Kerem Başsimitci 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Bende de aybı problem oluştu istanbuldaki soğuk havalar yüzünden sanırım . Geçen senede geliyodu havalar ısınınca geçiyor fakat havaların ısınmasına kadar sese dayanılırmı bilemedim . Problemi bulan haber verirse sevirim teşekkürlee Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 arkadaşlar ses yazın kesilmişti geçen hafta servise 3.bakımı yaptırdım sorunu alattım viraj denge lastiklerinden olabileceğini söyledim sadece yağlama yapmışlar parçayı değiştirmemişler alt takım parçaları sorunsuz dediler ama malesef ses geçmemiş ve işin ilginci sadece sabah yapıyor bu sesi sonra geçiyor.Ne yapsam acaba tekrar mı gitsem servise Bence hiç elletmeyin, kış günü başınıza başka işler çıkmasın. Bende de var alıştım, hatta hoşuma da gidiyor.(çocukken köyde atarabası ve semer seslerini hatırlatıyor, mutlu oluyorum.) Yorum bağlantısı
Cengizhan Bulut 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Denge lastiklerini yağladık gıcırtı azaldı havaların birazda ısınmasıyla geçmişti ama sabah soğuklar da tekrar gıcırdamaya başladı.tamirci bi komşum var yağlamayı yapan.değişelim diyor.parçanın fiyatı internette 15-20 lira civarı.ben muhasebeciyim.bi müşterimizin faturalarını işlerken denk geldi.denge lastik ve işçiliği diye 100lira fatura etmiş bodrumda özel ford servisi.bende komşumun serviste malzeme ve bir kutu nescafeye:) değişimi yapıcam.muhtemelen ay sonunda işlemi yapınca yine bilgi paylaşırım. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 bu fieastalarda kronik bir sorun sanırım bende de var özellikle soğuk havalarda ve ilk hareket sonrası kasislerde. Umarım çözüm buluruz.. Yorum bağlantısı
Yusuf Yıldız 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Aynı sorun bendede var. Tam olarak nereyi yağlamak gerekiyor? Yorum bağlantısı
Şakir Koplay 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Aynı sorun bendede var. Tam konu açacaktım ki benzer problemli bu konuyu buldum. 1. Viteste yavaş hızda giderken, kasislerden geçerken ve araç durduğu yerde direksiyonu sağa sola çevirince geliyor bu gıcırtı. Çok acayip rahatsız edici bir ses. Araba hızlanınca kesiliyor. İlk fırsatta servise göstereceğim. Yorum bağlantısı
Sadullah Aysu 12 Şubat 2016 Yazar Paylaş 12 Şubat 2016 Arkadaşlar 3.bakımda viraj denge lastiklarimi yağladılar ama ses geçmemişti.1 kaç ay sonra geçirmiş olduğum kaza sonrası araç servisteyken ısrarla denge lastiklerini değiştirin deyince değiştirdiler sorun kalmadı.Boşa uğraşmayın yağlamayla falan direk değiştirsinler lastikleri.Zaten çok pahalıda değilmilş benim garantiden yapıldı ama 30 40 falanmış ücretide Yorum bağlantısı
Recommended Posts