İçeriğe Yönlendir

Oturma Odası İçin Koltuk Takımı


Tuncay Arslan

Recommended Posts

Tuncay Arslan

Merhabalar, eşimin çeyizinden 18 yıldır kullandığımız koltuk takımını atıp yine 18 yıllık salon takımını kullanmaya başladık ama günlük kullanıma uygun değiller.

Fabrikasyon seri marka üretim ürünlerden ziyade el işçiliğiyle üretim yapan sanatkar koltuk ustalarına sipariş vermeyi düşünüyorum. Aklımda model belirleyip resim, video ile ustaya iletip aynısını ya da benzerini yapmasını rica edicem, biraz da odamın düzenine kullanım şekline göre kişiselleştirilmiş tasarım da eklemek istiyorum.

Kullanılacak oda 4*6 dikdörtgen, köşe takımı da oturma grubu da olabilir. Günlük kullanıma uygun yatağa dönüştürülebilen, hantal olmayan pratik bir model istiyoruz. İnternette bakındım ama pek göremedim, İzmir'de kendine özgü modern tasarımları olan ya da internette bununla ilgili forum siteleri var mıdır önerebileceğiniz?

Kumaş ve sünger olarak nasıl malzeme kullanılmalı, koltuk yüzleri sökülüp yıkanabilir olsa nasıl olur? Bunu gibi tecrübeleri olan varsa önerilerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Biraz fiyatları yüksektir ama bykepi son derece modern, sağlam ve kişiye özgü tasarımları olan mobilyacıdır.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Evet epey lüx bir firmaya benziyor, pahalıdır da şimdi :) Onlara istediğimi anlatabilirim, anlattığımı bir güzel üretirler eminim ama ücreti fazla gelir bana. Sen model beğeneceğim, hah işte böyle bir şey diye örnek alabileceğim bir site forum gibi bir yer varsa onu söyle :)

Bu arada hemen hemen her gün senin mahalleden geçiyorum merhaba demeye uğrarım inşallah.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

İstanbul versiyonuda bana lazım olacak..  :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

ustalığını bilmediğiniz birine sakın yaptırmayın. Görmediğin malı almayacaksın, ha yılların ustasıdır çok tanındık bilindik olur o başka tabi. bence bilindik firmaların ürünlerini almak daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

İyi usta bulmak konusunda haklısınız, 2 tane usta buldum yaptıkları koltukları gördüm inceledim istediğim gibi. Şimdi sıra tasarıma geldi, biraz araştırıp aklımdaki modelle birleştirip ustaya göstericem. Malum en az 15 yıl daha kullanırım keşke demek istemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Malzeme kaliteleri, ikea, bellona vs den yüksek. Yer yer ağaç kullanmışlar. Fakat fiyatlar daha yüksek. 


Gizem Mobilya İzmir

Yeşillik Cd. No:303 K.Bağlar/İZMİR 

Tel : +90 232 264 28 16

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...