Emrah Altun 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Arkadaslar lpg yi taktim takali hic motor ariza isigi yanmamisti. Dun carsamba dolaylarindan gaz aldim. Bilindik bir istasyon degildi. Fiyati ucuz ve istasyonu da kalabalik gorunce ben de alayim dedim. Depoyu fulleyip 1 km gittikten sonra motor ariza isigi yandi. Gauge testten d900 hatasi oldugunu gordum. Acaba bu isik yakit bitince soner mi. Yakitla alakasi var midir. Ek olarak pompaci lpg doldururken pompayi sokmeyi unutmus. Ben de o sekilde gidince pompanin borusunu yakit makinesinden sokup biraz surukledim. Bununla alakasi yoktur sanirim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Fakir karışım yüzünden yanmış olabilir, aldığınız yakıt kötü olabilir. Ama kalıcı olarak hatayı kaydetmişse silinmeden geçmez diye biliyorum, yakıt bitse bile. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Anlık olarak LPGden kaynaklı olabilir. 10 liraya arıza kodunu silerler sanırım... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Fakir karışım yüzünden yanmış olabilir, aldığınız yakıt kötü olabilir. Ama kalıcı olarak hatayı kaydetmişse silinmeden geçmez diye biliyorum, yakıt bitse bile.abi kesinlikle doğru söylüyorsun .. kötü gazdan olmuştur fakir karışım algılıyor propan oranı düşük olduğunda yapıyor bunu ve motor kendini korumaya alıyor çekiş kaybı yapıyor obd ile silmek gerek:rolleyes: Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hür Gaz mı aldın hemşehrim. Benim 2006 mondeoda da yapmıştı aynısını. Bağlayıp makineye silecekler fakir karışımdır herkesin dediği gibi. Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Pompanın borusunu söküp sürüklemek... Eminim sonrasında pompacı ile ilginç bir diyaloğunuz gerçekleşmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Hür Gaz mı aldın hemşehrim. Benim 2006 mondeoda da yapmıştı aynısını. Bağlayıp makineye silecekler fakir karışımdır herkesin dediği gibi. Aynen Abi Hürgaz. Yalnız değilmişim demekki Pompanın borusunu söküp sürüklemek... Eminim sonrasında pompacı ile ilginç bir diyaloğunuz gerçekleşmiştir. olaydan önce pompacıya tırrrt sesi gelince sök demiştim. Adam ses gelmesine rağmen sökmeyince uyardım. Bunun üzerinde onu sana diyen usta yanlış demiş. LPG ayarını yapamamış ondan sana ses gelince sök demiştir diye benle iddaya girdi. Sonra kafası karıştı heralde sökmeyi unuttu. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Peki bir soru akü sökülüp takılma arıza lambaları Soner mi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Peki bir soru akü sökülüp takılma arıza lambaları Soner mi Ben de merak ettim şimdi. Ama mantık olarak sönmemesi lazım. Sistem hata kodunu neticesinde beyin de yer alan bir eeproma yazıyor. Enerji kesilse bile kaybolmuyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Tecrübe ile sabit, akü kutup başını söker 10 dakika sonra takarsanız arıza kayıtları (bir çoğu) gider. AMA giden yalnızca arıza kayıtları değildir; ECU map bilgileri (yakıt kalibrasyonu 200-300 km kullandıktan sonra dengeleniyor) / Teyp Kodu / Cam alt üst pozisyon bilgileri / kullanıcı tanımlı yapılmış ayarlar vs..... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Focus da cam ayarı bozulmuyor abi sadece yol bilgisayarı saat teyp gidiyor Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Yakın zamanda yaşadığım, BP den LPG fulledim yola çıkar çıkmaz arıza ışığı yaktı. Bir depo bitirdim belki yeni depoda söner diye fakat sönmedi o Sırada Akım bitti gittim akülü değiştirdim fakat arıza ışığım halen yanıyordu, sonra benim ustam söndürmüş. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Yakın zamanda yaşadığım, BP den LPG fulledim yola çıkar çıkmaz arıza ışığı yaktı. Bir depo bitirdim belki yeni depoda söner diye fakat sönmedi o Sırada Akım bitti gittim akülü değiştirdim fakat arıza ışığım halen yanıyordu, sonra benim ustam söndürmüş.Bp de aynısı benimde başıma geldi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Bp de aynısı benimde başıma geldi Ben gene hürgaz dan aldıydım ucuza. BP hem pahalı hem de arıza ışığı mı yaktı Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Ben gene hürgaz dan aldıydım ucuza. BP hem pahalı hem de arıza ışığı mı yaktı Bp bizim karabük de en uygun istasyon karabük de hür gaz akpet alpet verpet tarzı istasyon yok zaten. Opet total shell bp po var Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Ben gene hürgaz dan aldıydım ucuza. BP hem pahalı hem de arıza ışığı mı yaktı BRC'nin BP hediyesinden ötürü Bp'den almıştım, birde bu civarda en ucuz BP idi. Bir daha da almadım oradan hep Shell kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Hiçbir şey yapmamama rağmen bu sabah arıza ışığı kendiliğinden söndü. Üstelik aldığım gazın yarısından fazlası hala duruyor Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Fordların huyudur.Kendi kendine yakar kendi kendine söndürür cihaza gerek kalmaz.☺ Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Focus da cam ayarı bozulmuyor abi sadece yol bilgisayarı saat teyp gidiyor Benim focusun cam ayarı akü söküldüğünde bozuldu, tekrar kodladım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Benim focusun cam ayarı akü söküldüğünde bozuldu, tekrar kodladım benim bozulmuyor uzun süre akü sokmedim ama sesli komut hatası için kutup başını 10dk çıkarttım problem olmadı -_- Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 benim bozulmuyor uzun süre akü sokmedim ama sesli komut hatası için kutup başını 10dk çıkarttım problem olmadı -_-Benim debriyaj değişirken sokuldu, kaç saat kaldı bilmiyorum ama ayarlar silinmişti. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kesinlikle Kurufasulye LPG si doldurmuşlar arabaya haberin olsun.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts