz veriyor araçlar, bu zamana kadar araca bir şey olmaz bence zira herkes İstanbul'da yaşamıyor bu araçları veya motor sistemlerini ıssız yerlere de satıyorlar. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Ben yarım deponun altına düşmüyorum. Dizel araba için hiç hoş birşey değil. İlla öğrenilmesi gerekiyorsa şöyle deneyin; Tam sıfır olunca gidin depoyu fulleyin. Mesela 38 litre aldı. 2 litre demekki depoda vardı. 2 litre ile 40-50 km yaparsınız. Bir kereye mahsus tam sıfır olunca benzin aldım tam 38 litre aldı. Fakat ben 42 litre diye biliyorum depoyu. 1,25 ile 1,4 tdcidepoları farklı mı? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 (düzenlendi) dizel 43 lt. alır, lambadan sonra sakin sürersen 80 km gider, eğer stop ederse sakın uğraşmayın, korumaya geçmiştir, mazot koyarsanız sıkıntısız çalışır, koymazsanız 7 dakika bekledikten sonra tek marşta çalışır, koruma olayı budur, çalıştıktan sonra kısa süre sonra tekrar stop eder, bu durumda pompaya elveda deme ihtimaliniz bayağı yüksektir... 28 Ocak 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Focus 2, 1.6 dizel ile denedim bir kere otobanda. 30 km sonra benzin istasyonuna girdim arac hala durmamisti. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Geçen hafta mazot filtresini değiştirirken uğraştırdı biraz, vakumla pompalayıp çekti usta ve "sakın mazotu düşük seviye kullanma, hava yaparsa yolda kalır kendin de yapamazsın, usta vs çok uğraşırsın" diye uyardı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Fiesta da vakuma gerek yok Allah tan 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Geçen hafta mazot filtresini değiştirirken uğraştırdı biraz, vakumla pompalayıp çekti usta ve "sakın mazotu düşük seviye kullanma, hava yaparsa yolda kalır kendin de yapamazsın, usta vs çok uğraşırsın" diye uyardı. Birdahaki sefere eczaneden bir siringa benzin istasyonundan da pet sisese 300-500 ml mazot alin. Siringa ile mazotu filtrenin icine enjekte edin. Hic filtre degismemis gibi calisir araba. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Birdahaki sefere eczaneden bir siringa benzin istasyonundan da pet sisese 300-500 ml mazot alin. Siringa ile mazotu filtrenin icine enjekte edin. Hic filtre degismemis gibi calisir araba. Umarım kimseye gerekmez, hele hele uzun yolda dağ başında. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 dizel 43 lt. alır, lambadan sonra sakin sürersen 80 km gider, eğer stop ederse sakın uğraşmayın, korumaya geçmiştir, mazot koyarsanız sıkıntısız çalışır, koymazsanız 7 dakika bekledikten sonra tek marşta çalışır, koruma olayı budur, çalıştıktan sonra kısa süre sonra tekrar stop eder, bu durumda pompaya elveda deme ihtimaliniz bayağı yüksektir... Yeni kasa 40 litre olması lazım. Arabayı sıfır aldığımda mazotta sıfırdaydı. 9km de fulledim. 38 litre almıştı sanırsam yaklaşık. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Fiesta da vakuma gerek yok Allah tan Kendi mi vakumluyor ? Mazot filtresine bir bardak mazot konup takılırsa çalışır.. Ayrıca yol bilgisayarı tahmini km. yazar.. Azıcık gaza fazla basın km. leri ikişer üçer düşer bu nedenle şu kadar gider demek yanlış olur... Bilgisayar sıfırladıktan sonra en yakın istasyona hiç ben buradan mazot almam falan demeden girip ikmal yapmak en iyisi bence.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Albeayla bilgisayar çizgi göstermeye başladıktan sonra yaklaşık 50-60km gittik. Akdağmadeninden Şarkışlaya aradaki kestirmeye petrol istasyonu olmadığını bilmeyerek navigasyon ile girmiştik. Turkcell de, vodafone da çekmediği için ecel teri dökmüştük. İşin kötüsü navigasyon da belli bir noktadan sonra bizi dağda gidiyor gibi göstererek hesabı kesti. Zaten 20km var diyerek soktu bizi o yola, sonrasında 50dk saat sürdü en son yukardan şarkışlayı görünce rahat bir nefes almıştım:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts